Kocamdan nefret ediyorum her gün kavga gürültü bundan sonra napicam bilmiyorum?

Merhaba 30 yasindayim evliyim bi kızım var 1 yasında.. Evlendiğim için pismanim cunku kocamla anlasamiyorum, benden once 10 kadinla birlikte olmus vay efendim hic birine karsi birsey hissetmiyordum v. s dedi Şu an bu duruma gicik oluyorum, o ara bende buhrandaydim hemen evlendim maalesef.

Evde surekli bir kaos surekli, istemsizce agliyorum. Kocamın nöbet gunleri seviniyorum oh neredeyse 2 gun gormeyecegim diye , ondan tam anlamiyla sogudum bir kac kez bosanalim dedim reddetti. Onunla bir şey yasamak bile şu an da bana zulum geliyor. Bugün yine kavga ettik yok sen gecmisi surekli soyluyorsun gecmis adi uzerinde ben dürüstüm dedi , bende sinirlendim peki bende 10 erkekle birlikte oluyorum o zaman denk duruma geliriz hem belki senden de iyilerdir bazı konularda dedim, bagirdı cagirdi umrumda degilsin dedim cikti gitti. Annesi aradi akabinde bosanıcaz haberiniz olsun sizinde, bu evlilik ızdırap bana dedim. Iyi halt yemissin diye mesaj atti , aradi acmadim , mesajlarada donmuyorum yarin sabah gitmeyi dusunuyorum cok mutsuzum nasıl yapicam bilmiyorum.

Kocamdan nefret ediyorum her gün kavga gürültü bundan sonra napicam bilmiyorum?