Halıları mı yıkatmaya vermek istedim çağırdım uzun zamandır çağırdığım haliciydi küçük oğlumla beraber açtık kapıyı oğlum cok konuşkan haliciyla muhabbet kurdu konuştu falan adam bundan yüz buldu muhabbeti uzattıkca uzattı ayağını kapının önüne koydu ben kapıyı itip kapatmaya çalıştım sonra gülerek çekti ayağını iyi günler dedi gitti sonra bana mesajlar atmaya başladı gülücükler emojiler falan önce halı hakkında soru sordu sonra beni tanımak istediğini falan söyledi hiç cevap bile vermedim halım geldiği zaman da sürekli gözümün içine baktı halıyi alırken verirken parayı alırken elime dokundu hep böyle olmasının sebebi eşim ona dedim ki kırk kere sen evdeyken cağırayım yok beni bekleme çağır dedi şimdi ben o halıcıyı bi daha nasıl çağırayım bunu eşime nasıl diyeyim
Şimdi eşinin de suçu var beni bekleme çağır ne demek kusura bakma ama çok özür dilerim eşinde de hata var böyle olur işte çağır ben yokken derse adama da gelince bana bir daha yazma yoksa iş yerini arayıp bu durumu anlatırım seni de eşime söylemek zorunda kalırım de korkut
02 Yorumla
Soran6 ayen güzel yorumu yazmışsınız çok mantıklı teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
6 aybence eşine söyle bu adam dövsün bir güzel yoksa bu rahat vermez haddini bildirmez isen senin evlilik gidiyor haberin olsun
09 Yorumla
Soran6 ayya o eşime zarar verirse eşimde süper kahraman değil ki korkarım öyle şeyden kavga falan olsun istemem
- 6 ay
önce küçük halıyı ıslatır vura vura komaya sokarım o adamı
- 6 ay
millet de ki arsızlık hadsizlik deli ediyor şu adam vursa hapis bile yatmaz eşin
- 6 ay
geçen ağlarda olmuştu adamın eşini rahatsız ediyor adam uyarıyor devam ediyor vuruyor sonra
- 6 ay
öldürmemiş ağır yaralamış
- 6 ay
telefonunu engelle başka yerden yıkat halıyı beğenmiyorum güzel yıkamıyor de olmadı bunu da yaparsın artık
Soran6 ayyaptım abi yapmam mı adam ucuza yıkıyor diye bahane çıkartma şimdi falan filan dedi eşim daha ucuzunu bulsam komple hiç açıklama yapmadan sıyrılcam işin içinden de arıyorum tek tek halıcıları daha ucuz yıkayan yok bulamazsam mecbur diyecem
- 6 ay
@Poyrazbjk bu denyo beni engellemiş dikkat et neden engellemiş bir sorsana şu govele
- 6 ay
top sende artık nap et hallet istemiyorum diyiceksin az lafını geçir gerekiyorsa kavga çıkar istemiyorum demeyi bilin
Numarayı engelle, başka bir halıcıya ver halılarını. Buna rağmen seni farklı farklı numaralardan rahatsız ederse durumu polise bildir kenara çekil izle. Yoksa yolun sonu belli ya yatağındasın ya boşanma mahkemelerinde Allah esirgesin.
423 Yorumla
Soran6 ayay lütfen Allah korusun bu nasıl söz eşim o halıcı ucuz diye onu çağırayım istiyor hep başka halıcı cagirsam nereden çıktı falan güzel yıkamamiş diye bahane uydurdum bi daha çağırmicam diye oda saçmalama yeni yeni şeyler çıkarma gayette temiz dedi daha ucuzunu bulsam bu daha ucuz derim hiç açıklama gereği bulmadan ama kalmadı yani öyle ucuza bişey
- 6 ay
arkadaşım senin eşin enbesil mi? halı yıkamacıya ne karışır erkek haliyle? Komşular burayı önerdi daha iyiymiş buraya gönderiyorum de kapat gitsin her halta bir kılıf uyduruyorsun sen bence aynaya dön de kendine bak bu adamın altına yatacak mıyım yatmayacak mıyım diye kararsız kalmışsın galiba
- 6 ay
@fatma3894 yorumun için 👏
- 6 ay
@reeLkullanıcı Yalan söylüyor ya kabak gibi belli ya hikaye uyduruyor ya da adamın altına yatacak eşini kendine kılıf gösteriyor düzenbaz. Bu kadar eksik, düşüncesiz yorum olmaz herkesin cevabına aynı şeyleri demiş eşim istemez eşim değiştirmez. Eşi erkek değil karıdan beter anladığım kadarıyla.
