Kim haksız sizce?

Erkek arkadaşımın ailesi aile binası yapmışlar. Üç abisine ev düştü. Benim erkek arkadaşımın da dairesini sattılar; abisinin düğünü diye nakit para lazımdı. Bu yüzden erkek arkadaşımın evini satıp 1 milyon verdiler. Erkek arkadaşım da o paranın 250 binini borcunu ödedi, 400 binini coine yatırdı kaybetti, 100 binini de işsiz kaldığı için yedi. O para altın olsaydı şu an 2 milyon olacaktı. Ablama parayı verip evi alacaktık ben de altınlarımı satmak zorunda kalmayacaktım.

Erkek arkadaşımla da 9. yılımız, hâlâ nişan bile yok. Bu yaz yapacağız ama para yok. Benim annem de ev veriyor ablamla bana. Ben kendi altınlarımı vereceğim. Erkek arkadaşımın da 700 bin vermesi lazım üstüne ama veremiyor; parası yok. Annesinden babasından istiyor, vermiyorlar. Ben de bu yüzden küfür ediyorum. Kim haksız? Annesine babasına 5 kuruş harcattırmıyor bu yüzden annesine babasına saygı göstermiyorum nişan için mekan tutalım diyorum 25 bin falan onu bile evde yapalım diyor. Bir de yıllardır buluşuyoruz yedirdim içirdim diye hesap yapıyor. Ayda en fazla 2 defa buluşuyoruz bu arada

Kim haksız sizce?