Atanalı 2 sene oldu. İşten eve, evden işe arada iş arkadaşlarım ile dışarı çıkıyoruz hep aynı muhabbet sarmıyor artık ot gibi yaşıyoruz. Farklı ortam nasıl yapılır taktik verin?
2 ay
Spor salonuna gidin veya şehirde yapılan etkinlikler varsa sosyal medyadan takip edin workshoplar olur hobiler olur vs. bir de ilk adımı atmaktan çekinmeyin
Deprem bölgesi olduğundan pek bir şey kalmamış zaten küçük şehir fazla imkanda yok ama bakalım teşekkür ederim.
Atandığın yer küçükse bu his çok normal 🌱 Yalnız değilsin ve bu durum değişebilir 🫶
Kurslara yazılmayı düşünebilirsin spor salonu, dil kursu, resim ya da dans dersi çok işe yarar 🎨💃 Ortak ilgi alanı hemen sohbet açar.
Ayrıca ilgi alanınla ilgili WhatsApp ve Instagram topluluklarına bak meetup tarzı etkinlikler de güzel olur 🤝 Yeni insan için önce sen küçük bir adım at yeter 🌷✨
Cevap
0Cevap
ortamlardan yeni kisilerle tanisabilirsin, tabii gittiginiz yerlerede bağlı bu biraz.. ya da sosyal medyadan olabilir aklims baska bir yer gelmedi
Tek ortamım iş arkaşlarım sosyal medyayı denedim ama olmuyor. Kahve içelim diyorum. Farklı anlaşılıyor.
o zaman akisins bırak, hallolurr bir şekilde
Zaten akışına bıraka bıraka bu hale geldik
olur olurr merak etme
Olmazsa sana yazarım.
Bende aynıyım
Ne olacak bu halimiz
Bilmem
Hangi ile atandınız?
Söylemiyim onu ama sen söylemek istersen
Adıyaman
Uzağız baya
Yakın olsak ne olcak 😅