Kocamın öfke problemi var ve bana şiddet uyguladı?

Meraba 1 aylık evliyim eşimin geçmişte buyutulme tarzından ve küçük yaşta yurtta büyümesinden kaynaklı öfke problemi ve sinir hastalığı var. Nişanlılık döneminde de şiddet gördüm benim de öfke problemim var alttan alamıyorum sınır anında bana küfür etse delirip saldırıya geçiyorum. Ve olanlar oluyor çok pişman olduğu için bitiremedim belkide suçlayacaksınız. Şu an 1 aylık evliyim ve 3 gün önce haksız olduğu bir konuda kavga ettik. Çok üstüne giderek kaba konuştum ve küfür etti bende beddua ettim ve olanlar oldu dövdü beni. Beddua ettiğim icin. Konu ailelere yansıdı babam kızımın huyunu bilerek aldın bende vurulacak kız yok ben vurmamissim sen kimsin vurup küfür ediyorsun dedi. Kayınvalidem de Geldiler boşanacağım dedim barıştırdilar bi iki yapan hep yapar dedim güvenim yok dedim bama sende agrasofsin ama tek taraflı değil dediler. Eşim de özür diledi bir daha olmayacak ama az alttan al beni psikiatriye de gideceğim dedi. Ben daha 24 yaşındayım evlilik nasıl yürür bilmiyorum büyüklerim bana bir akıl verin ne olur...
Kocamın öfke problemi var ve bana şiddet uyguladı?