Öncelikle 6 yıllık 2 çocuklu anneyim, yaklaşık 1 ay önce fake hesaptan biri instgram dan dm yazdı, evli olduğumu rahatsız etmemesini soyledım, bir sonraki gun tekrar yazdı, her defasında uyardım rahatsız oluyorum, eşimi sevıyorum yazma dıye, uzun bir zaman sonra sürekli resımleronı attı , din konusunda namaz konusunda yönlendirdi, abi kardeş sohbetı oluştu , ama asla başka gözle bakmadım, kendısıde oyle bakmadığını soyledı sadece derkeşitix arkadaş abı kardeş diye, az çok çözdü beni, karakterim hoşuna gitmiş, oyle dıyor , ve aklından çıkmıyormuşum, gunahı zinayı bilen biri dını hocalık yapmış, bana sensız yaşamıyorum sadece senınle konuşmak istiyorum, sana asla zarar vermem falan dıyor, ıntıhar noktasına geldım sebebim olacaksın dıyor, ben ıse düşmanım dahı olsa kimseye kıyamıyorum ama asla bişey yapamam. Yalanmı soyluypr sizce ne yapmalıyım
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayHatun saçma sapan işlerin peşine düşme sen evlisin dahası annesin anne gibi düşün anne gibi davran anne gibi tavır sergile o iti engelle bir daha iletişim kurma saçma sapan işler yapma hatun tekrar ediyorum sen evlisin ve iki tane çocuğun var Sen bir annesin bırak inancı kendine kalsın itin
22 Yorumla- 2 ay
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı.
2 ayUlan dini bile pis uçkurlarına alet etmiş beynini patlatmak için yanıp tutuştuğumun s@pıkları kusura bakma da hata sende yüz vermeyeceksin evli barklı kadının ne işi var tanımadığı biri ile bu kadınların başına ne geliyor ise bu iyi niyetlerinden geliyor hep geçmiş olsun bu sülükten kurtulman zor gibi çok büyük bir hata yaptın bu işin sonu büyü yaptırmaya kadar gider geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran2 ayNeeee
2 aySeni zayıf noktandan vurarak bildiğin sapıklık yapıyo en yakın zamanda kurgar kendini gerekirse hesabınu kapat. Takipleşmeyin sakın yakın çevrene yazar istediğini alamayınca ifşalar seni başına dert alırsın. Bak bu basit bi konu değil. Sapıklık sadece cinsellik demek değil. Bu tarz hasta düşünceli takıntılılar da sapıktır. Evin yuvan dağılır. Derhal uzaklaş
01 Yorumla- 2 ay
Tabii buyur
2 ayBöyle biriyle niye sohbet ediyorsun ki abla, yalancının teki belli yani kimse kimse için bu devirde kendini öldürmez ve adam gittikçe bağlanıyor sana eşine yansıtmadan engelle bir an önce
03 Yorumla
Soran2 ayHesabımı orijinal hesap çoğu özel şeyimi anlattım
- 2 ay
Tamam artık engelle
- 2 ay
Yanlış yapmışsın ama silmen iyi olmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Evli bir anne olarak böyle bir durum yaşaman çok yıpratıcı 😔 Haklısın karışık hissediyorsun. Bu kişi sınırlarını aşıyor ve duygusal şantaj yapıyor. Bu sağlıklı değil.
Onu tamamen engelle, mesajlarını sil, gerekirse eşine dürüstçe anlat 🙏 İntihar tehdidi sorumluluğun değil. O isterse bir uzmandan yardım almalı. Kalbini koru, ailene odaklan 💕🌿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
2 ayEngelle ve bidaha konuşma çünkü evlisin ve bu olay büyürse yuvan yıkılır eşin çocuğun var yazık olur. niyeti iyi olsaydı bu şekilde intihar vs gibi seni baskı altına almak için konuşmazdı.
