Artık dayanacak gücüm kalmadı, önce teyzemi kaybettim, sonra babam yoğun bakıma girdi, şimdi de cezaevine girdi, insanlar bile yaşadıklarımıza şaşırıyor ben artık dayanamiyorum, hayat neden bu kadar zor?
2 ay
Artık dayanacak gücüm kalmadı, önce teyzemi kaybettim, sonra babam yoğun bakıma girdi, şimdi de cezaevine girdi, insanlar bile yaşadıklarımıza şaşırıyor ben artık dayanamiyorum, hayat neden bu kadar zor?
İnsan hayatında bazı dönemler olup her şey ters gider sanki yaradan seninle uğraşıyormus gibi gelir. Zaman zaman maalesef başımıza bunlar geliyor. Sabretmek lazım sonun da bir şeyler Ufak da olsa düzelmeye başlıyor bu da bizi az da olsa mutlu ediyor
Aybilmiyorum… Üst üste bu kadar kayıp ve stres 30 yaşında bir kalbin taşıyabileceğinden çok daha fazla 💔 Hayatın zor olması senin suçun değil ve yalnız da değilsin.
Şu an yapabileceğin en önemli şey kendine küçük de olsa güvenli alanlar yaratmak. Birini kaybettin ama hâlâ sen varsın. Gerekirse profesyonel destek al, duygularını paylaş. Senin yükün hafiflemeyi hak ediyor 🌱💕
Cevap
7Cevap
Bazen zor zamanlardan geçer insanlar ama oda geçicidir başını dik tutup azımle yaşama tutunmaya devam edersen daha kolay atlatirsin
Hepsi üst üste geliyor, daha 21 yaşındayım dayanacak gücüm kalmadı, Allah'tan başka sırtımı yaslayacagim kimsem yok, derdim içime sığmıyor
Böylesi yükler çok erken bı yaşta karşına çıkmış ama yapacak bişey yok Allah'tan gelene sabir gösterip dua edeceksin ve güçlü kalıp yoluna devam etmeye çalışacaksın bir gün Güneş battı diye bı daha güneşin dogmayacaginindusunme umutlu ol
İnşallah, Allah bir an önce yetişsin kardeşim
Hayat hiç kimse için kolay değil herkesin kendine göre büyük sorunları var
Bende aynı soruyu soruyorum bazen kendi kendime gerçekten çok zor dünya ebedi yaşanılıcak yer değildir gidilecek yer ahirettir...
her şey üst üstüne geldigi bir dönem oluyor seninde bu dönem ama sonunda her şey güzel oluyor
İnşallah bir an önce
Şimdi nasılsın
Baban neden cezaevine girdi
Noldu kiii simdi bu soru
Aybilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?