Bazı sebeplerden kaynaklı tartıştık haklı haksız derseniz eğer ikimizde de haklı ve haksız olduğumuz yerler var kavganın ikinci günü yanaştım konuşuruz diye oralı olmadı hiç yanaşmadı telefonu yüzüme kapattı ben de dedim ki sen böyle yaptıkça senden nefret ediyorum ilk defa dedim bunu çünkü gerçekten çok zoruma gitti ve kötü oldum yolun ortasında nefesim kesildi resmen ve ne yapacağımı bilemedim biliyom oluyor evliliklerde böyle ama böyle oldukça eşimden çok uzaklaşıyorum elimde değil arkadaşlar bu tür durumlarda ne önerirsiniz kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
1 yılŞu cümleyi aklında tutmanı öneririm: Bir insan bir tartışmada 3 dakikadan fazla öfkeleniyorsa o insanın o konuyla ilgili bir yarası vardır. Düşün neyle ilgili konuşurken tartıştınız. Sonra neler oldu?
Eşin bu tepkiyi verirken aslında ne söylemek istiyor?
Sen bu tartışmaya devam ederken neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Haklı olmaya mı ihtiyacın var? Senden özür dilenmesine mi? Eşinden sana nasıl davranmasını bekliyorsun?
O senden ne bekliyor? Akşam geldiğinde belki güler yüz belki sıcak bir yemek, onun senden beklentisi ne? Bu konudan beklentisi ne?
İkinizinde belki haklı olmaya ihtiyacı var belki bunu hep birbirinizden beklediğiniz için bu kadar küs kalıyorsunuz.
Küsmenin altındaki esas kusur egonun devrede olmasıdır. Zihnin dolu ve stresli olmasıdır. Zihninin neye ihtiyacı var? Davranışını değiştirmezsen her seferinde küsüp bir kenarda beklersin. Senin duygularının sorumlusu da eşin değil, yaşadığın olaya verdiğin tepki. Tetiklenmen.
O yüzden davranış değişikliği yapmak, bitmek üzere olan evlilikleri kurtarır. Çiftler birbirini sevmiyor değildir, ihtiyaçları farklıdır. Ve o ihtiyaçlar karşılanmadığında çatışmalar çıkar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılBencillik yapmayıp ikimizin de haklı haksız olduğu yerler var demen çok olgun bir davranış. Öncelikle seni bunun için tebrik ederim. Eşine biraz zaman tanı. Ciddi bir kırgınlık var sanırım ortada bu kadar uzun küs kalındığına göre.. Biraz kafasını toparlasın. Bazı zamanlar da kırgınlıklar, öfke hemen geçmiyor. Üstüne düşme.. Daha sonrasında tekrar karşına alıp konuşursun. Sonuçta sonsuza kadar seninle küs kalacak değil. Onun sevdiği yemekleri yapabilirsin, kahve yapıp tatlı yapıp birlikte vakit geçirmek için ortam yaratabilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru neyseki şu an iyiyi toparladık arayı
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilikte uzun süren bir küsme dönemi, ilişkinin sağlığı açısından zorlayıcı olabilir. Bu tür durumlarla başa çıkmak için önce açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Eşinizle sakin bir ortamda konuşarak, her iki tarafın da duygularını ve düşüncelerini anlayışla dinlemeye çalışın. Küsüleşmenin sebeplerini anlamak ve bu sebepler üzerinde birlikte çalışmak, sorunların çözümüne yardımcı olabilir. Empati göstermek, özür dilemek ve gerektiğinde profesyonel yardım almak da yararlı olabilir. Ayrıca, bu süreçte duygusal olarak destekleyici ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemek, ilişkinin yeniden güçlenmesine katkıda bulunabilir. Unutmayın, her çiftin dinamikleri farklıdır ve bu tür durumlarla başa çıkmak zaman alabilir, ancak kararlı ve sabırlı bir yaklaşım genellikle olumlu sonuçlar doğurur.
00 Yorumla
1 yılHatanız telefon yoluyla yaklaşmak olmuş. Yüz yüze yaklaşmaşıydınız. Hayırı cevap olarak kabul etmeyip üstüne çıkmalıydınız. Bir iki defa öptükten sonra, bir daha benle bu kadar uzun küs kalırsan çükünü kopartırım demeniz lazımdı. Ve kesinlikle ayrı yatmayın. Küs de olsanız kavgalı da olsanız o yatakta beraber yatmalısınız. Çünkü sabah o sizden önce uyanır da uyuyan masum halinizi görürse belki oturup sizi izler ve bu kadar tatlı uyuyan biriyle niye küsüz ki diye gözden geçirip özür dileyen taraf olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılEvde yaklaştım sarıldım baktım uykum var falan diye istemedi fark ettim sonra dedim ki arayayım dışarı çıksın öyle konuşalım daha iyi olur diye yani evde de denedim de durum buraya kadar geldi neyseki şimdi iyiyiz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, belli ki şu an sıkıntılı bir dönemdesin 💔 Bazen ilişkilerde böyle zor dönemler olabiliyor. Önemli olan bu anları birlikte aşabilmek. Eşine biraz zaman tanıyıp sonra tekrar konuşmayı denemek iyi olabilir. İletişim her zaman anahtar 🔑 Sen de hislerini açıkça ifade etmekten çekinme. Sonuçta, aranızdaki bağı güçlendirmek için elinizden geleni yapmalısınız. Unutma, her fırtınanın ardından güneş açar ☀️💓
02 Yorumla
Soran1 yılAçık edince de suçlu oluyorum etmesem anlamıyor şu an inat ediyor konuşmamak için bakalım ne kadar dayanacak ben çok yoruldum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnlıyorum, inatlaşmak zor iş 💔 Birbirinize biraz daha süre tanıyın derim. Denemekte fayda var 🔄 Ancak hislerini bastırmak da seni yorar, o yüzden sakin bir zamanda yine de konuşmayı dene. Unutma, kalpten gelen ifadeler genelde etkili olur 💖 Yani, sabırlı ol ve bu süreçte kendine de dikkat et 🙏🏻 Bu tür dönemler geçici, güneş yine doğacak 🌅
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİlişkinin temelini her zaman iletişim oluşturur.. İletişimsizlik sizi farklı noktalara sürükleyecektir bu yüzden kendisiyle düşüncelerinizi paylaşmanız ilişkinin akıbeti için önemlidir..
01 Yorumla
Soran1 yılTabiki iletişim en önemli unsur evlilikte ama bizde biraz sıkıntılı sanırım benimki beni yanlış anlıyor 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte küslük olmaz, küsen insan zaten iletişim kurma becerisi gelişmemiş, toy enerjide ve çocuk ruhlu insan demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAileri araya koyun eğer siz konusamiyorsaniz
00 Yorumla Böyle bir durum gerçekten zorlayıcı olabilir. Öncelikle, aranızdaki bu kırgınlığın ne yüzden olduğunu anlamaya çalışmak önemli. Hangi konu ya da davranışlar sizi birbirinizden uzaklaştırdı? Bu soruya cevap bulmak, durumu çözmede sana yardımcı olabilir.
Sonrasında, duygularını birbirinize açıkça ifade etmek iyi bir adım olabilir. Her iki tarafın da ne hissettiğini anlamaya çalışarak, suçlamadan, sadece hislerinizi paylaşarak konuşmak önemli. Konuşurken, empati kurarak eşinin bakış açısını anlamaya çalışabilirsin.
Eğer şu an hemen konuşmak zor geliyorsa, belki biraz mesafe koymak da iyi olabilir. Bazen birkaç gün uzak kalmak, her iki tarafın da daha sakin ve sağlıklı düşünmesini sağlar. Sonuçta, küçük bir adım bile çok şey değiştirebilir; bazen sadece bir adım atmak, diğeriyle aradaki mesafeyi kısaltabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılBu tür durumda ben uzak kalirim. Eninde sonunda ister erkek ister kadin sakinleşir ve sebebini konuşmak ister. Bir kez yanaştin geri çevirdi, artik yanaşma. Birak. Eninde sonunda konuşucak. Tüm dünyan eşindenmi ibaret? Kendi işlerini yap. Kendinle uğraş. Evlisiniz sonuçta illaki barişirsiniz..
