Eşim ailesi ne derse onun lafında eve gece saatlerinde geliyor sürekli dolduruyorlar evde bana kötü davranıyor
3 ay
İşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Eşinin böyle davranması senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor 💔 Önce sakin bir zamanda onunla konuşmayı dene duygularını suçlamadan anlat mesela “Geç gelince kendimi yalnız ve önemsiz hissediyorum” diyebilirsin 🥺 Ailesiyle ilgili tartışmaya girme sınırlarını net koy 🚪 Gerekirse bir evlilik danışmanından destek almanız iyi olur 🧠💛
Cevap
6Cevap
Siz bu anneci erkekleri gerçekten nerden buluyorsunuz ya çok arıyor musunuz?
Boşan direkt yapacak bişey yoksa
Bosanmalisn
Meskegi ne
ayrıl bacı
Kanka müsaitsen gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?