Sevgilimle arama soğukluk girmeye başladı napabilirim?

Bu sıralar çok kavga ediyoruz güzel alaştığımız zamanlar sadece buluştuğumuz zamanlar oluyor geçen gün eski sevgilisinin videosunu beğenmiş takipleşmiyolar stalklamış muhtemelen. Ve sürekli bana nasıl davranması gerektiğini söylüyorum bizm ilişkimiz çok şeyler yaşadı benim ailem onaylamadı tehtid ettiler polise verdiler uzaklaştırma kararı falan çıktı ben annem ve babam bana ya bizi dinleyip o çocukla görüşceksin ya da eve gelme dedikleri için yurda gittim babamla kaç kere kavga ettik krizler geçirdim neler neler yaşandı ve ben bunca çabaya karşılık bana bu soğukluğundan hiç hoşlanmıyorum daha öncesinde ben daha ilişkiye alışamamıştım ilk kez ciddi ilişkim oluyordu o yüzden bikaç hata yaptım bunları yüzüme vuruyor hep tamam haklı ama o zaman neden süründürüyor bazen kullanılmış değersiz hissediyorum çok psikolojim bozuldu artık çok fazla karı kız muhabbeti yapıyor moralim bozuldu ve ikimizde birbirimizden ayrılmak istemiyoruz bu durumu iyileştirmek için dhaa sağlıklı bi ilişki yaşamak için napmalıyım ona gerek uzun uzun metinlerde yazdım gerek kısa cevaplar verip soğuk yaptım ama hiçbişey işe yaramadı sanırım bize ayrılık yakın..
Sevgilimle arama soğukluk girmeye başladı napabilirim?