01 Yorumla
Soran1 yılAynısı oldu zaten
1 yılNe olursa olsun Sen yanaş. Erkektir gurur yapar, o an aksiyona geçemez belki ama sen yanaştıktan sonra eğer adil biriyse hatasını farkedip Sana sonra da açıklayabilir, telafi edebilir en azından. Ama şimdi Sen aksiyon al ve arayı kapat. boş ver kim ne diyrsa desin. Evlilik kutsal bir olgu basit şeylerle ya da hoş görülebilir şeylerle bozulmamalı. Tavsiyem bu yönde...
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkürler aynen öyle ama bazen hatasını da kabul etmeli ve bilmeli neyseki Şu an için sıkıntı yok aramız düzeldi ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılEşinle evlilikte tartışmalar olabileceğini ikiniz arasında haklı ya da haksız kavgası yapmak yerine bu işin içinden nasıl çıkarız nasıl en iyi sonuca ulaşabiliriz açısından düşünseniz bence daha olucak. Siz artık bir takımsınız birbirinize rakip değilsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılSinir anında insan biraz firavuna benziyor sanırım 🤔
1 yılO sinirliyken senin sakin olman lazım, sen sinirliyken onun sakin olmasi lazım. Yüzüne kapattığında tepki göstermen iyi olmuş. Sevmediğin seyleri göster ki tekrar yapamasın. Çok uzaklasmayin ve uzatmamaya çalışın yoksa dediğin gibi sevgi yerini nefrete bırakıyor
08 Yorumla
Soran1 yılSakin olmaya çalışıyorum ama dedikleri şeyler pek mümkün kılmıyor bunu sinir oluyorum ikimiz de konuşuyoruz karılınca bir adım daha atamıyorum elimde değil
- 1 yıl
Kimse sinirliyken bir adam atamıyor ama bu kadar uzatmayın en azından. Evliliginize ve sevginize Zarar verir
Soran1 yılÇok veriyor ama artık ben tek düzeltmek istemiyorum bazı şeyleri oda yapsın diyorum ben bir şey olmamış gibi davrandıkça alttan aldıkça yanaştıkça kendime olan saygım azalıyor
- 1 yıl
Bunu karşına alıp konuşman lazım işin ciddiyetini anlatman lazım. Kendine saygın azalır karşı tarafa öfken ve kinin artar. Bunun sonucu da belli zaten
Soran1 yılKafam karma karışık ruhsal olarak o kadar yorgunum ki anlatamam
- 1 yıl
Tahmin edebiliyorum böyle şeyler evlilikte yaşanınca insan herşeyi düşünüyor. Kadınlar daha duygusal olduğu için daha kötü oluyorlar. Kötü düşünme her şey olacağına varır ama en azından senin ve düşüncelerinin farkında olmasını sağla
Soran1 yılÖyle tabi aklıma bazen her şey geliyor sonra normalde çok iyi olduğumuz aklıma geliyor saçma sapan seyler düşünme diyorum kendime
- 1 yıl
Yani haklı olarak. Onun senin farkında olmasını sağlaman lazım. Normalde çok iyi olduğunuzu ama kus olduğunuzda ne kadar kötü olduğunuzu düşünmesi lazım.
Gizli Üye(18-24)1 yılBiz kavga edince kendimi yeterince suçlu hissettiğimde gece en sevdiği yemekleri hazırlar en cesur kıyafetlerimi giyer onu beklerim geldiğinde bir şey demeden dudaklarına yapışıp sarıldıktan sonra yemeğini yedirip mutlu sonlu masaj yaparım:) sende deneyebilirsin
12 Yorumla- 1 yıl
Ruhu okşayan kadın
Soran1 yılNormalde yaptığım şeyler bunlar hiç bir zaman evliliğimi monotonlaştırmadım fakat şu an suclu o beni kıran o bu yüzden içimden gelmiyor bir şey yapmak
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİletişimi İyileştirin. İletişim, evliliğin temel taşıdır. ...
Uzlaşmaya Çalışın. Her evlilikte anlaşmazlıklar yaşanabilir. ...
Öfkenizi Kontrol Edin. Öfke, evlilik sorunlarının en yaygın nedenlerinden biridir. ...
Birbirinize Zaman Ayırın. ...
Profesyonel Yardım Alın.01 Yorumla
Soran1 yılYani biliyorum evlilik hep mutlu olmak değil catışmalar illa yaşanır ama eşimle iletişim sorunumuz var bundan eminim onun için yok ama benim için var beni anlaması ve dinlemesi lazım yoksa anlaşamayız
1 yılTartışmış dahi olsanız aynı evde kalmamak olmaz. Konuşmuyor bile olsanız yatağa beraber girmek şart. Konuşarak anlaşamıyorsanız bir terapistten yardım alabilirsiniz
03 Yorumla
Soran1 yılAynı evde ve aynı yatakta yatıyoruz ama konuşmuyoruz benimkine desem sen git bana gerek yok der 😏
- 1 yıl
Peki sorması ayıp tartışma konusu ne? Bizde tartışırdık ama hiç küsme yapmazdık. Yani tabi kişilikle alakalı ama küsmek bana saçma gelir hep
Soran1 yılBenim eşim elitlerim ile biraz samimi ben evlendikten sonra dikkat et dedim o kadar laubali olmanızı istemem dedim benimki de sen kıskanıyorsun onlarla aramı açmamı istiyorsun konuşmamı bile istemiyorsun dedi bende bir sınır çiz biraz dilini tut herşeyi anlatma deme dedim derken durum buraya geldi yani aileden kaynakli benimki yengeleriyle sağlıklı bir sınır çizeceğine beni kırıyor abicim
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Yahu 8gün be vicdansızlar sizi
Evlilikte ego inat gibi şeyler olmamalı
Biriniz öbürünün gönlünü alamadı mı yani 8gündür
8gündür biriniz çıkışta özür dileyemedi mi diğerinden filan
Belki de yemeği ve yatağı da ayırmışsınızdır siz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılBi arkadaşım vardı suçlu da olsa suçsuzda olsa her zaman o gidersi barışmaya sorduğumuz zaman da evliyim o benim eşim böyle olmak zorunda başkasıyla eş tutamam derdi 👏👏
09 Yorumla
Soran1 yılBende başta böyle yaptım alıştı baktım ki olmuyor bende durdum artık bir yerden sonra mecburmuşuz gibi davranıyorlar umrunda olmuyor
- 1 yıl
Bunun erkeğin yapması gerekir sürekli senin yapman olmaz yataklar ayrıldı mı peki
Soran1 yılHayır hiç yapmadık bunu yatakları ayırmadık
- 1 yıl
Bak bu güzel bisey evliliği ayakta tutan tek kural ve unsur budur bence evet eşin kendini geriye atıyor ilk adımı senden bekliyor bu hatadır ama bu durumu şu an değil barıştığın zaman konuşman gerekir
Soran1 yılDediğim zaman ben yapamıyorum sinirli olunca yaklaşamıyorum elimde değil diyor
- 1 yıl
O zaman ya sen bu duruma alışacaksın ya da görmezden duymazdan geleceksinb
Soran1 yılBilmiyorum zaman gösterecek bunu
- 1 yıl
Aynen öyle her suçlu olsan da haklı olsan da adım atarsan her seferinde tepene binip ne de olsa geliyor der
- 1 yıl
Zamana bırakmak yapacak birseyin yok demektir zamana bırakma zamanla yön vermeye çalış
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMevzu nedir? Bilmiyorum (ilgilendirmiyorsa)
Ama Oğuz zıvır bi mesele ise Çok uzatmamakta fayda var.01 Yorumla
Soran1 yılNormalde düşününce basit bir konu ama eşimin davranışları yüzünden baya büyük bir konuya dönüştü maalesef
