Trans erkek sevgilimi aileme nasıl anlatıp kabul ettirebilirim, bu psikolojik süreci nasil saglikli atlatabilirim?

Benim sevgilim biyolojik olarak kız ama cinsiyet değiştirip erkek olmuş, bana dürüst oldu zaten instagramında da videoları falan var, herkes biliyor trans birey olduğunu, kimseden sakladığı bir şey yok. Gerçekten seviyorum onu ama aileme nasıl kabul ettirebilirim, evlenmek istiyorum. Ameliyat geçirmiş, şu an ilaçlar, hormon falan kullanıyor yani bilmiyorum, gerçekten duygum var ona karşı ama bazen ben bile kabullenemiyorum, sürekli işte kız olduğu aklıma geliyor ve kendimden tiksiniyorum. Ailem nasıl kabullensin, ben bile zor kabulleniyorum ama seviyorum da, o da beni seviyor zaten. Bu süreçte çok yıpranmış, çevreden olsun, ailesinden olsun psikolojisi iyi değil, toplum kötü gözle bakıyor yani. Her ne kadar erkek olsa da, sesinden ve yüz hatlarından belli, kız olduğu sakalları falan var ama of bilmiyorum ya aklım çok karışık, ailem şok geçirir, delirdiğimi falan düşünürler, imkansız bir şey bizimkisi. Bilmiyorum ya siz ne düşünüyorsunuz
Trans erkek sevgilimi aileme nasıl anlatıp kabul ettirebilirim, bu psikolojik süreci nasil saglikli atlatabilirim?