Elin yedi kat yabancısının yanında mutluyum. Arkadaşlarımın yanında mutluyum. Ailemin yanına gittiğim an içime kara bulutlar çöküyor huzursuz mutsuz oluyorum
3 ay
Şimdi 2 boyutu var bunun birincisi Hani kadınsındır Affedersin istediğin hayatı yaşayamıyorsunuz tamam buna saygı duyarım ki bizim ülkemizde maalesef kadına yapılan baskı yüzünden biz de ben de muzdaribim açık konuşayım Çünkü bir kadına ulaşmak gerçekten zorlaştırıyor bu kültürel baskı bu baskılama şeyini bitirmek lazım ama ben sana ikinci bir kısımdan bahsedeyim hani bu grup bir şey de sohbet alanında yazıyor da bilmiyorum Herkes bir şeyler yazıyor yazmıyor ilgilendiğim büyük sadece anlat cevap verip geçiyorum sen o anneni o babanı toprağa gömdükten sonra anlarsın hani şey demiyorum sana şu şöyledir böyledir demiyorum ha İnsan kaybetmeyince anlamaz ikinci bir kısım da burası
Yok Allah acilarını göstermesin Allah korusun tabi ama. Yinede durum böyle. Kendimi yanlarında çok kötü hissediyorum bu baskilanmaklada alakalı bir durum değil. Kimse kimseyi sevmiyor. Birbirinden nefret eden bir anne baba. Sürekli kavga tartışma. Herkesin yüzü 5 karış. İnanki ruhum daraliyor
O da Gayri dert ya işte bilemiyorum ya hani ya benim annem bununla kabul ederdi ama bizim bir şeyimiz vardı ya mücadele yok huzur vardı. Ya mesela hani Annem bana para gönderirdi babam öldükten sonra ben bir kızdan çıkmazdım Hani niye biliyor musun o parayı Hani Annem gönderirdi onu hakkını bana gönderiyordu okumam için ya biz de bir bilmiyorum Çok farklı bir boyutu farklı Bizim ailemiz de çok Sevgi büyüktü ya çok farklı bir boyuttan gelmiş gibi hissettim şu
Ailenin yanında böyle hissetmen sandığın kadar anormal değil 😔 Birçok insan bunu yaşıyor. Muhtemelen çocukluktan kalan baskılar suçlamalar kıyaslanmalar tetikleniyor. Bu yüzden bedenin otomatik olarak savunmaya geçiyor.
Kendini suçlama lütfen 💔 Mesafe koymak sınır çizmek ve destek almak hakkın. Ruhun nerede iyi hissediyorsa orası senin evin sayılır 🌿✨💚
Cevap
5Cevap
Eskiden bende öyleydim.
Bizde de sürekli kavga dövüş, birbirini sevmeyen anne baba.
Şimdi annemle yaşıyorum. Seviyorum ama bazen çok bunaltıcı oluyor. Sürekli dibimde
Görüş farkı herşeyi mahvediyor
Onlarla paylaşabileceğin pek bişey olmadihindandir
Enerjini ortamda baskılayan kim
Neden ki
Koca vaktin gelmis
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?