Aile & Toplum Arkadaşlarımın annem hakkında söyledikleri? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarımı annem hakkında duydum. Neden arkadaşının annesi hakkında konuşur ki insanlar? Güncellemeler+1 yıl Ayıp şeylerdi. Arkadaşlarımın annem hakkında söyledikleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Konunun ne olduğunu bilmeden görüş belirtmek yanlış olur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemede yazdım Yorumla Kahvetonu +1 yıl Cezalarını ver. Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yaptığı börekleri mi beğendiler konu ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ayıplı konuşmalar. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne konuşuyorlardı bide anneniz dul filan mı? 0 88 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E konu neydi neyini konusuyorlardi Yorumla Soran +1 yıl Güncellemede yazdım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyide konuşan kişiler bayan miydi erkek miydi? Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E anneniz güzel biri mi yani nesini konuşacaklar yaşlı kadının? Yorumla Soran +1 yıl 40 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuh 40 yaşındaki kadını ne yapacaklar.. vücudunu mu konuşuyorlardı yoksa işte böyle böyle severiz diye filan mı? Yorumla Soran +1 yıl Vücudunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annenizde güzel biri demek..40 yaşta çok yaşlı değil.. senin duyduğunu gördüler mi? Yorumla Soran +1 yıl Görmediler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hı aman bırak konuşsunlar erkekler hep aynı. gidip bişey deseydin niye demedinki Yorumla Soran +1 yıl Ne diyebilirdim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka ne bilim.. eğer işte annen hakkında ne konuştuklarına bağlı. skrm vs gibi konsmalarsa kötü bir durum. ama yok vücudu iyi demişlerse normal bir konu bu.. Yorumla Soran +1 yıl Tahrik ediyor filan diyorlardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyide anneni nerde gördüler ki Yorumla Soran +1 yıl İş yerinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E annen kapalıysa nasıl tahrik ediyor 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E peki vücudu iyi mi annenin? Bide sende aynı işyerinde mi calisiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annenin vücudunun nerelerinden konuştular? Yorumla Soran +1 yıl İyi, yok annem üniversitede hoca Yorumla Soran +1 yıl Kalçalarından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalçası iyi mi cidden? Bide onlar konuşurken sen dinleyince hoşuna mı gitti? Yorumla Soran +1 yıl Evet dolgundu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gogusleride dolgun mu? Arkadaşların şöyle böyle yatakta yapılır diye konuştular mi? Yorumla Soran +1 yıl Dolgun evet konuştular Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen erkek misin kız misin? Baban kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl Erkeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence annen bilerek frikik veriyor mu? Baban yetmiyor mu ona? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki görmedim ben frikik verdiğini onlar konuşuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E nasıl frikik verdiğini konuştular mi? Yorumla Soran +1 yıl Konuştular Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl veriyormuş peki frikik? Belki bilerek veriyordur Yorumla Soran +1 yıl Otururken hafiften eteği mi açılmış ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee etek uzun değil mi? Başka neler yapiyormus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen bilerek mi yapmış bunları? Yorumla Soran +1 yıl Uzun da dizin altına kadar çok değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E başka neler yapmış? Sadece etek mi açılmış yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm çok mu açılmış eteği? Annen tahrik edici birimi? Yorumla Soran +1 yıl Baldırlarina kadar görmüşler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuh sence bu bir kaza mi? Yoksa bilerek mi yaptı annen? Yorumla Soran +1 yıl Onu bilmiyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece bir sefer mi bu şekilde frikik olmuş? Yorumla Soran +1 yıl Duyduğum öyleydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onları dinlerken tahrik oldun mu sen? Yorumla Soran +1 yıl Tuhaf hissettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani tuhaf cinsel anlamda mi tuhaf? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel anlamda anneni arzuların yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel anlamda anneni mi arzuladin yani? Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annende fena biri anlaşılan. sen bile istediğine göre.. en çok neresi güzel sence? Yorumla Soran +1 yıl Kalça ve bacaklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde taytlı filan gördün mü hiç Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüslerini gördün mü catalini filan? Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüsleri kaç beden biliyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde gordun göğüslerini? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka göğüsler kaç beden tahminin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Büyükler diyebiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüslerini nasıl olduda gördün anlatsana nasıl frikik verdi? Yorumla Soran +1 yıl Evde temizlik yaparken eğildiği zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo kanka fena olmuşsundur. çatalı iyimiydi göğüslerin? Göğüsleri beyaz mi? Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünce emmek istemedin mi? İçinden bu gectimi Yorumla Soran +1 yıl Bir an belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sütyeni o gün gördüğünde ne renkti? Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen değilde temizlikçi bir kadın olsaydı o an yanasirmiydin ona? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babanla annen gece seslerini hiç duydun mu? Yorumla Soran +1 yıl Yanasirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece seslerini duydun mu annenle babanın hiç? Yorumla Soran +1 yıl Pek değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence haftada kaç defa beraber oluyorlardır? Duş alma durumları sık sık oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? ? Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafanda bir tahmin vardır hadi şöyle be? Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki annen istekli birimi sence? Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakımlı birimi? Süslenmesi ne dikkat ediyor mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? hi Yorumla Soran +1 yıl Ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneni bazen arzuluyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun kadın mi seviyorsun? Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kötümü görmüşler yoksa hakaretmi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayıplı şeyler Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Ne duydun genco 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemede yazdım Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Ne dediler ki 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemede yazdım Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Sulanmışlar kanka annene Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle yaptılar ki Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Annen firikik vermiş olabilir mi Yorumla bursa_mehmet +1 yıl ya da fiziği seksi olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Türbanlı 40 yaşında Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Yaş önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Kanka onlar öyle söylediğinde sen sakince dinledin mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla bursa_mehmet +1 yıl O zaman zevk veriyor sana Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorumm Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Annen nasıl birisi herkese verecek biri mi Yorumla Soran +1 yıl Türbanlı işte Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Tamam da başkaları ile ilişkiye girer mi Yorumla Soran +1 yıl O kadarını bilmiyorum Yorumla bursa_mehmet +1 yıl Yaz bana Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne söylüyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konunun ne olduğunu bilmeden görüş belirtmek yanlış olur.