Barışmak için zaten ilk adımı sen atmışsın, bırak o senin ayağına gelsin. Bu tür erkekler sizi kendisine muhtaçmış gibi gördükleri veya zaten sizin onu bırakmayacağınızı bildiği için bu tür tartışmaları dert etmezler. Olmazsa boşanırsınız boş ver. Dünya erkek kaynıyor. Tabii umarım çocuğunuz yoktur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılO an konusmak istememistir ya da seni daha cok kirmaktan korktugu icin nasil davranacagini bilememistir. Konusmadan hic bir cozum yolu bulamazsiniz
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle konuşmadan olmaz ben çıktım dışarı dedimki gel konuşalım bey efendi birşeyler söyleyip yüzüme kapattı ve benim bundan nefret ettiğimibiliyor
- 1 yıl
Tartisma sebebini bilmeden yorum yapamayiz elbette hakli veya haksiz kim olursa olsun cozum yolu bulmak sart 8 gun cok uzun bir sureb
Soran1 yılİlk defa bu kadar uzadı ilk defa
1 yılEvlilikte küsmek doğru bişey değil insanı ayrılığa kadar götürür sebine olursa olsun takma eşler bir birine kusmemeli iyi günde kötü günde her zaman yaninda olacağım deyip küsmek mantıkli değil kavga tartışma elbette olur ama bazen o konu uzatmamak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBı taraf alttan almazsa her ilişkide olduğu gibi birer zedelenir bu gün ona ihtiyacın olduğunu söyle yumusat ortamı kapsnsin mezvu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oturun karşılıklı olumlu olumsuz ne geçtiyse bı güzel konuşun
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke hep çok istedim ama karşımdaki kişi beni savaştığı ve haklı çıkmak için herşeyi yapacak bir insansa çok zor
Sen adim atmişsin bundan sonrası yalvarmani bekliyor galiba
05 Yorumla
Soran1 yılCok bekler o günden sonra gözlerine bile bakmıyorum bakamıyorum istemiyorum
Soran1 yılVar bir meleğim var ve normalde çok güzel bir evliliğim var fakat bu tartışamalar esnasında kendimizi kaybediyoruz sanırım
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlisiniz aynı evdesiniz nasıl 8 gün küs kalabiliyorsunuz çok ilginç, kanlı bıçaklı gibi
00 Yorumla
1 yılNe güzel esinle konuşarak anlasiyorsun ben onu deseydim beni döverdi esin iyiyse nolur kıymetini bil boş ver kısacık hayat küçük seylwr için tartışmaya değmez her şeyi kafaya takmayın umarım barisirsiniz 💜
01 Yorumla
Soran1 yılBeterin beteri var biliyorum her halimize şükür… bugün barıştık sayılır zaten sende dikkat et kendine olur mu bazen bazı kötü şeyler iyi şeylerin başlangıcı olur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİki tarafın anlayışlı olarak alttan alması gerekir. Konuşarak cozebilmeniz gerekiyor...
00 Yorumla Realist olun her kes kendi haklılığını savunduğu kadar keşke haksızlığını da kabul etse
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı oturun konuşun diyeceğim ama genelde bu tiplerle sonuç elde edilmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılciddi soyluyorum boyle durumlarda cinsel birliktelik bir cok seyin duzelmesini sagliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılOturup konuşacaksınız bunu erteledikçe sorun katlanır
08 Yorumla
Soran1 yılEşimle konuşmaya çalıştım ama yanaşmadı
- 1 yıl
Kızgın olabilir ya da başka bir şey biraz yarışmasını bekleyin.
Ama denemekten de vazgeçmeyin
Soran1 yılTek taraflı nereye kadar 😞
- 1 yıl
Sorunu halledene kadar
Soran1 yılYoruyor artık gerçekten yani birazda o dikkat etsin birazda o benim gibi davransın
Soran1 yılOna Desemde boş çünkü huylu huyundan vazgeçmez
- 1 yıl
Anladim.