- 6 ay
@fatma3894 hayal dünyasında hikaye üretiyor bence.
Olmasını istediği şeyleri hikayeye döküp kendimi tatmin etmek istiyor. - 6 ay
@fatma3894 he ya sabah sabah sinirlerim ile oynadı aklı başın da olan kadın buna izin vermez kocası olsa ne olur sanki malısın onun kocam da kocam
Soran6 ayya kusura bakmayın da evli değilsiniz herhalde yıllardır verdiğim halıcı bir anda vazgeçince eşim sebebini sormayacak mı yani siz ev nasıl geçindiriliyor bilmiyorsunuz galiba bir halı metresi kaç liradan yıkanıyor 80-90 lira piyasa böyleyken bu halıcı 50 tl ye yıkıyorsa eşimde bunu takip eder ve bu halıcıya ver der adamın cebinden gidiyor tabi hesap kitap araştırma yapacak iki üç halı veriyorsun dünyanın parası yapıyor ucuzunu bulursan diyeceğim bulamazsam açıklamasını yapacağım dedim siz nasil hemcinsinizi savunmanız gereken yerde böyle ithamlar da bulunabilirsiniz kadın kadının düşmanı yemin ederim kolay öyle şikayet et geç he sonra n'olacak kanun senden yana mı eşin ne düşünecek kadının başına bir iş gelince bile şikayet etmeye korkuyor insan bu ülkede sonradan bişey olur mu diye başına gelen anlar ancak sen ne anlayacaksın ki
- 6 ay
Ben 11 yıllık evliyim iki de evladım var da kocam 40-50 tl için beni s. ktirmez. Anlaşılan senin ki bedava yapsa seslenme gelsin içeri ne olacak falan der. Senin neyini savunacağım ulan resmen kendine kılıf hazırlıyorsun mal okusa anlar bunu. Git arkadaş tekrar yorum falan yapma da görmeyeyim şu saçmalığı
- 6 ay
- 6 ay
@fatma3894 var böyle kadınlar cidden bu kadınlar şeytan bizim ülkedekiler :) beni böyle şeyler aşırı rahatsız ediyor ülke insanına tamülüm kalmadı
- 6 ay
Alışmış kudurmultan beterdir derler @fatma3894
Soran6 ayyardımcı olmayacaksan eleştirmeyeceksin sana kalmadı insanların namusunu sorgulamak ayıp ayıp sen bile böyle düşünürken bir başkası ne der şaşılacak bir durum en risksiz şekilde eşime nasıl derim diye sordum bazı erkekler bile demiş bahane uydur eşin evdeyken ısrarla çağır eşinle aranda sıkıntı olacaksa diye ayıp senin dediğin valla yazık sana sinirli agresif bir eşin yok tabi bilemezsin kim ne yaşıyor uzaktan davulun sesi hoş gelir
- 6 ay
@yarallıdavsan 11 yıllık halıcıymıs Allah askına benım sabıt halıcım yok bırı bırını onerıyo ona yıkatıyorum bır dahakine 6 ay gecıyo baska bırıne bu kişi ya bısyler yasamak ıstıyo ya burada masal anlatıyo ya da net erkek
- 6 ay
@Soralımozamambizde bende öyle düşünüyorum kadınlar bazı niyetlerini yapacaklarını böyle belli ediyor
- 6 ay
@yarallıdavsan hal tavır bakışlardan cesaret almıs halıcı dıye dusunmemek elde deıl sonra burada bıdı bıdı bıdı kafaya koymuşsun zaten şak şaklamamızı ıstıyo
- 6 ay
agrasif mi bizim ülkede erkek mi var ulan karılarına erkek konuşturma beni şimdi
benim kızdığım deli eden beni konu şu siz ses etmediğiniz sürece bunlar yüz bulup çoluk çocuğa muasallat olmaya başladılar ülkede evli bekar fark etmeksizin bak etraf da şantaj tacize uğrayanların milyon kadın var korkudan ses edemiyor müsebbibi de kadın görüyorum siz besliyorsunuz bunlar milletin ayağına bir sapık şerefsiz dolanıyorsa onu besliyen de bir kadın bu hale getiren de yüzü verende yapan da sosylojisine girmicem :) çok hikaye okudum burada konun temelinde hep suçlu kadın haklı olduğunuz bir şey yok kaşıntıları var gibiler - 6 ay
bak forum da ifşa olup evlilikleri bitenlere yede şantaj uğrayan kadınlare korkudan ses de edemiyorlar sonuçları toplum olarak biz ödüyoruz bunlar dan yüzü buluyor uçana kaçana salça baksana forma aw bekar dan çok evli var arkadaş
Soran6 ay@yarallıdavsan sizede malzeme çıktı galiba insanları eleştirmek ne kadar kolay sizin için yazık kafanıza kötü düşüncelerinizde boğulun sizinde. birgün karınız kızınızın başına gelir de bir başkaları da algı yapıyor derse o zaman anlamazsınız umarım bu ülkenin çivisi çıkmış zaten hep kadınlara suç bulun hemcinslerde birbirini yerden yere vursun alın Türkiye ne güzel milletiz biz ya suçlu yine mağdur çıktı gördünüz mü hhaahah güleyim de boşa gitmesin bari acınacak haldesiniz siz tecavüze uğrayan kadınlara mini etek giymeseydi o saatte dışarda ne işi vardı cilve yapmıştır kuyruk sallamıştır diyen kesimsiniz değil mi. Doğru ben yanlış yerdeyim. kendi kendinize konuşup durun hadi.
Gizli Üye(36-45)6 ayEşine söyle adam bana sarkıyor diye başka halıcı çağır memleketteki tek halıcı bu adam mı? Telefonunu da engelle. Eşine bildir durumu olanı biteni anlat
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür rahatsız edici bir durumla karşılaştığın için üzgünüm. Öncelikle sakin kal ve eşine durumu açıkça anlat. Olayda senin herhangi bir suçun olmadığını anlaması önemli. "Böyle bir durum yaşandı ve ben bu kişiyi bir daha eve çağırmamayı düşünüyorum, seninle paylaşmak istedim.” gibi bir giriş yapabilirsin. Açık ve samimi bir şekilde, yaşadığın rahatsızlıkları dile getirmen çok önemli. 🙏 Eğer eşin durumu kendi bakış açısından değerlendirmek isterse, tepkisel olmadan çözüm odaklı bir şekilde konuşabilirsiniz. ❤️ Artık o kişiyle iletişime geçmemek ve huzurunuzu korumak en doğru karar olacaktır. 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 6 ayKonuşma bir daha
00 Yorumla
6 ayBaşka halıcıya verin eşinizede güzel yıkamamış beğenmedim deyin engelleyin gitsin
30 YorumlaEger gercekten durum boyleyse onu tuzaga cekebilir intilam alabilirsin asla da sana yaklasamaz
10 YorumlaEşim de halıları yikatiyor şu an bende bir şüphede kaldım
19 Yorumla
Soran6 aybu durumdan dolayı sizde eşinizi bi halı zaten n'olacak diye tek bırakmayın
Soran6 ayher kurye ya da halıcı falan Aynı değil zaten hepsine de haksızlık edemeyiz ama genelde siz evde olunca gelsin birileri kapıya bunu anlamanız çok Zor buda benim yıllardır halıcımdı ben mi yanlış bi hareket yaptım da böyle oldu diye kendimi sorguladım
Soran6 aybende bundan korkuyorum ya ondan soruyorum nasıl diyeyim diye millet cilve mi yaptın bile diye düşünüyor siz erkeklerin kafası çok farklı çalışıyo size bişey anlatılmıyor ki kusura bakmayın
- 6 ay
sorun adam da değil ben sende görüyorum haddini bildireceksin
