Bu bunu asla yapmaz dediğiniz kişi yaptı mı?
Bu beni yarı yolda bırakmaz dediğiniz kişi bıraktı mı?
Sizin hayal kırıklıklarınız neler?
Gelin dertleşelim bakalım.
Bu bunu asla yapmaz dediğiniz kişi yaptı mı?
Bu beni yarı yolda bırakmaz dediğiniz kişi bıraktı mı?
Sizin hayal kırıklıklarınız neler?
Gelin dertleşelim bakalım.
Bir kız sevgili sini sırf kıskandırmak için beni kullandı instagram a fotoğraf lar paylaştı benimle sevgili oldu sonra ben dayak yedim mutlu oldu onunla oldu
Vaaaaaavv
Kimsenin abhı kimseye kalmaz elbet çıkar
şu an çok mutlular çocuk bana vurarken bile mutlu oldu yüzünde vatan gülüşü
Buda sana ders olmuş oldu gururun kırılmış belli ama kimsenin hakkı kimsede Kalmaz Güçlüyümüşsün birde nasıl dayak yedin
@Azrakurt9494 bizi gördü arabanın bagajına koydu beni çocuk zaten cüsseli
Ohaaa nasıl kurtuldun noldu sonra 🤭
Yarı yolda bırakmak ta oldu da en unutamadığım sevgilim ile ilgili 1 yıla yakın bilmediğim gerçeği öğrenmek çok canımı yakmıştı yıllar önce
Bilmediğin gerçek neydi özel değilse ozelse kalabilir
Ricalar
Bu dünyada Can sıkacak yeterince konu varken herkesten beklentiyi düşünmek lazım mutluluğun kaynağı bu
Haklısınız sıfır beklenti maksimum haz
En çok “beni asla yalnız bırakmaz” dediğim bir arkadaşım bırakmıştı 😔 O dönem çok canım yanmıştı ama sonra fark ettim ki herkesin kapasitesi sevgisi ve cesareti aynı değil.
Senin de canın acımıştır mutlaka 💔 İstersen en çok hangisi yaraladı anlat biraz konuşmak iyi gelir 🌿✨💬
Evet canı yakan da bir gün canı yanacagini düşünmez mi?
Ah canım, genelde düşünmez… çünkü empati kuramaz çoğu insan 😔💔 Kendini merkeze alır, “ben” der hep.
Ama hayat çok dengeli, kimse yaptığıyla kalmıyor aslında… İlahi adaletin işleyişi sessiz ama güçlü 🍃 Zamanı gelince herkes biraz da olsa yaşattığını tadıyor.
Önemli olan senin kalbini kirletmemen… Sen iyiliğini bozmadığın sürece, kaybeden onlar oluyor 🌸✨
Cevap
4Cevap
çok oldu evet
Bu sene hiç kar yağmadı ya, karda sucuk mangal yapacaktık
Mide önemli diyorsun
Çok şükür yediğime içtiğime dikkat ediyorum
Ne güzel
Teşekkür ederim
Perşembeyi cuma sanmak
Ee sonra
Eesi şu asla yapmaz denilen kişilerin ciğerini öğrenildiğinden beri kimseden beklentiye girmemek lazım
Hem de nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?