Güncellemede yazdım
Cezalarını ver.
Ne yapmalıyım
yaptığı börekleri mi beğendiler konu ne
Hayır ayıplı konuşmalar.
Ne konuşuyorlardı bide anneniz dul filan mı?
Değil
E konu neydi neyini konusuyorlardi
Güncellemede yazdım.
İyide konuşan kişiler bayan miydi erkek miydi?
Erkek
E anneniz güzel biri mi yani nesini konuşacaklar yaşlı kadının?
40 yaşında
Yuh 40 yaşındaki kadını ne yapacaklar.. vücudunu mu konuşuyorlardı yoksa işte böyle böyle severiz diye filan mı?
Vücudunu
Annenizde güzel biri demek..40 yaşta çok yaşlı değil.. senin duyduğunu gördüler mi?
Görmediler
Hı aman bırak konuşsunlar erkekler hep aynı. gidip bişey deseydin niye demedinki
Ne diyebilirdim ki
Kanka ne bilim.. eğer işte annen hakkında ne konuştuklarına bağlı. skrm vs gibi konsmalarsa kötü bir durum. ama yok vücudu iyi demişlerse normal bir konu bu..
Tahrik ediyor filan diyorlardi
İyide anneni nerde gördüler ki
İş yerinde
E annen kapalıysa nasıl tahrik ediyor 🤔
Bilmem
E peki vücudu iyi mi annenin? Bide sende aynı işyerinde mi calisiyorsun
Annenin vücudunun nerelerinden konuştular?
İyi, yok annem üniversitede hoca
Kalçalarından
Kalçası iyi mi cidden? Bide onlar konuşurken sen dinleyince hoşuna mı gitti?
Evet dolgundu
Gogusleride dolgun mu? Arkadaşların şöyle böyle yatakta yapılır diye konuştular mi?
Dolgun evet konuştular
Sen erkek misin kız misin? Baban kaç yaşında
Erkeğim
Sence annen bilerek frikik veriyor mu? Baban yetmiyor mu ona?
Bilmiyorum ki görmedim ben frikik verdiğini onlar konuşuyordu
E nasıl frikik verdiğini konuştular mi?
Konuştular
Nasıl veriyormuş peki frikik? Belki bilerek veriyordur
Otururken hafiften eteği mi açılmış ne
Ee etek uzun değil mi? Başka neler yapiyormus
Annen bilerek mi yapmış bunları?
Uzun da dizin altına kadar çok değil
E başka neler yapmış? Sadece etek mi açılmış yani
Evet
Hm çok mu açılmış eteği? Annen tahrik edici birimi?
Baldırlarina kadar görmüşler
Yuh sence bu bir kaza mi? Yoksa bilerek mi yaptı annen?
Onu bilmiyorum işte
Sadece bir sefer mi bu şekilde frikik olmuş?
Duyduğum öyleydi
Onları dinlerken tahrik oldun mu sen?
Tuhaf hissettim
Nasıl yani tuhaf cinsel anlamda mi tuhaf?
Cinsel anlamda anneni arzuların yani?
Cinsel anlamda anneni mi arzuladin yani?
Evettt
Annende fena biri anlaşılan. sen bile istediğine göre.. en çok neresi güzel sence?
Kalça ve bacaklar
Evde taytlı filan gördün mü hiç
Yok
Göğüslerini gördün mü catalini filan?
Biraz
Göğüsleri kaç beden biliyor musun?
Nerde gordun göğüslerini?
?
Kanka göğüsler kaç beden tahminin var mı?
Büyükler diyebiliyorum
Göğüslerini nasıl olduda gördün anlatsana nasıl frikik verdi?
Evde temizlik yaparken eğildiği zaman
Oo kanka fena olmuşsundur. çatalı iyimiydi göğüslerin? Göğüsleri beyaz mi?
Beyaz
Görünce emmek istemedin mi? İçinden bu gectimi
Bir an belki
Sütyeni o gün gördüğünde ne renkti?
Siyah
Annen değilde temizlikçi bir kadın olsaydı o an yanasirmiydin ona?
Babanla annen gece seslerini hiç duydun mu?
Yanasirdim
Gece seslerini duydun mu annenle babanın hiç?
Pek değil
Sence haftada kaç defa beraber oluyorlardır? Duş alma durumları sık sık oluyor mu?
? ?
Hiç bilmiyorum
Kafanda bir tahmin vardır hadi şöyle be?
Yokk
Peki annen istekli birimi sence?
Olabilir
Bakımlı birimi? Süslenmesi ne dikkat ediyor mi?
? hi
Ediyor
Anneni bazen arzuluyor musun?
Olgun kadın mi seviyorsun?
kötümü görmüşler yoksa hakaretmi
Ayıplı şeyler
Ne duydun genco
Güncellemede yazdım
Ne dediler ki
Güncellemede yazdım
Sulanmışlar kanka annene
Neden böyle yaptılar ki