Özellikle sürekli seni eleştiriyorsa, evde yük görüyorsa ve evde istemiyorsa, hiç kimseye karşı savunmuyorsa, destek çıkmıyorsa
3 ay
Özellikle sürekli seni eleştiriyorsa, evde yük görüyorsa ve evde istemiyorsa, hiç kimseye karşı savunmuyorsa, destek çıkmıyorsa
Şikayet kısmını bilmem ama öyle bi evde olsam muhtemelen otel niyetine eve uyumak için gelirim sadecw kalan zaman dilimi iş hobi vs derken doldururdum umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🌺🌹🎈🍫
Uzun yıllar İş bulamadım şimdi part time bir iş buldum yine evdeyim sinir oluyorum Eğer geceleri komşunun gürültüsü oluyor ve ben doğal olarak uyumak istiyorum ve polis çağırdım diye annem beni suçluyor komşu gelip beni darp ediyor Annem izliyor ve izlemekte de kalmıyor küfür hakaret ediyor bu aşağılık kadınla Ben daha ne kadar yaşayabilirim her kaldığım gün içimde de çocuk bana küsüyor o içimdeki çocuğa ihanet ediyorum içimdeki çocuğa
Komşu gelip sizi darp mı ediyo yanı sorun sadece ailevi değil yasdıgınız yer genel olarak çözüm içinde işin doğrusu en iysi ordan uzaklasmak hatta mumkunse baska sehir yerinde olsam hasır yaz gelıo bıçok tatıl bölgesi işletlemeleri vs kalacak yer ve iş imkanı sunuyo bu tarz bır iş arayıp bisüre en azından yaz boyu kafan rahat olur dıyorum tabi meslek ne bilmiyorum ama aklıma gelen en yakın tarıhlı çözüm
Evet güzel diyorsunuz, Şu an part time çalışıyorum kamuda gecici.. teşekkürler
Sürekli hakaret ve psikolojik baskı duymak çok yıpratıcı 🥺 Bunu hak etmiyorsun 💔
Önce güvendiğin bir yetişkinle konuşmanı öneririm; öğretmen, rehberlik servisi, bir akraba olabilir 🌿
18 yaş altındaysan sosyal hizmetler hattı ALO 183’ü arayabilirsin.
Mümkünse kanıt olacak mesajları sakla, yalnız kalmamaya çalış 🙏💚
Cevap
4Cevap
Annesine
Ölü.
O zaman henüz vakit var
Evi terk et
Babaya
Öz annen mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?