Umarım düzelir
Soran1 yılUmarım
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle oldugunda eşim üstüme çıkar zorla sevişiriz. Sonrasında bir barışma olur.
02 Yorumla
Soran1 yılBizdede cok oldu ama bir yerden sonra olmuyor insanın içinden gelmiyor bu kadar da kıramaz insan yani
Cevap sahibi1 yılAnladım haklısın biri başlatmalı ancak yoksa uzar gider ayrıca yatağa küs girilmiyor. Yatağa girdiğinizde sana kırgınım bir sarılmıyorsun bile de
Bak böyle kendinizi uzak tutmayın bir tarafa yapıcı davranmaya devam etsin soğutma kendini ilişkiler kolay kurulmuyor ve kadını erkeği yanlışa itiyor bu bir süre daha konuşmaya çalış bakalım
010 Yorumla
Soran1 yılİşte sinir olunca deccale dönüşüyor benimki eskiden böyle değildim yanaşırdım çok güzel şekilde atlatırdık şu an bile yanaşsam o hemen yanaşır sabaha hiç bir şey kalmaz ama artık yetti yani tek taraflı olmuyor bende son bir senedir değiştim önceki gibi değilim tartışmalar uzuyor ama en azından kendime olan saygım azalmıyor
Soran1 yılGitsem şu an barışır zaten benim de demek istediğim bu hep ben yapmak istemiyorum bazen benimde gönlüm alınsın istiyorum
Soran1 yılBuradan konuşsak zaten Silicem soruyu hesabı da kapatıcam
Gizli Üye(30-35)1 yılSogukluga nefrete gerek yok ama yapiliyo iste
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle elimde değil keşke böyle olmasaydı
Cevap sahibi1 yılCinsel olarak ta ozlememis sana istegi yok galiba
Birinizin adım atması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyanaşır yakında, uzun süre dayanamaz depoyu boşaltması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılKonuşarak bunu çözmelisiniz. Kan davasına çevirmeye gerek yok bence bence
01 Yorumla
Soran1 yılDaha oraya gelmedik şükür 😅
Prenses kocanla regl günlerinizde çakışmıyordur umarım
13 Yorumla
Soran1 yılTam o dönemde maalesef
Soran1 yılSizde de mi var bu prensesten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılBen dahil çok erkek tolere etmez bunu ve evliliğin temeli sarsılır her tartışmada
00 Yorumla
1 yıl8 gün küs olan bir evlilik evlilik değildirler. Boşanın
02 Yorumla
Soran1 yılİlk defa böyle oldu
- 1 yıl
Yaz bana
Gizli Üye(30-35)1 yılBzm aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi
14 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılHalen daha bsey yapamadık biz aylar oldu evleneli
Soran1 yılSebep
Cevap sahibi1 yılAsla olmuyor alamıyor içine bir türlü
Sen de trip at çivi çiviyi söker
03 Yorumla
Soran1 yıl😅trip değil aynısı ile karşılık veriyorum tepkisiz ve ilgisiz
Soran1 yılÖyle yapıyorum yapacak bir şey yok knk
1 yıl3 günden fazlası haramdır
04 Yorumla
Soran1 yılBunu da diyeceğim ona da of vallahi çok yoruyor çok
- 1 yıl
Sen git barış çok büyük problem yoksa
Soran1 yılProblem onun davranışı kavga sebebimiz küçük
- 1 yıl
O zaman konuş sen düzeltmesşn zamanla eğrilir, kadınlığını kullan yola getir
1 yılSiz ayrılmışsiniz haberiniz yok 😂
04 Yorumla
Soran1 yılOff of ne oluyor bize anlamıyorum şu an gülüyorsun ama ben okuyunca yüreğim acıyor be
- 1 yıl
Estağfurullah gülmüyorum ama o kadar süre kus kalmak evliliğin bitiş noktasıdır
Soran1 yılEşimin bu inadı hep var ve ben bundan nefret ediyorum bu kadar da olmaz yani ama bu sefer bende öyle oldum sanırım ona benziyor ve dönüşüyorum
- 1 yıl
Yanlış bir evlilik olduğunu düşünuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk var mı kaç yıllık evlilik
