Kendimi evliliğe uzak görüyorum. Ama tek başına da olmuyor. Dost hayatına bakış açınız nedir?
2 ay
Kendimi evliliğe uzak görüyorum. Ama tek başına da olmuyor. Dost hayatına bakış açınız nedir?
Cevap
1Cevap
hayır değil..
Bir kadının bunu kabul etmesi için canımsın olması lazım.
Öyle olmasına da gerek yok aslında. Bir sürü kız var hem kalbi iyi hem kendisi. Ama sevgilisiyle birlikte yaşayabiliyor ya da sürekli beraber oluyolar.
Kendi kız kardeşin, kızın, ablan, annen olsa ne düşünürsün?
Nasıl mutluysalar onu yapsinlar
Bana göre a p t a l c a. Bir erkekle bir sürü riske girerek neden dost hayatı yaşayım ki? Hiçbir güvencem olmadan... Büyük cesaret... Nelerine güveniyorlar acaba?
Evlenip deftere imza atınca da çok bir farkı olmuyo ki. Evlenince de güvencen olmuyor yani 3-5 kuruş nafaka alırsın ayrıldığında işte bi
Sen tek güvencenin para olduğunu mu zannediyorsun?
Nasıl bir güvence oluyo evlenince?
Şöyle ki... Ben muhafazakâr bir insanım. Hayatta en büyük mutluluğun iyi bir aile kurmakta olduğuna inanıyorum. Ne para ne şan ne şöhret... Hiçbiri değil. Bu soru tek yönlü ele alınabilecek bir soru değil. Evlenmek hayat arkadaşı edinmektir bana göre. Nasıl bir güvence sağladığını sen düşün bunun üzerinden.
Anlamadığım en büyük nokta şu: Neden? Kime neyi ispatlıyoruz? Evlilik kurumunun kötülüğü nerede ki biz bunu hukuksal bir düzenlemeye alınmamış versiyonunu yaşayalım?
*bunun
Kendine uygun birini bulup mutlu mesut yaşarsın umarım iyi bir ailen olur. Ben sana dua ettim sen de iyi bir dost hayatım olması için bana dua eder misin?
Ederim, Allah kurtarsın öncelikle...
Ve biz bir günde böyle olmadık. Evlilik düşündüğüm birisi vardı. Tanıdıkça soğudum. Olmadı onunla. Bundan sonra da kimseyle olmayacak gibi duruyor.
Ne yaptı? Özel değilse...
Özel
Peki... Şahsen evlenmemek için sıraladığın sebepleri tatmin edici bulmadım. Belki de içinde bütün kadınların değersiz olduğunu ve hiçbirinin evlenmeye değmeyeceğini düşünüyor olabilirsin. Böyle bir durum mu var?
Değersiz değil de naz yapan, zor görünmeye çalışan kızlar yüzünden soğudum baya. Mesela biri var hoşlandığım o da benden hoşlanıyor eminim. Tatil gününde napacaksin, kahve içelim, yakın bir şehire gidelim gezelim diyorum kem küm ediyor. Ve asla ısrar etmedim etmem. Bir gün mesaj attım bir gün sonra döndü bana hiçbir şey yazmadım. Birkaç gün sonra fotosu gitti falan Ben de sildim nosunu soğudum iyice. Ben bununla nasıl tanışıp evlenim? şu an benden çok daha aşağıda olan hem karakter hem tip hem para, birisiyle manita olmuş. Aklımı oynatacak bana bu işler anladın mı?
Oyunu kurallarına göre oynamak gerekir, bu her işte böyle. Naz yapmayan, zor olmayan kadın yok ki... Var mı?
Evindeki yumos spreyden bende de var
Varsa da bana yapmasın açık olsun kabul etsin bişe diyosam. Peşinde koşmam kimsenin gurur diye bişe var bunu sinarsa başkasıyla olmak zorunda kalır
Fotoğrafı nasıl büyütebildin? Tıklayınca büyümüyor artık profiller 🙃
Benimki bozuk heralde büyüyor hâlâ
Kadınlarla başarılı olman çok zor. Sıkıntılı yaklaşımların var. Zoru oynamak değil ki bu, peşinde koşmak da değil. Ya nasıl duygu yaratacağını bilmiyorsun ya da o süreç seni sıkıyor.
Sıkıntılı falan değil yaklaşımım. Nasılsın soruma bir gün sonra iyiyim sen? Diye dönerse o iş biter. Pişmanlıktan gebermistir belki de ama yapacak bir şey yok. Ki eminim pişman olduğuna. Naz falan da değil bu karaktersizlik. Kendi gibi karaktersizle manita şu an iyi oldu.
Anlıyorum..
Anlıyorum deme bana
Sonuçları hoş olmuyor genelde
İki taraf da mantikliysa ve kafa yapısı uyuyorsa neden olmasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğe uzak hissetmen çok anlaşılır 🧡 29 yaş tam sorgulama dönemi. Dost hayatı bazen çekici durur ama duygular karışınca kıskançlık güvensizlik ve belirsizlik çok yorabiliyor 😕 Süreç net tanımlanmazsa kalbin daha çok zarar görebilir.
Bence önce ne istediğini netleştir. Sağlıklı sınırlar ve dürüstlük olmadan dost hayatı çok riskli olur 💔🙂🩹