Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Son derece barışçıl birisiyim. Ama biraz açık olmak gerekirse LGBT olaylarına karşı hiç sıcak değilim ve çevremde destekleyen kişilerin olmasını sevmiyorum. Homofobik birisiyim ve LGBTQ+ pro max işleri bana özgürlük sunulması gereken bir şey gelmiyor. Son derece gri konu ve bana göre bu gri düzeyi siyaha son derece yakın.
Tabi ki gidip çamur atan veya lanetleyen birisi değilim. Sadece birazcık ofansif mizah yapmasını seviyorum. İlgilenmiyorum ve çevremde destekleyen bile olmasını sevmiyorum. İsteyen istediğini yapsın bana dokunmasın yeter. Çünkü düşüncem şu şekilde, LGBTQ+ zihinsel cinsel bozukluktur. Biraz ofansif olacak ama pedofili, necrofili ve diğer cinsel bozukluklarda vardır. Peki LGBTQ+ herkes savunurken saygı duyarken pedofili ve necrofili gibi diğer cinsel bozukluklara saygı duyulmamasını LGBTQ+ düşüncesine yanlış buluyorum. Ya hepsini savunursun ya da savunmazsın. (Ama onlar kötü şeyler vs diyebilirsiniz ama bana göre de LGBTQ+ olayı kötü mesela.)
Ben pedofiliyi necrofiliyi nasıl saygı duymuyorsam, LGBTQ+ 'a da saygı duymam. Ama bunu orada burada hakaret ederek insanları küçümseyerek değil düşüncede tutuyorum ve bana bulaşılmadığı müddetçe asla müdahele etmiyorum. Bana bir gay, trans vs musallat olduğunda onunla dalga geçerim ama ve geçmişte de geçmiştim.
Ayrıca LGBTQ+ evliliklerinde çocuk sahiplenilmesi, çocukların eğitim zamanında LGBTQ+ olaylarıyla zehirlenmesi vs insanların psikolojisini bozduğunu gösteren bir sürü bilimsel araştırma var. Amerika'da mesela okullara LGBTQ+ bayrağı vs asan öğretmenler var ksfnsnnfnw.
Beyazıt Öztürk'ün sözü ile bitirmek istiyorum. Kız kıza tamam da erkek erkeğe bize ters hacı.
26 Yorumla- 3 ay
İnsan doğasına kadın da olsa erkek de olsa çok ters şeyler. Normal psikolojideki insanların yapabileceği bir şey değil bence.
- 3 ay
lgbtq+ normal karşılanabilecek bir şey değil bence demek istedim.
- 3 ay
Sana katılıyorum yani
- 3 ay
Aynen öyle 🤣
En İyi Cevaplar
Birincisi: Bu kişiler de insan öncelikle bunu düşünmeliyiz.
İkincisi: Bu kişilerin % 80 genetik bozukluk ile ortaya çıkan hastalık diyebileceğimiz olgular.
Kimin ne yaptığından ziyade nasıl biri olduğu olaylar karşısındaki duruşu, varlığı, yüreği, karakteri topluma karşı saygısı önemlidir. Arkadaş olurum. Vardı. Ben onun cinsellik yaşadığı arkadaşlarına karışmadım. O da benim arkadaşlarıma saygı duyardı,
10 Yorumla
3 ayYok aşırı radikal ve slk bir grup. Dünya'da her yerde teröristlere falan destek oluyorlar. Bence eşcinsel insanlara yaralarından ziyade külliyen zararları dokundu. Lgbtli olmayan herhangi bir eşcinsel insanla arkadaş olurum ki zaten var. İnsanların tercihleri beni alakadar etmez ama ucu bana dokunan ahmakça politik duruşları beni ilgilendirir.
17 Yorumla- 3 ay
Çok güzel açıkladınız 🙏
- 3 ay
Teşekkürler 👍🏻
- 3 ay
Herkes keşke sizin kadar bilinçli olsa. Bilinçli insanların sayısı milyonda bir
- 3 ay
Sağolun düşünceleriniz için teşekkür ederim ancak katılmıyorum daha fazlayız ama genelde sesimiz çıkmıyor kendi halimizde mutluyuz çünkü. Kendi adıma konuşursam sosyal medya hesaplarım da yok benim 8 senedir yani yaşadığımı bilen kişi sayısı 15/20 kişi taş çatlasın ve bu bana yetiyor 😂
O kadar az değiliz ama işin ucu bize dokunmadıkça da olayları kendi akışına bırakmayı tercih ediyoruz bence. - 3 ay
Vallahi yine çok güzel açıkladınız 😂😂 Ben de sosyal medya kullanmıyorum uzun süredir. O tarz saçmalıklara gelemiyeceğimiz için yalnız kalmayı tercih ediyoruz 😂
- 3 ay
Aynen öyle. Bırakınız yesinler birbirlerini ben evimde çorbamı içiyorum 😅👍🏻
- 3 ay
Amannn çok da umrumuzdalar 😂
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben rahat edemiyorum açıkçası her an yönelimi sana kayacak biri benden uzak olsun döverim.😀
15 Yorumla- 3 ay
Kayıyor da zaten bizzat yaşadım şok oldum, şoktan kaçıp eve gidene kadar bütün bildiğim duaları okudum 😂😂
- 3 ay
Var ya bir 2 3 saat kendime gelemedim şoktan, asla beklemiyordum, yakın kız arkadaşım diye düşünüyordum, kimseye güvenilmiyor artık 😂😂😂
- 3 ay
Çok kötü çok 😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ben zaten LGBTQ+’yu destekleyen biriyle değil destekleyen herkesle arkadaş olurum 💕🌈 Çünkü benim için esas olan kalp, karakter ve saygı. Kimin neyi benimsediği değil kimseye zarar verip vermediği önemli.
Empati kurabilen, yargılamayan, özgürlüklere saygılı biriyle çok güzel dostluk kurulur 🥰🐭🌈10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayYok ya benlik değil bizim kişiliğimize ters bir durum bu 🤣
120 Yorumla- 3 ay
Ya bir de ablacım bunlar önüne gelenle öpüşüp koklaşıyorlar afedersin her b@ku yiyorlar, insan korkuyor yani rahat rahat sohbet muhabbet edemiyor🤣🤣
- 3 ay
Tabi tercih meselesi kimseyi yadırgamak istem ama bizim kültürümüze yöremize uygun değil bu tarz şeyler oyuzden böyle insanlarla da iletişim kurmak istemem açıkçası
- 3 ay
En güzeli, davul bile dengi dengine 👍
- 3 ay
Aynen öyle 👍
- 3 ay
- 3 ay
@Gri3480 Tercih meselesi ama bize uygun değil diye zaten belirtti rengarenk ablam. İstediğimizi düşünür istediğimiz şekilde konuşuruz, sonuç olarak kimsenin hayatına karışmıyoruz, kendi aramızda fikirlerimizi paylaşıyoruz. Sizin gibi düşünmek bunu desteklemek zorunda değiliz. Siz de bizi desteklemek zorunda değilsiniz.
- 3 ay
Herkesin doğrusu da yanlışı da kendine. Kendi doğrularınızı başkaları da doğru demiyor diye insanlara sanki geri kafalıymış gibi muamele yapma hakkınız yok. Özgür düşünceyi destekliyorsanız herkesin istediği gibi düşünmesine de laf edemezsiniz.
- 3 ay
Sizin inançlarınız size doğru bizim inançlarımız bize doğru hanımefendi. Kaç yaşına gelip saygı duymayı öğrenememişsiniz o yüzden başka lafım yok size.
- 3 ay
- 3 ay
@Sayanouta hahhahaj erkek meraklisi degilim. hicbir zaman erkeklerle. isim. olmadi olmazda hadi baska kapida havla
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayır ama burada konuşmak istememe rağmen bana abi diyen ve bu oluşumu destekleyen bir kız vardı hatta panseksüel olduğunu söylüyordu ama kesinlikle bu tür yönelimleri destekleyen biriyle arkadaş olamam
21 Yorumla
3 ayBilmiyorum trans olduğumu söyleyince ya chaser çıkıyor ya da fobikliğe maruz kalıyorum. Türkiye'de 100 kişiden 10'u belki ally çıkıyor.
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayOlurum neyi benimsediği değil neyi paylaştığımız önemli :))
25 Yorumla- 3 ay
Dikkat et her şeyini paylaşma 🤣🤣🤣
- 3 ay
Arkadaş diyorsun.. arkadaşlane paylaşılabilir zaman sohbet belki para :))
- 3 ay
İşte sen dikkat et sadece, ben de bir ara bir lezbiyenle arkadaşız sonuçta diye konuşuyordum tatlı bir kızdı hoş sohbetti, sonra bir anda üstüme gelmeye başladı vallahi billahi kaçtım hemen 🤣🤣
- 3 ay
Haahha yok banada çok ünlü bir gay arkadaş asılmıştı ama arkadaş değildik.. o zamanlar baya meşhurdu.. TV kanalında denk gelmiştik gece 2 de yemek katında valla bende sor kurtuldum :))
- 3 ay
Kim hangi ünlü bana yaz özelden 😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olurum. Bana bir şeyi empoze etmiyorsa, sevdiklerime zarar vermiyorsa ve gerçekten iyi bir insansa kimliği ya da neyi desteklediği tek başına mesafe koyma sebebi olmaz. Ben daha çok insanın kalbine, tavrına ve karakterine bakarım. Saygı karşılıklı olduğu sürece herkesle gayet iyi anlaşılır. İyi insan olmak çoğu şeyden daha kıymetli geliyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
3 ayBen desteklemiyorum. Ama destekleyen birileriyle arkadaşım. Fikrimiz zihnimiz uyuşmuyor diye kimseyle arkadaşlık ilişkilerimi bitirmem. Sadece fikrini saygı çerçevesinde savunup fikrime saygılı yaklaşması kafi.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Herkesin kendi bedeni üzerinde sonsuzz özgürlüğü vardır. Ama en son bı gay ile deneyim olsun diye sadece arkadaş olayım dedim. Nefret ettirdi kendinden
10 YorumlaHer türden arkadasim var, evt olurum sorun yok cogu insandan daha guvenilirler
40 YorumlaOlurum evet mekanda sahne alırken de müdavim trans müşterimiz vardı mola verince oturup geyik yapmışlığımız da var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayEvella yönelimi beni alakadar etmez bende öyle bir bireyim. Sonradan seçilmiyor net. Tercih değil yönelim herkese saygı duyuyorum. Önemli olan kişilil ve karakterdir
30 YorumlaBeni arkadaşlığı ilgilendirir dostluğu gerisi kendi teecihi ama atıyorum Ahmet adında arkadaşım gelip mehmetw olan aşkını da bana anlatmasn fazlasına gerek yok 😅
11 Yorumla- 3 ay
😂😂👍
3 ayÇok karışık mesele. Arkadaş olunur belki ama onun yaşam tarzına karışmadan ya da umursamadan olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Neden olmayayım? Kimi sevdiği, kiminle yatıp kalktığı beni alâkadar etmez.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Var öyle arkadaşlarım, fikirler çarpışabilir. Önemli olan birbirimize dostane yaklaşımımız.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Saygı duyuyorum böyle şeylere kimseyi de yargılamadım
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
3 ayİyi anlaştığımız sürece kişisel tercihleri arkadaşlığımıza mani olamaz elbette
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayKadınlarla evet ama ( erkeklerle) hayır, çünkü çok itici oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAilem den biri mahallede ki lgbtli erkeği görmüş uyardı beni uzak dur dikkat et dedi😂 bir kere bir şey sormuştu en azından zararsızlar ki normal erkek daha tehlikeli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
3 ayİşim olmaz çöpe atmalık insanlar psikolojik rahatsızlık.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı.
s 3 ayHerkesin kendi özgür düşüncesi ve fikri o yüzden evet olurdum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
3 ayTabi 1 s ligine arkadaş olurum ondan sonra o arkadaşım yüzünden arkadaş katili olurum eheheh
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Elbette insanlarin yönwlimine değil , yüregine kisiligine karakterine bakarim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yani diken üstünde olabiliriz ama bana zararı olmazsa sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayNormal insan evladı gibi davrananlarla bir sorunum olmadı, ama sürekli istekli olanlara düşmanım
117 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle çoğu bozuk ama
Cevap sahibi3 ay@meduxa benim senle bir alakam yok, senin de benle bir alakan yok
- 3 ay
Bırak ne halleri varsa görsünler @Aynen_Haklısın
- 3 ay
@meduxa Ben arkadaşın cevabına yorum yaptım sizinle ilgili bir şey demedim, aranızdaki husumet ne onu da bilmiyorum
- 3 ay
karışmak istemem
Cevap sahibi3 ay@meduxa bana sataşmani gerektiren bir durum yok o halde
- 3 ay
Sus kız sinirlerimi bozma jdjcjjfjfjf @Aynen_Haklısın
- 3 ay
@meduxa Kavganız ortasında kaldım, beni harcayacaksınız arada 😂😂😂
- 3 ay
Ben haklıyım öyle değil mi 😂😂 @Aynen_Haklısın
Cevap sahibi3 ay@meduxa bunu derken bile sataşıyorsun, kendi halimde bir kaç soruya yorum atıyorum onlara da yorum atıyorsun. Benim gibi birisi sana uygun değilmiş kendin söylüyorsun, o zaman sataşma bana.
- 3 ay
Kız sen niye dikildin kaldın bir şeyler desene @Aynen_Haklısın
- 3 ay
@meduxa Vallahi kendiniz sorunlarınızı kendiniz çözün ben kaçtım 🤣🤣
Cevap sahibi3 ayBende kimseyle muhattap olmak istemiyorum hepinize güle güle
- 3 ay
Ay çok alemsiniz ya, çok güldüm. Allah sizi de güldürsün 😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya dün bu soruyu gördüm senmişsin kıs sjssj
15 Yorumla- 3 ay
Ben aslında sana hesabımı kaç zamandır bilerek vermedim. İlk bana yorum yaptığında denk gelince o zaman sürpriz yapacaktım ama baktım gelen yok giden yok dedim vereyim artık 🤣🤣
- 3 ay
Kısmet değilmiş demek ki 😂
- 3 ay
Kesinlikle
3 ayarkadaşım ve destekliyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayhormonel bişeyse tabiki sonradan olmaysa hayır :)
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
3 ayHerkesin kendi tercihi saygi duyarim ben
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. Arkadaş olmamda bi sakınca yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beni bozmaz kendi düşüncesi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u 3 ayBenim desteklemediğimi bilsin kâfi.
10 Yorumla Yok. Ama gerektiğinde muhatap olurum.
10 Yorumla
3 ayHayır ben bunu sapkınlık olarak görüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Olmam gerekiyorsa olurum.
10 YorumlaSen olursun da o seninle arkadaş olur mu
11 Yorumla- 3 ay
Asıl soru işareti o zaten yoksa kim kimle yatmış kalkmış bize ne, önemli olan bize zararı olmasın
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Olurum herkes cinsel kimliğini özgür yaşamalı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
3 ayLgbt+yu ne demek
15 Yorumla- 3 ay
Eşcinsel trans gibi hareketler kısaca
- 3 ay
Ben eşcinselliğe karşı biriyim doğuştan farklılık varsa tedavi edilmeli bence kadın kadın olarak erkek erkek olarak kalmalı
- 3 ay
Kesinlikle
- 3 ay
Herşeyin orjinali daha iyi
- 3 ay
Aynen öyle
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayOlurum.
20 Yorumla Tabikide çok kafa dengiler
20 YorumlaOlmam.
20 Yorumla
3 ayOlurum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
3 ayhayır ıy
10 Yorumla
3 ayAslaaaaaaa
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olurum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. olurum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Hayır.
10 YorumlaNeden edilmesin normal insanlar
10 YorumlaBana ters ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayOlmam
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
m 3 ayHayır
10 Yorumla Lezse evet onun lezi olurum
10 YorumlaQ+’ın anlamı ne
13 Yorumla- 3 ay
quir demek Q harfi. İki cinsiyetli anlamına geliyor
- 3 ay
Bu konudaki farklı görüşte ki diğer insanlar iste
Gizli Üye(36-45)3 ayOnlarda insan olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayNeden olmayacağım
10 Yorumla
3 ayOlurum