Neden kendimi eksik , herşeye geç kalmış hissedıyorum?

84 doğumluyum, hiç evlenmedim ki etrafındakilerin “Seni nasıl kaçırmadılar, bence sen istemedin, seni kaparlar.” iltifatlarını hep aldım. Öyle bir şey ki yanlış adamlara şans verdim, belki çok mutlu olacaklarımı teptim. Yaşımdan çok küçük duran bir kadınım 30 sanıyorlar en fazla e haliyle tanımak isteyenler de yaşıt sanıp yaklaşıyorlar. Evlilik anne olmak gerçekten istediğim şeydi. Belki de hazır değilim ve hazırmışım gibi geliyor bana. Çünkü pahalı zevkleri olan, istediğini alan, yiyen, gezen, hesap yapmayı, idareli olmayı bilmeyen biriyim. İsterim ki eşim de bana bekarkenki hayat standartımı sunsun. Her şey para değil elbet, bir dikili ağacı olmayan birini de sevdim ama yanlış insandı. Güzelliğime güvendim, yine etrafım güzel, çekici, her erkeğin isteyeceği bir kadın olduğumu vurguluyor ama ben gerçekten sahici tutkunun da olduğu gerçek bir ilişki yaşayıp evlenip anne olmak istiyorum. Bazen hiçbiri olmayacakmış gibi geliyor, bazen de o kadar bekledin, tertemiz kaldın, manevi değerlerin hep yüksekti Allah sana nasip edecek diye dualara sığınıyorum. İnsanız böyle duygular normal.. karmakarışığım bazen

Neden kendimi eksik , herşeye geç kalmış hissedıyorum?