010 Yorumla
Soran1 yıl5 yıllık çok güzel bir evliliğimiz var birde minik bir meleğim var ama zaman geçtikçe tartışmalarımız çok kötü oluyor çok basit sebepler ama sonucu ağır
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılBen 25 eşim 32
- 1 yıl
Cinsellikte aranızı iyi tut yoksa daha soğur belkş başka bi kadın girer hayatına
Soran1 yılCinsellik olarak üstümüze tanımam aramızdaki uyum muhteşem sıkıntı yok
Soran1 yılAma bu tartışmalar çok yoruyor ve çok yıpratıyor
- 1 yıl
Küsken yapıyormusunuz
Soran1 yılHayır ikimizdede tık yok
- 1 yıl
Bence ihmal ertme küste olsan yap sonra yine küs
- 1 yıl
Ayrımı yatıyorsunuz
Akşam soyun iyi ver düzelir her şey
013 Yorumla
Soran1 yılKendi vücudumu bunun için kullanacak kadar düşmedim günlerdir yapsam yapardım ee sonra ne oluyor yani yaptım da ne oldu eskiden olurdu da şimdi yapmıyorum artık birazda o çabalasın yordu artık beni
Soran1 yılİşte sadece tartıştığımız dönem böyle öbür türlü çok güzel bir evliliğimiz var ve en uyumlu olduğumuz şeyde zaten ilişki yani her hangi bir sıkıntımız yok ama sinirlenince böyle oluyor işte
Soran1 yılBazen özel günler ve çalıştığı için zaman giriyor araya yani her gün hergün olmuyor
Soran1 yılTabiki karşılıklı olan bir şey bu hiç bir sıkıntımız yok
Soran1 yılTövbe estağfurullah bu nasıl yorum 😆
Soran1 yılÖyle doğru da valla
1 yılİki tokat her şeyi çözer.
11 Yorumla- 1 yıl
Bana tokat atmış olsan hızlımı vurursun yavaş mi
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar uzun sürmesi iyi değil nasıl dayaniyorsunuz özlemiyor musunuz
10 Yorumla
1 yılNormaldır bir küser bir barışırsınız
00 Yorumla
1 yılEvlilikler kaldırılsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu kadarı fazla olmuş bunu hak etmemişsindir
02 Yorumla
Soran1 yılİkimizde hak etmedik ben bir kere yanaşıp konuşmaya çalıştım en azından ama o yok abicim yok gururu el vermiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılMutlaka arayı bulun ve cilve yapın
02 Yorumla
Soran1 yılAma kırdığı için içimden bir şey yapmak gelmiyor
Cevap sahibi1 yılYapmalısınız
Çok uzun süre biriniz adım atması lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKüsmek çözüm değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYakında ilk adımı atar merak etme
00 YorumlaEşini azdır cinsel yönden yaklaş
00 Yorumla
1 yılKüslük fazla uzarsa araya soğukluk girer
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle oluyor zaten
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Evet
1 yılSağlam bir barışma seksi yapın.
01 Yorumla
Soran1 yılHer tartışmadan sonra olan şey Tabiki
Altan alırdım ya kim haklisya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşa gitsin
00 Yorumla
1 yılNe olduki
00 Yorumla
1 yılBaşka sevgili bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir taraf alttan almalı
00 Yorumla
1 yılsevişerek düzelir
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle oluyor ama o kırgınlıklarda son bulmuyor keşke onlarda bitse
- 1 yıl
evet ama o zaman seks daha zevkli oluyor ama sürekli kavga oluyor ise ikinizde alttan almıyorsunuz olayları
Soran1 yılBarışma seksi zaten baştan başa bir olay da işte hırs yerine kırgınlık olunca olmuyor bazen
- 1 yıl
canım o zaman sevişmeyi de keski akıllansın bir nevi cezalandırmak gibi
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri