Kayınvalide ve kayınpederim beni neden sürekli kontrol edip kısıtlıyor, özgürlüğümü nasıl koruyabilirim?

Kayınvalidem kayınpederim ile köyde altlı üstlü aynı binada oturuyoruz uzun zamandır beni rahatsız eden bir şey var burada herkes herkesi aldatmış yalan dolan o onunla basılmış vs vs şeyler olmuş bana karşı bir güvensizlikleri mi onu da anlamıyorum ama

Neden ben kendimi sürekli kontrol ediliyormuş gibi hissediyorum?
Ehliyet kursuna gidiyorum ve hocam erkek ne oluyor ben yanlış bir şey mi yapıyorum erkek hocayla çalışınca? Hemen bakışları bir değişiyor bana

Yukarı evime çıktığımda sürekli kontrol ediliyorum kaçta yatıyorum ışığım kaça kadar açık kalıyor kaça kadar oturuyorum aşağıdan bakıyorlar izliyorlar resmen kaynanam ve kayınpederim

Kaynanam ve kayınpederim bir yere giderken ben evde yalnız kalamıyor muyum beni yiyorlar mı kaçırıyorlar mı? Yok biz seni evde yalnız bırakmayız vs şeyler söylüyorlar

Hasta olmama rağmen neden ısrarla dağa ot toplamaya gidelim deniliyor bana gribim keyfim yok görüyorlar neden emrivaki yapılıyor

Ben şuradan kalkıp kendim markete gidemeyecek miyim her yere yanımda geliyorlar

Ne bu hareketler ya ben özgür bir insanım kimse de beni kısıtlayamaz !!!

Kayınvalide ve kayınpederim beni neden sürekli kontrol edip kısıtlıyor, özgürlüğümü nasıl koruyabilirim?