Kavga etmeden duramıyor. Benle oturup konuş diyorum, orta yolu bulalım diyorum, kavga ediyor. Sesini yükseltme kavga çözüm değil diyorum bağırıyor çağırıyor.
Çok sabırsız, bişey olmasını istediğinde hemen olsun bitsin istiyor. Nickimden de anlayacağınız gibi, çözüm bulamıyorum yıllardır. Kalacak evim yok. Ne yapıcam? (Sadece ciddi cevaplar, diğerleri silinecek)
Çok sabırsız, bişey olmasını istediğinde hemen olsun bitsin istiyor. Nickimden de anlayacağınız gibi, çözüm bulamıyorum yıllardır. Kalacak evim yok. Ne yapıcam? (Sadece ciddi cevaplar, diğerleri silinecek)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kücüksün sanirim... yoksa taşin diyecektim
Kira fiyatlarından haberiniz var mı? İstanbul'da yaşıyorum.
Evet var haberim
Nasıl taşınıcam o zaman?
Yani kac yasindasin sen? Calismiyormusun? Kendi ayaginin uzerinde durman gerek yavas. yavas
Asgari ücretle nasıl kendi ayağımın üzerinde durayım? Annemin keyfi yerinde, ev aldık kendisine.
Kim. aldi ya? Hangi parayla?
Bizim evimiz vardı babam annem ayrılınca ikiye böldüler parayı annem ev alamıyodu babam ekledi öyle aldı evi.
Babanla yasasan?
neye göre kavga ediyorsunuzki hangi konuda
Annemin ev işleri bu aralar gündemde.
Yemek haftada 1 veya 2 yapar. İşte çalışıyor. 5 yıl önce ayrıldılar.
Kadınlardan nefret ediyorum mesela o yüzden hiç kız arkadaşım olmadı. Aklıma annem geliyor kızları görünce.
ev işleri derken temizlik falanmı
Temizlik evet. Bu ayın başında bu konuya çözüm bulduk. Ben geceleri çalışıyorum, o yüzden uyuyamıyorum. Süpürge açıyor, temizlik yapıyor. Hafta sonu yapıyor bu temizlik süpürgeyi. Hafta sonu uykusuz oluyorum işyerinde. Eve motorla gelip gidiyorum, bazen yolu gittiğimi bile hatırlamıyorum, bir bakıyorum eve gelmişim, yani uykusuzluktan ne yaptığımı da hatırlamıyorum.
sen olmadıgın zamanlarda yapmıyormu?
Geceleri iş yapmak daha kolay, basit. Hem ders çalışıyorum, hem paramı kazanıyorum. Gece çalışmak şart yani. Sabah çalışacağım bir meslekte ders çalışamam.
Ben geceleri olmuyorum, 12 ve sabah 8 de
Diyor süpürge açılmaz bu saatlerde.
gece yapsa bence fena olmaz yani öyle dedinmi
açılır canım açan acıyor yani babanda bisey demiyormu
Süpürge nasıl açıcam diyor
baban bisey demiyormu
Babamdan ayrıldılar 5 yıl önce
hmm anladım ama gece bir şey olmaz yani 15 20 dk bir şey acacak sadece
Gel bunu ona anlat bir de, imkansız kabul etmez.
kardeşim falan yokmu ikinizmi varsınız sadece kardesinde söylesin eğer varsa
Yeni işe gircem, kaç saat çalışacağım belli değil şimdiden kavga çıkarıyor. Şimdi süpürge aç diyorum olmaz diyor. Jbneliğine yaptığını düşünüyorum artık
Kardeşim yok annemle ben
o zaman kulak tıkaçlarından alacaksın bi tane takacan uyucan çözümü bu bence madem anlamıyor laftan
Kulak ağrısı oluyor denedim onu, iş kulaklığı var, onu alabiliriz.
iş kulaklığı olabilir onu alabilirsin madem inatlaşıyor sende annen sende alternatif çözümler bulman gerekiyor
Diyor ki sabah çalış, kabul etmezsem böyle kavga edicek.
sabahda ders çalışıyorum diyorsun yaş kaç liseyemi gidiyorsun
üniversiteye hazırlanıyom diyelim
sabah calıssan aksam geldiğinde ders calıssan sonucda 6 7 gibi evde olursun hem annenide yalnız bırakmamış olursun evde gece
İşten geldiğimde full uyuyorum.
Çünkü iki yaptığım şey var, birincisi iş, ikincisi ders.
iki seçenek var ya sabah gidicek akşam geldiğinde 1 2 saat çalışacan ya da gece gidicen kulaklık alıp uyucan annenin sesini duymucan
Bazı işler var sabah gidip akşam gelip çalışmaya çalıştım yani hiçbiri tutmadı, o işlerde fazla uzun çalışmadım. Hepsinde çıktım.
annenin yaptıgıda dogru degil ama neden böyle anlamadım acıkcası
Çocuk gibi şımarık. Ergen gibi kabullenmez. Babamla da hep aynı problemleri yaşadı, baktı olmuyor babamdan ayrıldı. Onla da kavga ederdi, kimseyle geçinemiyor yani. Sıkıntısı ne bilmiyorum, dışardan görsen normal bir insan, içine bakınca deli olduğunu düşünüyorum. Ben başka açıklama getiremedim. Tedavi olması için kaç kere söyledim, şımarıklığından dolayı tedaviyi kabul etmiyor.
anladım ama bunda sen alternatif çözümler bulman gerekiyor yaşı geregi insanlar böyle olabiliyor yaşı varsa
Ben de tedavi gördüm, daha kötü oldum, inthar edicektim, vazgeçirdiler etmedim. Keşke etseydim diyorum, benim sorduğum sorulara bakarsan, hep aynı sorular, hiçbir zaman değişmedi, hep kavga halinde olan, problemlere zorla çözüm bulan bir insanım. Annemin köpeği oldum, dediklerini yapmazsam hergün kavga edicez ve derslerima odaklanamayacam.
anlıyorum seni ama intahar edecek durum yok öyle bir şey düşünme sadece annen ne diyorsa onu yap birazda sonuçta ikinizsinizde anladın yalnızsınız
Kira fiyatları düşsün hele görüşcez annemle.
bence yalnız bırakma anneni beraber yaşayın işte biraz idare et
Abim benim, annem toksik bir kadın, hayatları mahveden birisi. Niye hayatımı mahfetmesine izin veriyim? Yıllardır annesi ve kocası yanındaydı, ikisi de onu düzeltememiş, ben mi düzeltiyim?
Yıllardır hayatım yok diyorum sen annenle kal diyorsun.
Benim annemde sürekli sorun çıkartıyor maalesef
Çözüm bulamadım kaç yıldır. Hep bir problem, problemi çözmezsen de herşeyini elinden almakla tehdit eden bir anne. Ne zaman böyle bir canavara dönüştü, bilmiyorum.
Sen canını sıkmamaya çalış biliyorum zor ama dene