Kadının herhangi bir bileği gözüksün kuzum veya cehennemlik olduğunu söylüyorlar, din bu mu gerçekten
3 ay
Kadının herhangi bir bileği gözüksün kuzum veya cehennemlik olduğunu söylüyorlar, din bu mu gerçekten
İslam olarak bende çok araştıran ve namaz kılan biri olarak söylüyorum hayır topluma karışmak çok yanlıştır onlar cahillik sebebiyle öyle söylüyor, gerçekte el ve yüz hariç diğer yerler mahrem'dir göstermemesi gerekir gösteriyor ise karışılmaz.
Ya kapanmayan neden cehhenmlik hapishane gibi
Kapanma gibi bir zorunluluk yok , sadece karşı cins olduğu yerde bedenini korumak zorundasın çünkü koruduğun yeri eşin için yapıyorsun ama tabi bakan kişiye de aynı şekil bakmaması gerekiyor biz erkeklerde de var kollarımız bacaklarımız göstermememiz yasak ama işte tabi sadece kendi cinsinin olduğu yerde ya da kimse yokken evet giynebilirsin istediğin gibi kendi cinsinin de bakmaması lazım.
Özetle namahrem.
Palavra bunlar kadının bileği hangi erkeği azdırır dur pardon hangi s@pık azar bileği görünce bunlar kafayı sıyırmış bunların topu çakma müslüman herkesin günahı kendinedir sen sadece ümmetine uyarıda tebliğde bulunursun uyar uymaz ona kalmış ama bu erdeme ve bu anlayışa sahip olsalardı cahil cühela demezlerdi bu kesime
Ya hiç şimdi siyaset dini yerlere giresim yok herkes nasıl yaşamak için şöyle yaşarsın herkes kendi hayatından sorumlu yani nerede kiminle ne yaptınız sadece sizi ilgilendirir arkadaşlar ne demiş o böyle demiş o şöyle demiş günahmış sevapmış yani herkesin kendi aklına fikri var ya lütfen ya
Bu kadar sert ve damgalayıcı konuşmaları duymak çok yorucu oluyor haklısın 😔 Din adı altında korkutarak konuşanlar çoğu zaman kendi yorumunu mutlak doğru sanıyor. Din tek bir görüşten ibaret değil. Merhameti, vicdanı ve niyeti yok sayıp kadının bileğine takılan bu kadar takıntı sağlıklı değil. İnancını korkuyla değil sevgiyle yaşama hakkın var 💖✨
Cevap
6Cevap
İnsanlar "gerçek islam" nedir bilselerdi, 1 dakika daha müslüman kalmazlardı o kadar net konuşuyorum. Siz sanıyorum daha yenisiniz, zamanla bin beter bir şey olduğunu görürsünüz.
Örtünmenin sınırları bellidir ama insanoğlu nefsinin oyuncağı olup kendi kendine fetva vermeye başlarsa o zaman büyük sıkıntı
Örtünmek niye var hiç anlamıyorum gerçekten bildiğin hapishane
Zararlı bakışlardan seni korumak için var ama sen zaten bu düşüncedeysen yapacak pek bir şey yok
Kapalıyım hâlâ mal gibi bakıyorlar hâlâ tacize uğruyorum makyaj yok bol giyinme var
Evet din bu cehennemliksin zaten dediklerine uymuyorsan.
Allah misin sen nereden biliyorsun
Ne allahı allahının gönderdiği kitap böyle diyor zaten🤣hep inanıp dinin kurallarına uymak istememeniz komik
Sen müslüman misin
Degilim kuranı da okuttum gayet böyle geçiyor. Bileğe kadar her yer kapatılmalı. Ziynet mi ne diyorlardı sus olarak geçiyor. Bu farz yapılmayanlar ise cehennemlik.
Kurani kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua edenin dogru yolu bulabilecegi anlatiliyor
Din bu değil sana yanlış öğretiyorlar hak olan İslami öğretmek isterdimde kabul etmezsin
Öğret lütfen
Sen burdaki sapıklari dikkate alacaksan hiç uğraşmak kendimi yormak istemiyorum
Söyle
Dün birine 4.5 saat boyunca anlattım Nuh dedi peygamber demedi bir türlü kafası basmadi
Sadece Allah'ın dediği olur ve ne emir ederse onu yapılmalı neyi haram kılarsa yapılmamali bide kapalı olmanin da neden farzı olduğunu açıkça anlatılıyor Kur'an'ı Kerim de
S*kt*ir lan Yobaz deyip geçecen gidecen bacım
Çokta zikleme yani bu tarz insanları
bize ne onlardan. yırtsınlar kendilerini ahahaaha ben mini etekle geziyorum.
Sen nerelerini gösterebiliyorsun
Seni alakadar etmez
Değil de bunu kim diyor abi
Değil onlar oe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?