6 aylık evliyim eşimle sürekli ama sürekli kavgalarımız oluyor beni aşağılayıcı sözleri oluyor hakaret ediyor eziyor bağırıp çağırıyor sürekli komutla çalışan bir bilgisayar oyun karakteriymişim gibi davranıyor
Aramızda 6 yaş var 2024'te 20 Eylül'de tanıştık net ve ciddi olduğu için yaşında da büyük olduğu için evliliğe gideceğini biliyordum bu ilişkinin de zaten Ocak ayında teklif Şubat 'ta nişan oldu Ağustos'ta nikah Eylül'de düğün yaptık
Görüştüğümüz dönemler iş yerime çiçekler gönderir her gün iş çıkışı eve bırakır araba varsa arabayla yoksa yürüyerek her şekilde etrafımda olurdu yani
Bana sosyal medyada istek atanları bana söyle demişti pek kale almadım yani erkek vs atarsa hani mini kıskançlıklar gibisinden düşündüm
Nişanlandıktan 3-4 ay sonra bana bir kız istek attı (A. B diyeyim adına) ona dedim normal bir şekilde de engelle hemen onu sakın kabul etme mesaj falan attı mı dedi yok dedim tamam engelliyim de kim?
Eski iş yerimden bir kız işte merakından atmıştır dedi
Pek inandırıcı gelmedi ama tartışmak da istemediğim için düğün telaşında olduğumuzdan gerginlik olmasın diye engelledim geçtim
Ama bu sefer A. B başka eski bir sosyal medya hesabımdan karşıma çıktı profilimi görüntülemiş.
Diyorum bir insan eski iş yerinden birine bu kadar takıntılı olmaz yani ona ne nişanlısından
Sonra aynı iş yerinde eski çalıştığı bir kızı tanıyordum ona sordum böyle biri benim dönemimde yoktu dedi.
Neyse işte aradan zaman geçti nikahlı kınaydı düğündü derken bir anda iş yerinde hiçbir şey yokken kız aklıma geldi anlık olarak böyle bir baktım engelli listesinden adına falan.
Sonra işte aklıma takıldı evde otururken tanıdık olabilirsiniz listesinde karşıma çıktı
Huzursuzlandırdı beni bu durum
Evde birbirimizden ayrı koltuklarda otururken ya şu (F. Uygulaması) da ne saçma sapan insanları tanıdıkça olabilir listesine çıkarıyor ki böyle diye konuştum aradan 2 hafta geçti yine annelerde oturuyorduk -bak yine saçma sapan insanları çıkmıyor karşıma dedim birkaç tane oradan isim birkaç tane üni'den liseden birilerinin adını saydım araya da A. B ismini sıkıştırdım o isimi duyduğu anda ses tonu değişti hepsini sil gitsin dedi.
Dün de telefonunu o tıraş olurken aldım ( İ. Uyguşaması) hesabına girdim engelli listesinde sadece 1 kişi vardı ve o A. B isimli kız
Kızın pp fotoları var hani böyle yılan gözlü erkek tipli yani böyle sert bir görüntüsü var ve bakışları derin gülüşü kocaman
25 yaşındayım üni mezunuyum ve masa başı sertifikalı bir çalışanım cahil cühela bir yapım da yok bu durumda bu yüzden canımı sıkıyor işte baskı sürekli kontrol altında tutulmak telefonda sürekli iletişim halinde kalma durumu vs vs ve sürekli kavgalarımız 6 ayda 10 yıllık evliler kadar kavga etmişimdir yani bir kere de ailemin evine gittim o derece büyük bir kavga yaşadık 1 gece orada kaldım geri geldi konuşuldu özür diledi falan ama yine aynı şeyler yaşandı ve sonra zamanlarda ilişkilerimizde de soğuma hissediyorum kısa oldu bitti durumları var
Sapıklık edilmemesini rica ediyorum !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer