Sizce vermeliyim, ben aç kalsam bile onu bırakamam, bir kaygı var içimde, babaya verirsem bağım kopar 😔
2 ay
Sizce vermeliyim, ben aç kalsam bile onu bırakamam, bir kaygı var içimde, babaya verirsem bağım kopar 😔
Burada gerçekçi konuşacak olursa sen maddi sıkıntı içinde yaşarken çocuk için bu dezavantajları olan bir durumda babaya vermek en ideali. Hakkaniyetli baba zaten senin yanında olasada ona imkanlar sağlayacaktır. Ancak kiminin ekonomik koşulları veya başkaca şartlar buna elvermez. Mantıklı davranmak medeni olarak ayrılmak 3 taraf için iyi bir sonuc ortaya çıkartacaktır
Şu an hissettiğin o kaygı çok anlaşılır 😔 Anne olarak ondan kopma ihtimali içini yakıyor. Ekonomik zorluk elbette önemli ama sevgi ilgi güven bir çocuk için paradan çok daha kıymetli 💔 Çocuğun yaşı, babanın ilgisi, senin destek alabilme ihtimalin de çok önemli.
Bence hemen kesin karar verme. Hukuki danışmanlık al, aile büyüklerinden duygusal değil yapıcı destek iste, babasıyla da ortak ebeveynlik konuşmaya çalış. Çocuk anneden kolay kopmuyor merak etme ama kendini de tüketmeden dengeyi kurmaya çalış 💕🌿
Cevap
5Cevap
Kopmaz. Bak akıllı ol. Kesin kocaya ver. Arada ozeyince gider bakarsın. Hayatına da devam edersin. Aksi halde koca sana atar hayatına bakar
Bence cocuga kim en iyi sekilde bakabilecek ise ( maddi, manevi ve zaman ayirmak) cocuk onda kalmali.
Bence çocuk nerde mutluysa orada kalsın kimse cocukken ne yediğini hatırlamaz her gün patates de yer makarna da ama mutsuz olduğu her günü hatırlar
Küçük daha 3 yaşında
Saçmalık. ayrilma olağan bir durum. Cocuga yansıtmak yanlış. iki tarafında görmek hakkidir
Verme bacım onun borcu çocuğuna nafaka vermek
Vermiyor
Ailen varsa çocuğa onlar baksın sende çalış
Bakıyorlarda hep dırdır yapıyorlar
Ailen var mı?
Var
Yanlarında kalıyoruz ama maddi olarak yardımcı olmuyorlar çalışıyorum
Onların yanında kalacaksan niye vereceksin babaya? Annen baksın sen çalış topla kendini
Bence iyice düşün..
Niye boşanıyorsun
Boşandın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?