Ailemin evine.
Sonra o o kadar öfke duymuş ki gitmiş benim ailemin evlenirken aldığı eşyaları, hediyelerin bir kısmını yok etmiş.
Bu denli boyutta olması normal mi
Ailemin evine.
Sonra o o kadar öfke duymuş ki gitmiş benim ailemin evlenirken aldığı eşyaları, hediyelerin bir kısmını yok etmiş.
Bu denli boyutta olması normal mi
Cevap
4Cevap
Öfkesini kontrol edemiyor demek ki. Çok ileri boyuta getirmeyin tartışmalarınızı. Fazla yakınına girmeyin sakın.. 👍
Çok teşekkür ederim. :((
Kontrol edemiyor da özellikle benim esyamla zarat veriyor
Sinirlidir şu zamanlarda size karşı 👍 o yüzden devamlı tartışmalardan kaçın hep..
Ama şaşkınım eğer öfke sorunu varsa hweseye saldirnaz mydi kendi aldığı şeylere dokunmuyor bide sözümu dinlemzsen kurarsan beni böyle olur işte dedi
Kırdığı döktüğü şeyleri sizmişsiniz gibi görüyor o an 👍
Çok haklısınız.;(
Biliyor musunuz ilk yıllar öyle değildi kendi aldığı şeylere de saldırırdı.
Ama bu sefer artık özellikle benimkilere yapıyor bunu.
Üzgünüm kırgınım dargınım küsüm ve çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum çekip gitmek en kolayı ama tabii yolun devamında sonunda beni ne bekliyor bilemiyorum.
Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Öfkesini kontrol altına almadı lazım 👍 hiç hoş değil çünkü. Kalkıp en deli zamanında bi şiddet uygulayabilir. Bu da en kötüsüdür zaten. Sakın durumu o pozisyona getirmeyiniz , asla hemde.. işte bu durumda başlıyor her şey ve sonu boşanma ile bitiyor bu durumlar.. 👍
Yani sizin bana tavsiyeniz tam olarak nedir ben ne yapayım
Bu arada benim bahsettiğim eşyalar ben evde değilken yok edilmiş biliyor musunuz
Temizlik yaparken fark ettim ve öğrendim
Eşyalar tekrar yerine gelir ama kırılan bir kalp geri gelmez. Gelse de akıldan hiç çıkmaz bu.. insanı çok huzursuz eder sürekli.. size tavsiyem oturup ciddi ciddi konuşun 👍 şayet bunu düzeltmez ise eve dönmeyeceğinizi söyleyin. Gözü korksun biraz. Tabii ki olayların nasıl ilerleyeceği de çok önemli burada. Ama asla şiddete dönmemeli bu olay. Sonra da ailenle bu durumu konuş. Hep birlikte karar verin. Devamlı mutsuz olacağına böyle , sonlandırırsın olur biter. Evet çok zor ama hergün mutsuz olmaktan çok daha iyidir. 👍
İnanın umrunda değil rest çekiyor
Bu çok çok kötü 👍 sonradan telafisi olmayan şeyler bunlar.
Normal bir insanın yapacağı hal ve hareket değil bu kocanızı bir an önce bir psikiyatri doktoruna götürmeniz gerek
Gitmez
gitmez ise buna alışacaksınız ya da boşayacaksınız normal insan davranışının üstünde bu hareketler başka bir sinirli anında ne yapacağını kestirebilirmisiniz
Hayır ne değil ne münasebet ne saçmalık bu
Konusmustuk. O adam normal diil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın kesinlikle normal değil ve çok incitici 💔 Eşyanı çöpe atmak pasif agresif bir şiddet türü ve öfke kontrol sorununun işareti. Haklı bir kızgınlık bile böyle ifade edilemez. Bu durumun seni ne kadar yaraladığını onunla sakince konuşman ve sınır koyman çok önemli 🧠🙏 Gerekirse bir uzmandan destek almanı mutlaka öneririm 🌿💚