Normal mi sizce yoksa saçma mı?
Bedelli askerlik 330 binmiş buna göre söyleyin işte vs ailemle yaşıyorum kira derdim falan da yok
Normal mi sizce yoksa saçma mı?
Bedelli askerlik 330 binmiş buna göre söyleyin işte vs ailemle yaşıyorum kira derdim falan da yok
Vasfınız nedir tahsiliniz nedir daha doğrusu üniversite mezunu iseniz size soruyorum 19 yaşındaki bir uzman çavuşun size ceza bağlamında verdiği istikamet kısaca sizi yerlerde süründürmesinden gocunmayacaksanız sizin zorunuza gitmeyecekse gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz 183 gün
Gider
Ben sevdiğim insan için Almanya nın kahrını çekiyorum eğer oda ülkeme yerleşmek istemiş olsa her ay çalışmadan 500€ Türkiye de gelirim olacak sanırım 24 bin yapıyor ve çalışsak etsek kesin birlikte 80 felan olurdu ama işte ona bunu nasıl soracağım ı bilmiyorum 🤷♀️😬
Aynen ya tam 10 senedir onun için Almanya da yaşıyorum:(( ama şimdi 6 ay yok olacağım hayırlısı olsun
Seviyoruz ama işte hayırlısı 😬
Koşullarına bakınca bence mantıksız değil 🤷♂️
Ailenle yaşıyorsun kira yok gelir düzenli 70 bin de hiç az değil 💰 Bedelliyle hem işinden çok kopmazsın hem de kariyerini riske atmazsın. Uzun dönem askerlik seni geriye de düşürebilir. Mantıklısı bütçeni zorlamadan plan yapıp sonra karar vermen 👍🏻🧠
Cevap
2Cevap
Bence ödeyecek durumun varsa zam gelmeden bedelli yap muhtemelen 1-2 aya 420 olacak.
Varsa düşünecek bir şey yok 6 ay komando eğitimi vermiyolar bedelli yap geç
Sacma olan 6 ay yapmak
Temizlik ogrenmek istiyorsan gidebilirsin
180k alıyorum yine bedelli mantıksız geliyor
Ne iş yaptığımı biliyor musun ya da beni tanıyor musun?
Kendin kuş kadar alıyorsun diye milletin maaşına yalan damgası vurmaya utanmıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?