Şeytana pabucu ters giydirmede kadınlar mı erkekler mi daha başarılı?Çok kurnaz olmak; oyuna getirmek, kendisine iyi davranmayanları yaptıklarına pişman etmek. Bu tanım tam biz kadınlar için uygun olur, canımızı yakanın canını yakarız. Sanırım bu konuda biz kadinlar daha iyiyiz. Mütevazı olmaya hiç gerek yok istisnalar kaideyi bozmaz zaten. Fakat şeytana pabucunu ters giydiren erkekler de var tabii... Bu birazda zeka işi ve karşındakinin GÜNAYDIN ❤❤❤
Şeytana pabucu erkekler mi kadınlar mı ters giydirir?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Kadınlar bu konuda erkeklere göre daha başarılı. Çünkü gözü hedefinden başka şeye odaklanamayan kişiler buğday tanesine bakınırken, tanenin içind durduğu dev kapanı göremezler.
Karakter meselesi bu bence erkeği kadını yok diye düşünüyorum, ama her zaman şunu fark ederim ki kadın ile erkeğin düşünceleri arasında dağlar kadar fark var.
Cinsiyetsizler (eşcinseller) ters giydirir bence. Şeytan erkeğe ve kadına göre ayrı bir plan yapar.
Günlerin bir günü İsmail isimli bir erkek çocuğu dünyaya gelmiş. Şeytan buna göre bir plan yapmış cinsiyetine göre. İsmail 18 yaşına gelince bu planı gerçekleştirecek.
İsmail 18 yaşına gelmiş, Şeytan planını uygulamak için İsmailin yanına gelmiş. Birde ne görsün, İsmail karı olmuş! Sen gel birde gene 18 yıl planı yapmak için uğraş. Eşcinsel İsmail, Şeytana fake atmış.
işin sonunda canı yanan genelde kadınlar oluyor sizin sadece bir tane silahınız var o kadr başka bir numaranız yok kadın istediği kadar tehlikeli olsun en fazla eskort olur:) siz papucu ters giydirdiğinizi zannerken biz o ppucu coktan şeytanın bir tarfına sokmuş oluyoruz
Şeytana papucu işini bilen kadın ters giydirir, bu da erkek kimyasını anlayıp mantığıyla hareket edince olur. Kadının düşmanı her zaman daha zordur, kadının mantıklısıda. :)
Bir seçme şansları var, ya benim kontrolüm altına girerler ya da sonuçlarını göze alırlar. Belki tanrı da böyle düşünüyor, bu yüzden bazen çocuklarını öldürüyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abla ben iyi davranmayanları pişman edemiyorum işte, çok kötü davranılıyor en azından bana da fikir ver :(
erkek bu durumda genelde kacar uzaklasır. ugrasmaz. şiddet neden erkeklerde yaygın cunku bunları beceremiorlar şiddet acizliğin en güzel göstergesi. cunku baska türlü başa cıkmayı beceremiyor
Şeytan derki : kadınlar benim pabucumu ters gidiyormuş ne saçma benim pabucum yok ki? kadın : aaa nasıl yok gidip alalım. Hem gitmişken bana da çanta bakarız. Şeytan : tabi hayatım
erkek saf garibim direk konuşur söyler söylenene inanır kadın hiç öylemi kafada binbir kurgu şeytanlık doğru söylenen bişeyin altında bile neden böyle dedi hep bir arayış kafa zehir:))
En İyi Cevaplar