Arkadaş çiftler denize tatile çağırıyor, açık kapalı farkı yüzünden nasıl kibarca reddedilir?

Ama merak ettiğim bir konu var özellikle açık kadınlar böyle ailecek çift olarak tatile gidiyorlar bu şekilde birbirlerinden çekinmiyorlar mı?

Konu buraya nereden geldi derseniz bizim samimi olduğumuz arkadaşımız var ailecek görüştüğümüz kız açık ben kapalıyım havalar ısınınca denize gidelim diyorlar ama ne ben ne de eşim sıcak değiliz bu konuya lakin kalkıp da yok da diyemedik.

Ve şu da var tabii ki herkes herkese güvenir arkadaşlık bundan dolayı gelir ama yani bilmiyorum ya bana ters ya da ben çok geriyim.

Sizce ne yapmam lazım onu kırmadan ya da eşim eşini kırmadan nasıl söylemeliyiz.

Lütfen abuk subuk yorum yapmayın erkeklere söylüyorum özellikle fikrinize ihtiyacım var saçma yorumlara değil?
Güncellemeler
3 ay
Herkese teşekkürler ama yine anlamadınız anlamazsızda birisi haşema ile gitmem olmaz diyor diğeri sana mı bikini giy diyorlar diyor arkadaşlar ben haşema ile hep giriyorum sorun o değil bana da kimse bizi giydirmiyor sorun benim arkadşaımın eşimin yanında bikini giymesini rahat ommasını istemiyorum haliyle istemiyorum mağaramda mutluyum konu bu saolun ya saçmalayanlar için teşekkür
Arkadaş çiftler denize tatile çağırıyor, açık kapalı farkı yüzünden nasıl kibarca reddedilir?