Haklısınız ama buna rağmen Eşiniz zeytin yağı gibi üste çıkıyor konuşmuyor sizinle. Yatmıyor, birlikte olmuyor, konuşmuyor tek kelime etmiyor. Ne kadar sabır gösterirsiniz bu duruma sonuç ne olur?
Eşinizle en uzun ne kadar küs kaldınız? ya da kalmasına müsade ettiniz?
Öyle değil pandemı süresince ailesi eşimi göndermemı istedi istanbula bende daha yeni görüştük hastalık çok fazla geçince gönderirim dedim. Bunun üzerine onlar geldiler hadi misafir taman. Demezler mi götürelim kızımızı. Geldiniz bari kalın neden götürüyorsunuz dedim izin vermeden. Vay efendim sen misin aileme bunu yapan? Olay sadece bundan ibaret
Anlattığın gibiyse şımarıklık ama siz de "gidemezsin" demek yerine "içime sinmiyor gitmen, sensiz kalmak istemiyorum şu dönemde" gibi daha kendi hislerinizden bahsetseydiniz daha şık olurdu diye düşünüyorum.
Orası şöyle gidemezsin demedim. Burada ailemle yakın oturuyoruz sürekli görüşüyoruz ileri ASTM hastası babam. Yani hastalığı kaptı mi gitti. Onun için düşünün kızını kabul etmedi istanbuldan. Anlattım aşkım bak böyle böyle. Onlarda ailesi çok seviyor gezmeyi. Bu olaydan 15 gün önce ailesinden 4-5 kişi hastalıktan öldü. Anlamıyor. Dikkat ederim diyor. Ne desem nafile
Yani bu dönemde gezmek sorumsuzluk ama onlar da sizin aileniz yaninizda diye düşünüyorlardır. Bu evlilik işleri gerçekten çok zor ya kolayliklar diliyorum:D
Gelelim soruya. Önemli olan şu. Eşimle 7 yıl çok iyi yaşadık sıkıntı olmadı. Ama sırf bu yüzden onu tanıyorsm bir seneden fazla bu durumu devam ettirir. Ben ne yapmalıyım. Bugüne kadar neden hiç sorun kalmadı diyeyim. Hiç bir dediini iki etmedim. Ailesi ailem idi. Durum özel diye bu oldu. Nankörlük değilde nedir bu. Bir erkek bu sekilde bir davranışa hemde haklı iken maruz kalmamalı. Gözüm ondan başkasını hiç görmemiş iken
İnat ediyorsa kendi haline bırakırım. Çünkü ne kadar ısrarcı davranır, peşinden koşarsam daha çok kaçacak inat edecektir. Haksızsam bir iki defa özür dilerim kendisinden.. Baktım ki hâlâ konuşmuyor yapacak birşey yok. Konuşana kadar bekleriz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle değil pandemı süresince ailesi eşimi göndermemı istedi istanbula bende daha yeni görüştük hastalık çok fazla geçince gönderirim dedim. Bunun üzerine onlar geldiler hadi misafir taman. Demezler mi götürelim kızımızı. Geldiniz bari kalın neden götürüyorsunuz dedim izin vermeden. Vay efendim sen misin aileme bunu yapan? Bana izin vermeyen. Olay sadece bundan ibaret
En İyi Cevaplar