Son birkaç gündür farkında olmadan üst üste 3 kere makarna pişirmişim kocam da bugün bana bu yüzden sitem etti. İkimiz de çalışıyoruz önce ben işten çıkıp eve geliyorum o yüzden ben yapıyorum yemeği. Bugün de tavuklu makarna yapmıştım hem seviyorum hem de çabuk ve lezzetli olur diye makarna yaptım çünkü bugün oldukça yorucu ve stresli bir gündü benim için. O yüzden yemek işini hemen hallettim ve kafamı dağıtmak için eşim gelene kadar valorant oynadım. Geldiğinde de sofrayı hazırladım dünden kalan çorba vardı bir de onu ısıttım salata yaptım makarnadan koydum masaya. Önünde makarnayı görünce sinirli bi şekilde burnundan bi nefes soludu ve gözlerini devirdi. Ya yine mi makarna yeter artık insan şu güzelim tavuğu makarnaya koymak yerine güzel bi yemeğini yapar yanına da bi pilav yapardı. Makarna yiye yiye kabız oldum, sindirim sistemim çöktü yeter artık vazgeç şu makarnadan değişik bisey yap bi kere de, dedi.
Ben önce şok oldum sonra da "bıktıysan söyleyebilirdin" gibisinden bişeyler söyledim o da biseyler söyledi sonra ağlamaya başladım şu anda bile ağlamaktan uyuyamadım oturma odasında koltukta yatıyorum. Makarnadan bıktığını söyleyebilirdi, üst üste yaptığımı bana fark ettirebilirdi ama bunun yerine agresif tavır sergilemeyi seçti çok kırıldm. Son zamanlarda zaten stresli ve dalgınım ne yaptığımın farkında değilim pek.
Ben önce şok oldum sonra da "bıktıysan söyleyebilirdin" gibisinden bişeyler söyledim o da biseyler söyledi sonra ağlamaya başladım şu anda bile ağlamaktan uyuyamadım oturma odasında koltukta yatıyorum. Makarnadan bıktığını söyleyebilirdi, üst üste yaptığımı bana fark ettirebilirdi ama bunun yerine agresif tavır sergilemeyi seçti çok kırıldm. Son zamanlarda zaten stresli ve dalgınım ne yaptığımın farkında değilim pek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer