Arkadaşlar annem sürekli benimle uğraşıyor kafayı bana takmış işte kim seni ister kim seni sever sen evde kaldın sen memur olunca anca evlenebilirsin o da para için işte benimle dalga gecerermis ne zaman memur olursm o zaman evlenebilirmisim i da para için mis yine beni kimse sevmezlermis beni istemezlermis ben anlamıyorum neden arkadaşlar annem neden benim mutlu olmmi istemiyo niye sürekli benimle uğraşıyor bana kaç kere dedi bunu ben kimmisim sanki annem değil gibi anneler evlatlarının mutlu olmasını ister benim annemde istemiyor neden sürekli beni asagiliyor ben napicam şimdi okuyorum hemşirelik ondan sonra da annemlerin yuzune bile bakmicam ilerde yani ne arayıp sorarım asla gelmem bitti benim için o zaten kaç yıldır anne bile demiyoru çünkü annelik yapmadi bana bir yabanciymisim gibi davrandı aileden saymadi disladi bazen arkadaşlarimin annelerine bakıp ağlıyorum onların anneler babaları nasıl benimkierde beni istemiyo ben bıktım usandım gidicem buralardan bidaha da gelmicem artık yeter arkadaşlar artık sabrım kalmadı daha fazla dayanamıyorum yardım lütfen?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların o kadar can acıtıyor ki okurken içim sıkıştı 💔 Seninle uğraşması sevgi göstergesi değil bu net. Sürekli aşağılanmak insanın öz güvenini paramparça eder. Hak etmediğin bir yük taşıyorsun.
Hemşirelik okuyorsun bu çok büyük emek ve gurur sebebi 🩺🌸 Kendi ayakların üzerinde durduğunda ister mesafe koyarsın ister sınır çizersin bu tamamen senin hakkın.
Şu an yapabileceğin en iyi şey kendine odaklanmak derslerin arkadaşların hayallerin 💫 Ailenden göremediğin değeri kendine sen ver. İmkân varsa okulunda rehberlik ya da psikolojik danışmanla konuşmanı çok isterim bu yalnız yürünecek bir yol değil.
Unutma sevilmeye ve saygı görmeye doğuştan layıksın ❤️🌿 Seni istemeyen kim varsa sorun onlarda sende değil.