Aile & Toplum Nasıl yeni sosyal çevre edinirim? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor İş yerinde hep aynı tipler, haftada 6 gün suratlarını görmekten sıkıldım.😂Nasıl yeni insanlarla tanışabilirim ki? Farklı çevrelere girip kafa dağıtasım var. Nasıl yeni sosyal çevre edinirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Bence kurslara bakabilirsin ya da iş yerinden de olabilir.. veya bulunduğun mahalleden olabilir veya sanaldan olabilir :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sanırım böyle bazı gezen birlikte takılan insanların grupları varmış onlara takılabilirsin biraz araştırıp 1 0 Yorumla
basstone Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 63% 1 yıl Koşu gruplarına katılarak antreman yapabilirsin. Hatta koşulara katılarak gayet elit insanlardan oluşan bir çevre edinebilirsin 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaş çevrelerine göre değişir, ama sen yine de iş yerlerine bakabilirsin.. 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ya ağrımayan başını mı ağrıtmak istiyorsun, hiç bulaşma bence..🤦♀️ 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İş çevreniz, hobi alanlarınız gibi yerlerde edinebilirsiniz 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Bilmiyorum, ben bu pek başarılı değilim bu konularda. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mekanlara giderek edinebilirsin. Başka çaresi yok. 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl boş ver be cafi kafayı dağıtma bırak sende kalsın sezizligini dinle 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gereği var mı ki, Mesela KS uygulaması yeter sana 🙂 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gel tabisalim bir iki saat zaman gecirelim desem neler diyiceksin kim bilir 😂 0 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kahveye git dayılarla okey at 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Yakında yapıcam bu gidişle fksjs Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl 10/10 aktivite bir de orolet miss dhdh Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Tek başına tatile git yeni çevre seni bulur. 2 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Tebdili mekanda ferahlık vardir 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. KS tam uygun ortam 😎 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Edinme daha iyi 2 2 Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Neden ya sıkıldım yalnızlıktan kös kös oturuyorum Yorumla emrexxx38 1 yıl İyisi var kötüsü var Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. İş yerini degistir 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Herhangi bit hobin varsa aslında çok zor değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Buradan bence 1 1 Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Buradaki ruh hastaları mı? Kalsın 😂 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Selam. Bak tanıştık :D 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Sosyal medya sanırım tek alternatif 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yeni bir sosyal bilgiler kitabı al calis 0 1 Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Hiç gülmedim ağladım aksine. Bok gibi yorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence kurslara bakabilirsin ya da iş yerinden de olabilir.. veya bulunduğun mahalleden olabilir veya sanaldan olabilir :D
Sanırım böyle bazı gezen birlikte takılan insanların grupları varmış onlara takılabilirsin biraz araştırıp
Koşu gruplarına katılarak antreman yapabilirsin. Hatta koşulara katılarak gayet elit insanlardan oluşan bir çevre edinebilirsin
Arkadaş çevrelerine göre değişir, ama sen yine de iş yerlerine bakabilirsin..
Ya ağrımayan başını mı ağrıtmak istiyorsun, hiç bulaşma bence..🤦♀️
İş çevreniz, hobi alanlarınız gibi yerlerde edinebilirsiniz
Bilmiyorum, ben bu pek başarılı değilim bu konularda.
Mekanlara giderek edinebilirsin. Başka çaresi yok.
boş ver be cafi kafayı dağıtma bırak sende kalsın sezizligini dinle
Gereği var mı ki, Mesela KS uygulaması yeter sana 🙂
Gel tabisalim bir iki saat zaman gecirelim desem neler diyiceksin kim bilir 😂
Kahveye git dayılarla okey at
Yakında yapıcam bu gidişle fksjs
10/10 aktivite bir de orolet miss dhdh
Tek başına tatile git yeni çevre seni bulur.
Tebdili mekanda ferahlık vardir
Bilmiyorum bacım. Sjjs
KS tam uygun ortam 😎
Edinme daha iyi
Neden ya sıkıldım yalnızlıktan kös kös oturuyorum
İyisi var kötüsü var
İş yerini degistir
adkadassizlik daha iyi
Sosyal etkinliklere katılarak en kolay
Herhangi bit hobin varsa aslında çok zor değil
Buradan bence
Buradaki ruh hastaları mı? Kalsın 😂
Selam. Bak tanıştık :D
Dışarı çıkarak
Dışarı çık gez dolaş
Yanlış kişiye denk geldi bu soru
Başka işe geçerek
Kursa falan yazıl
Sosyal medya sanırım tek alternatif
Yeni bir sosyal bilgiler kitabı al calis
Hiç gülmedim ağladım aksine. Bok gibi yorum.