Sizce kim haksız?

Pazartesi günü hoca okula avukat çağırdı. Avukat konuşurken dikkatimi çekmedi. Bende tokamla oynamaya başladım. Toka bizim rehberlikçinin ayağına gelmiş. Bende "hass" yaptım. Sonra hoca benden şüphelenmesin diye arkama baktım. Son ders hoca arkadaşımı çağırdı. Ona demiş ki "Sen mi attın o tokayı?"demiş. Arkadaşım da "Hayır hocam. Arkadaşım attı ama oda yanlışlıkla" hoca da "Tamam o kıymetli arkadaşın gelmiyor lunapark gezisine" demiş. Arkadaşlarım dedi ki git kendini açıkla. Bende gurur yaptım hoca beni istemiyor diye. Salı günü de okula gitmedim. Bu gün yanına gittim hocanın. Tebessüm ederek girdim odasına. Oturdum. Direkt bana "Oturma ben sana otur dedim mi?" Dedi ben kalktım. İşte açıklamaya çalıştım kendimi. Dedim " Hocam yanlışlıkla oldu diye bana dedi ki lunaparka gitmek için mi geldin buraya dedi bende yok hocam yanlış anlaşıldım onu açıklamak için geldim arkadaşlarım arkadaydı onlar benim cümlelerime ekleme yapıyordu hoca siz onun avukatı mısınız dedi neyse gidin ben yarına kadar düşünücem dedi. Hani benim kafaya taktığım hocanın beni aşağılaması ve çok abarttığını düşünüyorum tamam okulda sadece bize özel avukat gelmiş benim tokayla oynamamam gerekiyordu neyse fazla uzatmışım ama yarın hocanın yanına gidesim yok beni tekrar küçük düşürmeye çalışıcağını düşünüyorum sizce gidiyim mi (
Sizce kim haksız?