O mesela otel, deniz ve havuz aşığı ama siz tam tersine kamp, doğa vb. gibi farklı şeylere aşıksınız. Tatil anlayışlarınız uyuşmuyor.
Peki böyle bir durumda ne yapardınız? Nasıl alternatif çözümler üretirdiniz?

O mesela otel, deniz ve havuz aşığı ama siz tam tersine kamp, doğa vb. gibi farklı şeylere aşıksınız. Tatil anlayışlarınız uyuşmuyor.
Peki böyle bir durumda ne yapardınız? Nasıl alternatif çözümler üretirdiniz?
Bir şey yapmasına gerek yok yani illa bir yere gitmek zorunda değiller.. bir gün onun istediği diğer gün de onun istediği tatili yapsınlar bak çözdüm bile.
Elbet bir şekilde ikisinin de ortak hoşlanacağı bir tatil planı yapılabilir. İlla yok yapılamıyor deniyorsa mesela dört gün onun sevdiği şekilde dört gün benim sevdiğim şekilde ya da dönemde beraber tatil yapılabilir. burada önemli olan birbirlerinin tatil anlayışına saygı duymak ve tatili zehir etmemek. Zehir edilecekse herkes ayrı ayrı tatilini yapsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Farklı tatil anlayışlarına sahip sevgililer, birbirlerinin ilgi alanlarını deneyimlemeyi ve karşılıklı anlayış göstermeyi düşünebilirler. Bu, ilişkilerini güçlendirebilir.
İki tarafında ortak olarak yapabileceği bir yere gidilebilir bir gün sahil deniz kenarı yaparken diğer bir gün de orman kampı yapılabilir
Cevap
10Cevap
Her ikinize de hitap edecek orman içinde çadır kampları var. Örneğin Fetiye orman kampı gibi. Tavsiye ederim.
Tatile ayrı ayrı çıkılabilir veya bir onun isteğine göre bir de benim isteğime göre gidilebilir tatile
Meta Vr gözlüklerini alıp yan yana bir oraya bir buraya gidebilirler. Hem yol yorgunluğu olmaz, ceplerine akşam yemeği için para kalır
Ortak sevdikleri bir şey illaki bulunur bence.
Bir ortak nokta bulabileceklerini dusunuyorum.
İlla ortak bir noktada anlaşma sağlanır yeterki anlayış olsun
Ayrı gidebilirler illa beraber gitmelerine gerek yok
⭐En temizi sevgili yapmamak, tek başına ve hür takılmak⭐
Biri birine ayak uydurmuyorsa ayrı ayrı gitsinler.
İnsan sevdiği insan için bazı şeylere katlanmalı sevgi de saygı da karşılıklı şeyler ilişkide asla tek bir taraf yuklenmemeli, ki benim düşüncem yanında senin her anını güzelleştiren bir insan varsa mekanın hiçbir önemi yok
Tatile gitmeyebilirler.. 😄
Daha büyük problem gibi :D
Bence sırayla birbirlerine şans verebilirler
Aşkım ben artık yaz tatili de seviyorum bir ay kış bir ay yaz tatili yapıcaz mecbur
Yok gölgede oturucaz
Mecbur değiller, gitmesinler tatile de.
Ortak nokta da buluşmak..
Evde horul horul uyusunlar
Selam 👋😇
Bunu sıraya dökebilirler aslında 🤔
Benim dediğim olur sorun ortadan kalkar.
Ne dertler var şu hayatta 🥲
Herkes kendi gitsin tatile
oha adam karıya halleniyor
Ayrılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?