Kimseye güvenme gibi bir huyum yok. Hissetmeye daha çok önem veriyorum. Hissettiğim kadar güveniyorum çünkü. Değer hissettiğim zaman mutlu oluyorum. Özellikle bir sevgi ve değer hissetmek önemli benim için. Sonrasında bu değeri kaybettiğim için otomatikman, güvendiğim kişiye de olan güveni kaybetmiş oluyorum. Beni üzen bu oluyor. Yapacak pek bir çözümü olmayan bir durum. O yüzden de takılı kalmamak ve önüme bakmak en iyisi. Beraberken tek bir kelimeye herşeyinu verecek insan, her şey bittiğinde gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.
Güvenmemem gereken birine çok güvendim bile bile lades oldum. İçimden bir ses hep beni uyardı aslında ama sevince göz kör, kulak sağır olur misali oldu işte.. Tepki yok olmuş bitmiş geçmiş zaman işte bana ders olmuş oldu, güvenmiyorum artık öyle herkese
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Tabi ki yağdı.. Sonra güvenmemeyi öğrendik.. Büyüdük.. Herkesin her şeyi yapabileceğini kazıdık zihnimize ve insanları önemsememeye başladık.. Keyifli akşamlar..
Evet yağdı hemde çok kere bu gidişle arkadaşım kalmayacak, herkesten nefret etmemin sebebi yine insanlardır. Bugun iyiler çıkarları bitince hemen kötü oluyorlar, pardon onlara göre ben kötü oluyorum.