Duyduğuma göre erkekler kadınlarla ev arkadaşlığı yaparken çok dikkat ediyorlarmış hem düzen hem bakım hem de temizlik bu doğru mu? Ona göre birini bulmalıyım ev arkadaşı şart.
3 ay
Duyduğuma göre erkekler kadınlarla ev arkadaşlığı yaparken çok dikkat ediyorlarmış hem düzen hem bakım hem de temizlik bu doğru mu? Ona göre birini bulmalıyım ev arkadaşı şart.
Yaşamadan bilinmez insanları en iyi tanımanın yolu beraber evde yurtta kalmak ve yolculuk yapmak her şey o zaman net şekilde ortaya çıkar
Di mi bence de denemeye değer
Erkekler kadınla yaşarken bazen daha özenli olabiliyor ama bu herkes için geçerli bir kural değil 😊 Her insanın düzen anlayışı farklı 🧹✨
Ev arkadaşı seçerken cinsiyetten çok sorumluluk paylaşımı beklentisi, temizlik alışkanlığı, misafir durumu, uyku düzeni gibi konuları konuşman daha sağlıklı olur 😌 Uyumlu biri olursa cinsiyet ikinci planda kalır 🏡💕
Cevap
4Cevap
Karşi cins daha iyi hem ihtiyacin oldugunda kullanirsin
Kendime oyuncak almıyorum neticede ev arkadaşı masraflar bölünsün yeter ayrıca kadınlardan pis biri olacağına teniz erkek olsun ✨
Aynen oyle, benim ev arkadaşimda kadin :) ve ben asiri titizim
İnanırım
Erkek erkegede olmuyor digerinin titizligini kullaniuor mutlaka
Asla olmaz o ev çöp yuvası olur
Aynen ama arafa maalesef kacamakda oluyor
Doğrudur
Senden istese ev arkadaşin hoş cocuk olsa nadirde olsa sevişir misin?
Yok bizde evde olana bakilmaz kankaya da bakılmaz ama yardımcı olurum 😅
Nasil yardimci olacaksin yani :) mastürbasyon mu yaptiracaksin ona :)
Oda bana özel kanka be
Ahaha seninle iyi sohbet arkadaşi olurduk aslında lakin cok cektim ben sozunu saklayanlardan
Sözünü saklayan derken 🤔
boş ver yavrum. Hayirli akşamlar dilerim 😇
Teşekkürler kanka sana da ☺️
Büyük iç dudaklı bir kadın tabi
Kanka konu ciddi
Eğer anlaşabilirsen erkek daha iyi
Konuşabiliriz bence de belki gerçekten daha iyidir dağınık ve hiç bir işe yardım etmeyen kadından
E herhalde
Arıyorum
İhtiyacını gider her seyi yapar
Yemek veririm canım o kadar da gaddar değilim en büyük ihtiyaç yemek yemek bu hayatta 🤞
Yok öyle değil karşılıklı ihtiyaç diyim ateşle barut yan yana durmaz
Kim demiş
Raconu bu
Herkes birbirine yükseliyor o zaman ne diyim
Yükselmek farkli ayni evde yanliz olmak farkli
İyi de belki adam gay pasif ne bileyim yetersiz böyle biri de olur neden hemen adama sapik kadına aranıyor diye bakıyorsunuz cinsiyet olarak erkekler daha titizmiş kız arkadaş ortamında bu kadar
Titiz olabilir ama bu farkli bir sey gay olssa ayri tabi ben normsl birey icin dedim
Bende gay bulurum o zaman
Lez bul ffvgbb
Pisler kanka
Ne alaka herkes ayni mi
Çoğu aynı
Hdhdhd vaktin varsa detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar