Annem babam ayrı. Ben ilgilenmeyen bir anneyle, kardeşle ve ablayla yaşıyorum. Arkadaş çevrem yok. Aşk konusunda hiç şansım yok. Yani bu yalnızlık çok ağır olmaya başlıyor. Küçük adımlarla bunu nasıl başarabilirim?
3 ay
Annem babam ayrı. Ben ilgilenmeyen bir anneyle, kardeşle ve ablayla yaşıyorum. Arkadaş çevrem yok. Aşk konusunda hiç şansım yok. Yani bu yalnızlık çok ağır olmaya başlıyor. Küçük adımlarla bunu nasıl başarabilirim?
Sosyal etkinlikleri araştır gönüllü ol katıl sakın yalnızlığını bir erkekle doldurmaya kalkma en büyük darbeyi alırsın.
İlk kendini sev, kendinle vakit geçirmeye ve bir şeylerle ilgilenmeye çalış ama tabiki sosyalleş yalnızlık Allah`a mahsustur.
Allaha mahsustur doğru dur
Bazı insanın sosyalleşme ihtiyacı daha fazladır bazısının daha az genelde duygusal insanların daha fazla oluyor gözlemlediğim bu yüzden yalnız kalırsa depresif hissediyor ve kötü bağımlılıklar edinebiliyor.
Konuşmak istersen burdayım bende ara ara burayı açıyorum bende yalnız hissediyorum bazen
Ben çok duygusal biri aynı anda çok güçlü bir karaktere sahibim. Yalnız aslında enteresan sohbetleri çok severim ben çok konuskan birisiyim dertleşmeyi de severim. Maalesef çoğu zamandır kimsesizim gazla konuşamıyorum bu durum beni çok yıpratı
Benzeriz seni anlayabiliyorum. : )
Denemekten zarar gelmez, tabi karar senin
Yalnız hissetmen çok anlaşılır, koşulların gerçekten ağır 😔💔
Küçük adımlarla başlamak en sağlıklısı. Her gün kendinle ilgili minik bir şey yapmayı hedefle mesela kısa yürüyüş, günlük tutma, sevdiğin bir dizi ya da hobi 🎨📚
Online topluluklara katılabilir, ilgi alanına uygun gruplar bulabilirsin. Yüz yüze arkadaşlık öncesi bu çok iş görür 🌱
Ailen ilgisiz olsa da kendi seçtiğin “kaliteli insan çevresi”ni zamanla oluşturabilirsin. Lütfen umudunu tamamen bırakma 💛✨
Cevap
4Cevap
Kendine ilgi alani oluştur, kendine güvenini artir, insanlar zamanla gelir inan bana, yakın olsak ben olurdum aslında arkadaş olarak
😿
Çok üzücü bir durum
Üzülme ya kıyamam, Ankara 'dan misin
İstanbul’da.
Ank ben de, ekle istersen
Sohbet edecek kafanın uyuşacağı insanlar toparla çevren de baktın olmuyor yaz dilediğini konuşuruz tavsiye de verebilirim.
Sana ne desek boş. Samimi gelen bir ablana abine söyle birilerini bulsun tanışın olur olmaz bir şeyler... Sanaldan istiyorsan direk seks yapıcaksan ilk buluşmada o da olur. Yoksa o da olmaz.
aynıyım şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?