130 Yorumla
Soran2 ayDimi benı kendısıyle tehdıt ettirdi vicdanıma oynadı, bende inandım bişey yapmasından korktum, en son tersleyip engelleyince bana beddua ettı , inşallah sende benım gıbı seversin ama boyle karşılık almazsın acı çekersin bılmem ne
- 2 ay
Sen onunla konuştukça senden bişeyler isticek ve bi gün en ufak taviz verdiğinde seni senle tehdit etcek uzak durman sen ve ailen için en iyisi
- 2 ay
Bak şu an ortada bişey yokken bile kendi çıkarı için seni tehdit etmiş. muhtemelen senden hoşlanmış ve beklentisi var
Soran2 ayHesabımı herşeyo sildim
- 2 ay
Çok iyi yapmışsn uzun bi süre öyle kalsın
- 2 ay
Instagram üzerinden mi konuştunz
Soran2 ayEvet hemde ojınal hesabım
- 2 ay
Silmen iyi olmuş çünkü orijinal hesaptan böyle şeyler tehlikeli olur eşin görebilir
- 2 ay
Kendinle alakalı özel kişisel bilgiler paylastn mı
- 2 ay
Bi kaç ay kapalı kalsın hesabın ve başka yerden yazarsa engelle
Soran2 ayÖzel bilgi nereli olduğumu falan soylemedım bırtek ısmımı spy ısmımı bılıyordu
- 2 ay
Ya isim soysimden rahatsız eder işte sosyal medyadan. ruh hastası çok. iyi bari özel bilgi vermemişsin
Soran2 ayTek korkum şu orijinal hesap acaba takipçilerim öneri olarak onun önüne çıkıyor muydu
- 2 ay
Yani düşük bi ihtimal. uzun süre konuştunz mu onunla
Soran2 ayYaklaşık 1 ay ama hep engelledim geri açtım başka hesapla geldi
- 2 ay
Peki sen söylemedin ama sen bilirsin. o senden farklı şehirde mi yaşıyor aynı şehirde mi
- 2 ay
O zaman uzun bi süre acma hesap sen. Takıntı yapmış seni belli ki
Soran2 ayFarklı şehrimi söylemedim ona
- 2 ay
Resim falan gibi şeyler attın hiç peki
- 2 ay
İyi bari uzak senden
Soran2 ayHesabımı silmek zorunda kaldım, çünkü onunla konuşmaya başladım zaman biri hesabımla uğraşmaya başladı , sürekli kod attırıluyordu çalınır diye endişe de ettim, silmek durumunda kaldım, farklı yeni hesap açtım
Soran2 aymaalesef bir resım attım , aslında o sureklı kendısını attı yem gıbı yaptı bende atasım geldi
- 2 ay
Yani muhtemelen onu yapan da kendisi. iste adını soyadını bildiği için ne açsan bulyo seni. uzun bi süre acma bnce 1 yıl kadar
Soran2 ayAy yok yapamam okadar
- 2 ay
Oluyor öyle şeyler dert etme. en azından elinde koz yok sana karşı. resim nüü mü peki
Soran2 ayNormal bir resım
- 2 ay
İyi bari çok takma sen bunu artk. hesap kapali kalsın ya da isimde bişey değiştir seni bulmasın manyak çok salla geç
Soran2 ayTeşekkür ederim çok saol
- 2 ay
Aklına bişey takılırsa sorarsn
- 2 ay
Eşinin adını biliyor mu söyledin mi
Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. hepsini okudun ve kısa cevap ; sen ondan rahatsız olmuyorsun, rahatsız olma rolu oynuyorsun bunun temelinde evlilik yani tabu/yasak var ilişki yaşamak istiyorsun ama bu yasağı aşamam... diyorsun.. yani kendini kitap gibi okumaya başladığında ne karşındakini yorarsın , nede "kendini" başka soruların varsa buradayım...
00 Yorumla
2 ayBurada önemli olan aranızdaki geçen konuşmaların içeriği. Bunun üzerine düşünmek gerek biraz. Sana dair özel ne biliyor? Biraz bunlardan bahsetmen lazım. Yoksa onun söyledikleri tamamen kuru sıkı, inanacak bir şey yok.
024 Yorumla
Soran2 ayBen dertlerimi anlattım biraz bana arkadaş oluruz sıkıntını dınlerım sadecw dedı hep
Soran2 ayEşimi asla kötülemedım kendı ailemden bahsettim yuvarlak ılgını hep guzel konuştum
- 2 ay
Anlattığın dertlerin neydi mesela örnek verebilir misin? Kendine ait Fotoğraf vs paylaştın mı?
Soran2 ayAnnemın yaşadığı olumsuzluklar , kendıme ait bir resım attım selfıe
- 2 ay
Sayfanda resimlerin yok muydu? Neden ayrıca selfie attın?
Soran2 ayYoktu bılmıyorum anlık boşluğuma geldi 2 sn lik attım oda meğersem bilgisayardan almış resmi
- 2 ay
Hatayı konuşmaktan daha fazla bu resmi atarak yapmışsın. Bu kendi rızan ile yaptığın bir şey. Ve suistimale açık. Yapay zeka ile ona istediği şekli verebilir. Bir daha böyle tanımadığın insanlar ile konuşma. Bunu da engelle geç. Telefon numaranı falan paylaşmadın umarım
Soran2 ayHayır baya ısrar ettı numaramı istedi emaılımı ıstedı vermedım
- 2 ay
İyi bari en azından bunları paylaşmamışsın:)
Bir derdin, içini darlayan birşeyler olduğunda kime anlatacağını dikkatli seç bundan sonra. Ve resim vs paylaşma. Kimin ne olduğunu bilmiyorsun, sonra gelip böyle musallat oluyorlar.
Soran2 ayOkadar haklısın ki
Soran2 ayİnsanlara çabuk güveniyorum
- 2 ay
Buna bir hata değil de bir ders gibi bakarsan, bundan sonra keyfini kaçıracak benzer durumlar yaşamazsın.
Mahsuru yoksa, kaç yaşındasın?
Soran2 ay23 yaşındayım
- 2 ay
Şu iki üç günde konuyla ilgili birşeyler oldu mu yeni
Soran2 ayHayır olmadı
- 2 ay
Güzel, tedbirin işe yaramış olmalı
- 2 ay
Eşinle aranızda bir sorun yok değil mi, her şey yolunda?
Soran2 ayYanı limonu ama ıyı
- 2 ay
Yaşça büyük mü senden? Neden limoni sence?
Soran2 ayİş hayatına bağlıyorum ama bılmıyorm
- 2 ay
İşteki stresi eve mi getiriyor? Ve tabi tek sen olduğun için seni hedef tahtası yapıyordur. Genelde böyle olur
Soran2 ayHayır aslında sakin yorgun
- 2 ay
Sakin madem, aranız neden serin?
- 2 ay
Aranız nasıl bu aralar?
- Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
2 ayEngelle diye bir buton var ne diye uyarmakla izahla uğraşırsınız anlamam
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam ilmek ilmek işlemiş seni açığını görmüş oradan yürüyor kadın erkek arkadaş olmaz bunu öğrenin artık. Adam hedefine ulaşmak için didinmiş durmuş şimdi de son kozunu oynuyor.
02 Yorumla
Soran2 ayNapacam şimdi korkuyorum
2 aySende az değilsin utanmadan bide cevap vermişsin , bunlar hep böyle intihat ederim falan diyorlar aynen aynen biz çok duyduk böyle lafları
10 YorumlaZina konusunda uyarıp kocası olan bir kadına yazıyor yani? Ve sende kıyamıyorsun öyle mi? Senin içinde var kaşarlık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayİlk başta engellemek varken konuşmaya devam ettiğin için sende onun kadar suçlu sayılırsın.
01 Yorumla
Soran2 ayEvet çok pişmanım çokkk
Gizli Üye(25-29)2 ayVicdan yapıyor uzak dur. İki yabancı ne kadar din olsa da etkilenme oluyor işte bunu dindar birisi olarak söylüyorum. Seni etkilemeyi başarmış, karakterini çözmüş, şimdi de emeklerinin karşılığı olarak kullanmak istiyor. Engelle geç yoksa pişman olacağın şeyler yaparsın ona kiyamayacagim derken olan sana olur
04 Yorumla
Soran2 ayYardım et Allahıö
Cevap sahibi2 ayKonuşmak istersen yardımcı olayım
Soran2 ayGızlısım
Cevap sahibi2 ayÇıktım
- Aile & Toplum konusunda 733 cevap paylaştı.
