Ne yazacağımı bilmiyorum, üzüntüden hayat bazılarımız için ne kadar bu kadar zor
2 ay
Elbette ki öyle kimse anlamaz kimsenin Derdinden ve kimse yaşadığını karşılaştırması başkasıyla. Yani adam evlenmiş bir kadını var İki çocuğu var düşünüyorum boşanmaya kalkıyor veya işte eşini öldürmeye kalkıyor ben şöyle düşünüyorum ya ben bunlara ulaşamadım bunu bırak bir kadın bedenine ulaşamadım.
Yani Allah neler vermiş diyorum ya Düşünüyorum Düşünüyorum şöyle ya kadını da görsen o kadar güzel ki yani ne anlatırım bilmiyorum ya.
Kız 18 yaşında kanser ölümü O kadar uzak değil yani günleri sayılı ama ben yalnızlıktan İntiharı düşünüyorum.
Şöyle elinden geçen hayatı elime alıyorum diyorum ki Neden benim işte kız arkadaşım olmadı şu olmadı bu olmadı.
Aklıma annemi çöpten yedi ekmekleri geliyor bize verdiği yemekleri geliyor babamın çalışması geliyor.
Mesela işte kız yolda gidiyor Gitsem Diyorum teklif etsem beni Kabul etmeyecek acaba beni nereden geldiğimi biliyor mu Neden beni bu kadar hayatta üniversite okuduğunu sordu mu Kimse bilir mi acaba diyorum bir sürü şey var.
Zor olan kısımlar birer imtihan, dayanılmaz olsaydı zaten yaşamıyor olurdun ki demek ki dayanmaya hala gücün var.
Çünkü bu zorluğun bir gün biteceğine umudun var ve biliyorsun bitecek
Acılar güçlendiriyor eve ama bu kadar güçlü olmak istemiyorumdur artık
Benimki ağır geliyor artık
İnsanız hepimizin hataları vardır da küçüklükten beri aynı izdirap
Çıkış var elbette zaman lazım o an onu yaşarken düşünemiyor insna
Aynen öyle
Hayat çok zor
Ailedir atsan atamıyorsun , dini hassasiyetin de olunca daha da zor oluyor
Muhakkak
Bazen gerçekten anlamsız ve haksız geliyor, buna üzülmen çok normal 🥺💔
Herkes aynı yükü taşımıyorken aynı güce sahip değil; geçmişin, ailen, şartların hepsi etkiliyor.
Yalnız değilsin, hissettiklerin sende bir problem olduğu için değil, yaşadıkların ağır olduğu için böyle 🌧️
Küçük de olsa iyi hissettiren şeylere tutunmaya çalış, destek istemekten de utanma lütfen 🤍💫
Cevap
7Cevap
adalet yok çünkü
Ben ufak çaplı bi çiftlik kurup çekip gidecem, Başka türlü çekilmez
Bende de var o şekil düşünceler bakalım nasip
Umarım sen de gerçekleştirirsin, Ben yıllarca el işinde çalıştım ama artık çekilmiyo insan kahrı
Seni yıkamayan her şey seni güçlendirir
Zor olan her şey güzeldir 🥰
Zorluğun nesi güzel
Kimsenin ulaşamadığı için güzel işte
Güzel değil
Neden güzel değil peki?
Yıpranıyoruz çünkü
Aynen öyle
Çok doğru
Hayat adaletsiz eşit değil mlsf
Öyle maalesef
Çünkü herkesin sınavı farklı