Kızlar benim kaynım yani nişanlımın abisi vefat etti de 1 sene geçti üzerinden kayınbabam birlikte oturmak istiyor fakat kayınvalidemle anlaşamıyorum o yüzden oturmak istemiyorum. Kendi evimin olmasını da istiyorum. Ne yapmalıyım?
2 ay
Kızlar benim kaynım yani nişanlımın abisi vefat etti de 1 sene geçti üzerinden kayınbabam birlikte oturmak istiyor fakat kayınvalidemle anlaşamıyorum o yüzden oturmak istemiyorum. Kendi evimin olmasını da istiyorum. Ne yapmalıyım?
Kabul etme. Anlaşamıyorsan daha da kötü olacak aranız. Bir kere aynı eve taşınırsanız evleri ayırmak imkansız olur. Umarım eşin seni destekler güzelim 🌸
Ya eşim destekliyor kayınbabam istemiyor ama
Ay öfff ne isterse istesin yaşlı başlı adamlarla ömür mü geçer. Özel hayatın olmayacak. Evde doğru düzgün dolaşamayacaksın. Uzun uyusan dert, sevişsen dert, arkadaşın gelse dert, çocuk yetiştirsen dert, yemek yapmak istemesen bir gün o da dert anasinisatim birlikte yemeğe çıkacaksınız
Anlaşamadığın kaynanan odanı da kurcalar benden söylemesi
Kayınbabanın yalnız kalma korkusu çok anlaşılır bir durum 💔 ama senin de kendi evinde huzurla yaşama hakkın var 🏡✨
Nişanlınla açıkça konuş. Onunla ortak bir sınır belirle. “Ayrı evde olalım ama kayınbabama düzenli destek verelim” önerisini sunabilirsin 😊 Böylece hem vicdanın rahat olur hem de kayınvalidenle çatışmanın azalır 💕
Cevap
6Cevap
Ayrilmakla tehdit et zaten eve gelirlerse anandan emdigin burnundan gelir
Nişanlimda istemiyor fakat babasını dinleyen birisi aşırı
İsin cok zor be
Evet ya çok üzgünüm
😔😔
Ev üzerine ev olmaz, herkesin evi ayrı. Maddi bir zorunluluk ya da sağlık problemi yoksa bence evlenmeden önce tavrını koy, sınırlarını belirle
İkiside yok gerekte yok ya
Kesinlikle
Anlaşamıyorsan sakın kabul etme olmuyor aynı evde kendıne göre bırını mutlaka bulursun yine ama ıstemedıgın yerde zorla kalırsan sonu kötü bitebilir
Biliyorum asla anlaşamam mutluda olmam gerekirse evlenmem diye bile düşündüm ya
Aynen canım cocuk falan yokken nolucaksa olsun her sey en basında, alışmadan bitsin inan daha iyi ben işk seneler onlsrla yasadım şiödi boşanıyorum ailesi yüzünden
Ev üstüne ev olmaz bunu eşine anlatmalisin
Doğru ama vicdan yapıyorum
O başka bir şey vicdan ya da dene ama baştan de deneyelim olmazsa başka eve çıkarız diye sözünü al
Aynı evde mi
Evet aynı ev
Sakın ha bence olmaz
Baştan kabul etme
Vicdan yapıyorum evlat acısı yaşıyor diye
Bende 😞
Ayrilmalisin
Neden
Birlikte oturmak istemediğin için hem bu devirde kaldı mı ya daha böyle şeyler
Dimi ya bide fikrimi önemseniyorlar zorluyor sadece kayınbabam beni
Oda niye uğraşıyor ki
Evlat acısı var diye istiyormuş en çok