2 ay@uuooppss bi akıl ver hikaye az çok tanıdık 😀
03 Yorumla- 2 ay
@Projectmachinee ahahahhaah yemin ederim aynısı ya 😂
- 2 ay
Soran2 aySendemi evlisin bu durumu yaşadın
Gizli Üye(18-24)2 ayBöyle evli bir kadınla konuşuyorum. Ama öyle rahatsız edici şekilde değil. O yazınca yazıyorum. Kocası ilgisiz diye böyle şeyler yapıyor.
Senin de mi böyle bir durumun var06 Yorumla
Soran2 ayHayır eşimi seviyorum evet ılgısı az ama mutluyuz
Cevap sahibi2 ayAma etkilenmişsin sohbetinden falan. Kopamıyorsun belli yani.
Engelle geç o zaman
Soran2 ayOyle yaptım şu an
Cevap sahibi2 ayEn güzeli. İlgisizlik ona yönlendiriyor seni biliyorum.
İstersen konuşalım?
Soran2 ayHyr
Cevap sahibi2 aySen bilirsin ama başına bela alma
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
2 ayDüşme bu tuzağa, seninle ilgili şahsi bilgileri bilmiyorsa engelle geç
01 Yorumla
Soran2 ayİşte orijinal hesabımdan yazıyor
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
2 ayÖnce eşine soylemen gerek ve onunla da gerekli yasal yolu aramalı
04 Yorumla
Soran2 ayAma sohbet ettım
- 2 ay
Etmiş olsan da hani bitirmeyi bilmek gerek belli ki sorunlu birisi ruhen hasta uzak kalmanda fayda var
Soran2 ayEvet sorunlu gıbı
- 2 ay
Bence sorunlu net uzak kalarak engelle başa bela olabilir
2 ayKimse kimseyle iki kelime konuştu diye intihar etmez
04 Yorumla
Soran2 ayDımı kandırıyor benı
- 2 ay
E yani hoca falsnda değil zaten kendini hoca gibi tanıtarak güvenmeni istemiş
Soran2 ayHep dılınde Allah kuran ama en sonda bırkere benım ol dedı işte sanki tüm dünyam yıkıldı güven duygusu her şey altust
- 2 ay
Bütün irtibatını kes
Her tuşa basıyor kes muhabbeti niye konuşuyorsun ki
02 Yorumla
Soran2 ayAnlamıyorum bende
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni zarflıyor hocanın evli kadınla asıl bir dertleşmesi olacak sende aklını başına al uzak dur o her kimse seni tanıyor bence
08 Yorumla
Soran2 ayLütfen ya zıhnımı açmaya yardımcı olun ıkı bebem var eşimi seviyorum
Soran2 ayOf Allahım sen yardım et
Soran2 ayEvet burada sapıklık çıktı Of
Soran2 ayEvet bılıyorum burayı hep sapıklk
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden konuşmaya devam ettin ki? Mesaj attığı anda engelleyecektin bitecekti. Elin adamıyla neden dertleşiyorsun yani bu devirde bir de?
04 Yorumla
Cevap sahibi2 ayİntihar edicem diyen adam etmez engelle geç
Soran2 ayOylemı dersin
Cevap sahibi2 ayİntihar ederse de kendi avelliği senlik durum yok
Gizli Üye(25-29)2 aysende istemem yan cebime koy yapmışsın... fake hesaptan yazan kişi engeller geçersin. niye
11 Yorumla
Soran2 aySallkkk kafam işte bıanlık boşluk
Gizli Üye(25-29)2 aySende bu durumda memnun gibisin şikayet etsende
16 Yorumla
Soran2 ayAnlamıyotum bende kendımı vicdanım kötü ama
Cevap sahibi2 aySeninde bu kişiye gizli Ilgın var
Soran2 ayTıpsızzz asla beğenmiyorum
Cevap sahibi2 aySevgisini seviyorsun
Soran2 ayYoo kusasım gelıyor şu an sadece beğenilmek hoşuma gitti sanırım
Cevap sahibi2 ayNe yapmayı dusuyon
Gizli Üye(25-29)2 ayAnlamadığım bir şey var mesela neden cevap verdin seninle ilgilenmesi mi hoşuna gitti tipini mi beğendin
ikinci olarak merak ettiğim husus ne kadar özelini anlattın da şimdi çekiniyorsun fotoğrafını falan attın mı mesela07 Yorumla
