Eşim beni aldattı, barışmak istiyor ama ben istemiyorum; boşanma, çocuk ve araba konusunda ne yapmalıyım?

Ben 28 yaşındayım ve bir şirkette çevirmenlik yapıyorum eşim 30 yaşında ve o da mimar 5 yıllık evliyiz 2 yaşında da bir oğlum var kendisi beni kendi şirketinde çalışan bir kadınla aldattı kadın da benden 10 yaş büyük bekar Ben kadınla iş yeri yemeğinde tanışmıştım ve eşim kaç kere kadınla iş yapacağını söyleyerek yanımdan gitmişti normalde böyle şeyleri takan biri değilim bir gün sana bir şey anlatacağım dedi ve eve geldik bana beni bir kere bir gecelik aldattığını söyledi Ben de bütün evi kırdım döktüm Hatta bıçak çektim sinirlendim eşyalarımı topladım ve annemin evine geldim sonradan kadın bana ulaştı ve bütün mesajlarını Instagram'dan attı mesajları attı kadını da bırakmış Ben eşimle barışacağım diye Kadın da çok öfkeli Ben asla barışmak istemiyorum ama çevrem barış diyor Ben gurursuz değilim ki barışayım kendime ait küçük bir ev tutma oğlumla birlikte Sadece beni oğlumu almakla tehdit ediyor Ben anlaşmalı boşanmak istiyorum ama o çekişmeli boşanmak istiyor bir tane arabam var yarı yarıya almıştık ben vermek istemiyorum ama onu almak için elinden geleni yapacakmış Sizce ne yapmalıyım

Eşim beni aldattı, barışmak istiyor ama ben istemiyorum; boşanma, çocuk ve araba konusunda ne yapmalıyım?