Geç kalmışlık ve tükenmişlik hissi?

Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. öncelikle Aralık 2003 doğumluyum 21 yaşındayım ve 22 ye az kaldı. ortaokulfan sonra okumayı çok istedim ama babam beni liseye göndermedi açık liseye kaydetti orada çok zorlandım ve 5 yılda ancak bitirebildim küçüklüğümden beri sağlık alanına ilgi duyardım hep ancak doğru düzgün bir eğitim alamadığım için matematiğim hep zayıftı lise de bittikten sonra babama 2 yıl yalvardım üniversiteye gitmeme izin versin diye ama 2 yıl boyunca izin vermedi yaşım 20 oldu sonra bir arkadaşı ona nispet yapmış benim kızım üniversite kazandı okuyacak diye babam da eve yakın olması şartıyla izin verdi kolay diye sözelden çalıştım 46k yapmıştım obp 68 di. gitmeme izin vermediler bir yıl daha çalış dediler çalıştım ancak psikolojik sebeplerim dolayısıyla 33k yapabildim ve eve en yakın üniversiteyi yazdım öğretmenliği yazdım 1. sımıf bitti ama o sağlık hep içimde kaldı matematiğe 0 dan başladım seneye yks ye gireceğim ebelik ya da hemşirelik istiyorum. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama ortaokul arkadaşlarım geçen ay mezun oldular. ben kazansam bile 27 gaşımda mezun olacağım😞 o kadar kötü hissediyorum ki kendimi geç kaldım yaşlandım ne yapacağımı bilmiyorum sınava gireceğim motivasyonu yüksek tutmam lazım ne yapmalıyım?
Geç kalmışlık ve tükenmişlik hissi?