Çanakkale Zaferi için bir hikaye attım, iş yerimden bir erkek personel cevap vermiş. Eşimle ortak hesabımız, şimdi eşim bunu görüp kesin adama bi laf yazacak yüzde yüz eminim. Ne desem, nasıl anlatsam? 😬

Iş yerindeki erkeklerle fazla samimiyet kurma hatun mümkün olduğu kadar konuşma bizim insanımıza tuhaf bir ayarsızlık var biraz samimiyet kurunca dengelerini şaşırıyorlar Sen evli bir kadınsın bunu hiçbir zaman unutma
Bu durumda en sağlıklısı dürüst ve sakin olmak 😊
“İş yerinden X arkadaş, Çanakkale hikayeme böyle cevap verdi. Ben sadece nezaketen ‘tabi’ dedim. Niyetim flört değildi. İstersen engelleyeyim ya da sadece işle ilgili konuşayım.” diyebilirsin 💬
Savunmaya geçmeden önce onun duygusunu da sor. “Bu seni rahatsız etti mi?” diye sorup dinlemen çok işe yarar ❤️💫
Cevap
26Cevap
Ahjhsjhf ne canım bi tipmiş ya, bence eşine bir şey söylemene gerek yok, sil o son mesajı yeter :D
Ben eşinin yerinde olsam seni boşarım adamı da bi güzel çoğaltırım. Erkeklerle sen ne yüz göz olup konuşuyon.
Sen eşinden önce davran *mal mal konuşup canımı sıkma bir dahada bana yazma sığır* yaz açıklama yapmana bile gerek kalmaz oda bişe yazmaz
Bunu bir açıklar mısın? Ben bu yazışmada büyütülecek bir durum göremedim. Neyine tepki gösterecek eşin?
bence işyerinde ki adama sana tav belki sende içten içe onu arzuluyorsun buda hepiniz için zor
Enişte bey bu adamı dövmezse arka kapısı gıcırdıyor demektir
Yani niyetini bilemem ama bana kalırsa evet evli birisinin bu ortamı sağlayacak sebebiyetleri ortadan kaldırması gerek
Ne yüzü vermişim dingil nereden anladın onu?
Birde hemi falan demiş köylü müdür saf mıdır nedir alepfpdkkd
Abla sen yüz vermedin ama erkek beyni bu kadar iste böyle algılıyor maalesef
@klgjff vlla haklı bu da empati yapınca kötü oluyor
@klgjff sen o kadwr büyük konuşma yine de sapık niyetli olan sana bile yürür erkek merkek dinlemez yani insanların günahını bu kadsr kolay alma
Ne adam dediği kişi top mermisini taşıyan Seyit Onbaşı, bırakın ona da tabi diyelim Allahım ya şaka mısınız ben anlamıyorum ki 😂
Hiç karışma bence hatta adama da eşim sizinle bi ilgilensin “ de 😄
engelle sende madem bukadar sorun var. sende rahatsın
Ne alaka? Engellesem her gün yüz yüze baktığım insan, aynı ortamda çalışıyorum. Bi laf ederken gerisini de düşünün bari.
sana öyle yazan birine tepki koymuyorsan. eşinden gelecek lafada katlanmaya razısın. saçmalık
yani densiz insan çok ve kpcan bişi derse çok haklı
Evli kadına yazılmaz iş yerinde ki eleman fazla amatör eşin haklı
Yüz veren sensin boş yere eşinin başını belaya sokacaksın
Eşinin yerinde olsam iş yerine sebebi ziyaret gerçekleştiririm 😂✴️✴️✴️
ben görsem böyle kafayı yerdim enişteyi düşünemiyorum gidip onun ağzını yüzünü kırsa yeridir
Sana bunundiyen adama bırak cevabını Esin versin
Ortak hesap ne ya ergen misiniz? Özel hayat neden bir şey var.
Ne alaka herkes sosyal medyada inanılmaz aktif olmak zorunda mı? Ayrıca konumuz bu mu? SANA NE?
Eşim mesajlarıma bakamaz saçma. Ne halt ederden edin banane ya
Evli bir insana nasıl böyle yürürcesine yazıyorlar hayret ediyorum
Yani biraz patavatsızca olmuş ama iş arkadaşınya eşin durumu anlıcaktır. ya da yazılanı silemiyormusun
"Bu mesajı eşim de gördü. Sen bir de onu gör." dersen içeri doğru sıçmaya başlar.
Adam baya imali konuşmuş bunun sonu kötü soyliyim sana😃
Dayak istiyor bunun canı
Bu yüzü nerde buluyorr
Bir de eşim yaz sen de :D
Evet kesinlikle öyle :)
Görmeden sil ve kişiyi engelle
İŞ yerine gidince uyar mesajı da sil.
evli birine de boyle yazilmaz ki
Hosuna gidiyo mu adam
NE ALAKA? Evliyim, kimseye de o gözle bakmıyorum ben.
Çok mu kıskanç
Hastayım sana yaz
Bkrak eşin adamı dövsüb
Konusmayi sil
kıskançmı eşin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?