Soran2 ayAsla beğenmedim sanırım ilgisi hoşuma gitti sadece normal 1 adet resım attım
Cevap sahibi2 ayTesettürün açık mı atmıştım hanımefendi
Cevap sahibi2 ayAtmıştın*
Cevap sahibi2 ayŞu an engelli mi sende hala
Soran2 ayTesettürlüyüm yıne tesettürlü atmıştım evet engelle yanı eskı hesabı sıldım yenı hesap açtım
Cevap sahibi2 ayYeni hesabına da istek attı mı
Cevap sahibi2 aySen üzüldün mü bunların yaşanmasına ne hissediyorsun hoşlanıyor muydun
Gizli Üye(25-29)2 ayumarım kocanda seni böyle aldatıyordur hatta dahada ileri gidiyordur evlisin evli başka karşı cinsle nasıl mesajlasabiliyorsun akraba vs olsa neyse tanımadığın biri ama bide cocuğun var utan az
03 Yorumla
Soran2 ayAldatmadım ya eşimi sevıyorum o kişiye hep abi dedım, uzak dur dedım kocamı sevıyorum dedım, çok pişmanım zaten
Cevap sahibi2 ayTanımadığın biri sonucta abi falan demen birşeyi değiştirmez ki, kocan aynı şeyi yapsa hosuna gidermi senin ayrıca madem rahatsızsın hesabını direk silebilirdn zor değil
Soran2 ayEvet pişmanım ama vicdanıma oynadı senı sevıyorum kendını bana aşık ettirdin uyuyamıyorum sebebim olacaksın dedı hep
2 ayEngelle silsen bile kurtulurdun ama sendede var bısey ler
05 Yorumla
Soran2 ayNasıl mesela
- 2 ay
İntigram sana yazanı engelesen olay biterdi diyom
Soran2 ayEvet haklısın
- 2 ay
Sende farklı erkeklerle konuşma merakı var
- 2 ay
Bu işin sonu yatakta biter
2 ayEderse etsin intahar şetefsixe bak sil engelle gitsin intahar etmez
04 Yorumla
Soran2 aySoyledım dedım senın ar damarın yokmu evli bir kadının namusuna başkasının helalıne dıl uzatıyorsun, dıyor genel bu dınletemıyprum
- 2 ay
Bırak ne bok yiyorsa yesin keşke başta konuşmasaydın
Soran2 ayDımı çok pişmanım
- 2 ay
Engelle gitsin
2 ayYasınız kac , ?
Bence kocanız ilgisiz oldugu için adamın sohbeti hosunuza gitmiş05 Yorumla
Soran2 ayEvet eşim ilgisiz ve sureklı engelleyip tekrar açıyorum ama asla onu beğenmiyorum da çirkin biri
- 2 ay
Onu diyorum işte tipine değik sohbeti hosunuza gitti ve size ilgi vermesi dimi?
Aslında sende istiyorsun konudmak onla hrp ama sadece kocan görür diye korkuyorsun dimi
Soran2 ayİstiyorum ilgi evet hoşuma gıttı beğenilmek hoşuma gitti ama gunah bu zina bu ahıretımı mahvetti hoşuma gitmiyor eşime asla yanlış yapmak uzmeye ıstemıyorum
- 2 ay
Lütfem buyrun
- 2 ay
Ya lütfen engeli kaldırın yanlıs anladınız
2 ayKarısını bulup bir güzel ifşalayıp rezil edeceksin öylesini
10 Yorumla
2 aySenin ne hissettigin onemli aslinda, en bastan konusmasan daha iyiymis
00 Yorumla
2 aySebebi ol itin bulaşma hazma imsansan evlisin ne işin var sapıklarla
00 Yorumla
2 ayseni kandırmaya çalışıyor. asla yüz verme.
02 Yorumla- 2 ay
kocanla sorunların mı var? burcun nedir
Soran2 aySorunlarım yok oyle abartılacak Yengeç burcu
2 ayEngelle gitsin ne uğraşıyorsun
01 Yorumla
Soran2 ayEnggeledım
Manipülasyon yapıyor inanma
03 Yorumla
Soran2 ayKafamı çok karıştırıyor
Soran2 ayŞöyle söylim hani sevgısıne İnandım ve asla üzmek ıstemıyorum ama asla sevmıyorum
Savcılık yap
Engelle
06 Yorumla
Soran2 ayNasıl
Soran2 ayEşim öğrenır
Soran2 ayEvet işte çıkmasın
Gizli Üye(36-45)2 ayEngelle gitsin gebersin kuzum.
35 Yorumla
Soran2 ayDımı Ay haklısınız hepınız
Cevap sahibi2 ayİnanma kızım yuvanı dağıtır
Soran2 ayÇok korkuyorum 2 bebem var eşimle birbirinizi sevıyoruz eşim yakışıklı akıllı Allah korkusu var onu kaybetmekten korkuyorum
Cevap sahibi2 aySakın sakın bir hata etmişsin
Engelle sil ailene eşine sıkı sıkı sarıl
Soran2 ayEvet çok haklısın
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Engelle hesabını kapat
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayEşinle sorunların mı var acaba
26 Yorumla
Soran2 ayİlgisiz
Cevap sahibi2 ayYaşlar kaç
Soran2 ay23 26
Cevap sahibi2 ayBu yaşta mı ilgisiz
Soran2 ayEvet
Cevap sahibi2 ayGeçmiş olsun
2 aybence seviş o kişi ile
00 Yorumlaengelle bence direkt
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 821 cevap paylaştı. Tam Esra Erolluk konu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
2 aysana dindar gözükme çabası bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
2 ayengelle geç uğraşmaa
00 Yorumla Yalan söylüyor tabi. İlk başta engeleyecektiniz.
00 Yorumlasna kaldırmış geliyor gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayKaç yaşındasın sen iki çocukla anne ne demek
013 Yorumla
Soran2 ay23
Cevap sahibi2 ayŞaka gibi ya
Soran2 ayNıye
Cevap sahibi2 ayKaç yaşındasın ki 2 çocuk nedir çok erken
Soran2 ayErken evlendım
Cevap sahibi2 ayO belli zaten ama neden
Soran2 ayBizde hep öyle oluyor ya kızlar 17 18 evleniyordu benım zamanlarda ,17 de nişanlandım
Cevap sahibi2 ayHiçbir red etme isteğin olmadı mı çocuk yaşta evlendirmeye çalışmışlar resmen
Soran2 ayHayır kendım istedim
Cevap sahibi2 ayAnladım sevdiğin adam ile evlendiysen ne mutlu
Soran2 ayEvet sevdiğim adam ailem istemedi zorladım 8 Ay benı bekledım vazgeçmedi oda
Cevap sahibi2 ayMaşallah
Soran2 ayTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)2 aydusmeyin boyle seylere..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Güvenme engelle gitsin
00 Yorumla
2 ayTanidikmi
14 Yorumla
Soran2 ayYabancı
Soran2 ayXper düşük
- 2 ay
Benimde
- 2 ay
2 exper olunca artij
2 ayInanma
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Aklında yer etmiş seninde. hazirligini yap sende
09 Yorumla
Soran2 ayAsla beğenmiyorum
Soran2 ayAsla goruşmem maşmıyım
Soran2 ayHayır
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayŞikayet et
02 Yorumla
Soran2 ayNasıl
- 2 ay
Yazma dersin devam ederse karakola git
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayAbartmış
04 Yorumla
Soran2 ayDımı 1 ayda ıntohar edilecek seviyede sevılırmı hiç
- 2 ay
Yani inandirmak için abartı şeyler
Soran2 ayNe desem terslesem
- 2 ay
Direk tersle düşünme
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayDeniyordur seni eşin
05 Yorumla
Soran2 ayHayır sesli aradım emınım yabancı biri
- 2 ay
Exlerdendir
Soran2 ayExim olmadı
- 2 ay
O zaman dikkat et
Soran2 ayPeki
2 ayEngelle
03 Yorumla
Soran2 ayEngelledım sonra tekrar açtım, ne bılım korktum kendısıne zarar vermesın
- 2 ay
Vermez. Engelle geç
Soran2 ayPeki saol
Uzak dur
00 Yorumla
2 ayseni gözüne kestirmiş düzm*k istiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalan söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayTrrsle tabiki
04 Yorumla
Soran2 ayTersledim ama anlamıyot
Cevap sahibi2 ayUğraşma muhattap olma