Soran6 aymaalesef ama demesi kolay değil ucuzluk takıntısı var eşimde bu halıcı da ucuza yıkıyor diye yoksa kırk tane bahane söylerdim güzel yıkamıyor dedim bahane çıkarma şimdi dedi daha ucuzunu aricam bulamazsam mecbur dicem
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
6 ayNiyetini çözemedim başka halıcı mi yok yılda kaç kez halı yıkatiyorsunuz üç beş kuruş fazla versen ne
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. önce adama devam ederse yazışmaları eşine göstereceğini söyle... devam ederse de eşine göster.. bak ben sana söylemiştim sen gelmedin böyle oldu diye
00 Yorumla
6 ayBi daha sakın o ovusbu cocuuğunu arama engelle. Kocana da söyle. Sksin belasını. Bi daha sana mesaj atarsa polisi arayacağını söyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
6 ayEşin dd ayrı bir cins. Eve adam mı gelirmiş erkek yokken
07 Yorumla
Soran6 ayaklına gelmiyor herhalde böyle şeyler ben diyince de abartma diyor şimdi bunu anlatsam ne tepki verir bilmiyorum
- 6 ay
Çok kıskanç değil demek ki ben karımı görmesini bile istemem açarım kapıyı kendim veririm
Soran6 aykıskanç olmasaydı zaten ona bunu söylemek için şekilden şekile girmezdim konuyu açar açmaz yükselir hemen saklanacak delik ararım halıcının dükkanına bile gider halıcı kapıdan alıp gidiyor diye aklına gelmez öyle şey bide hep evde değil akşama kadar yok onun olduğu günlerde de halıcı müsait olamıyor gelemiyor illaki oluyor kapıya geliyor birileri alışveriş yapıyorsun falan
- 6 ay
Ne diyebilirim ki zor bir durum.. Söylemesem ayrı dert söylesen ayrı
Soran6 aybeni çok iyi anlamışsiniz size teşekkür ederim diğerleri beni o.. kadın durumuna koydu resmen görüyorsunuz değil mi kadın olmak ne kadar zor ne yapsan ayrı dert oluyor
- 6 ay
Anan baban kardeşin ablan abın komsun kuzenin arkadasın da mı hıc yok evde yanlız olmasan sen muhatap olmasan kapıda alırken verirken yapmayın allah askına yaa
- 6 ay
Yani bu hanım efendinin söylediği de doğru. Bir erkek olsa yanında ya da en azından bir kadın daha olsa ve yalnız olmasan.
Ama tabi şu an olan olmuş.. Söylesen gidecek bişeyler yapacak.. Adam inkar edecek.
Söylemesen adam ilerleyecek sonra öğrense sen aldattın olacak...
Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Daha kötüsü olmadan söyleyin artık haberler de de görüyorsunuz hanımefendi
04 Yorumla
Soran6 ayeşim nasıl tepki verir bilmiyorum ki erkekler biraz garip bakın en üstte cilve mi yaptın demişler ya da eşim kalkıp halıcıyı arayıp bişey yapar der bilmiyorum ki nolur nasıl en ufak risk olmadan anlatabilirim ki
- 6 ay
Gizli Üye(36-45)6 ayHalıcı niyeti başka rahatsız olduysanız bir daha çağırmayın başka halıcıya verirsiniz eşinize söylemeyin yanlış anlar bence bir daha aynı yere göndermemek en iyi çözüm
12 Yorumla- 6 ay
Şehirde yıkamacı tükenmiş bir bu var
Cevap sahibi6 ayDemekki tek yer orası başka çaresi yok
6 ayDurup dururken adam mesaj atmaz bana niye atmıyorlar
00 Yorumla
6 ayBuraya yazdığın gibi ona anlat gidip adamı dövsün
00 YorumlaÇağırabilirsin sen çağırdın diye halıcı yanlış mı anlayacak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onu çağırma başkasını çağır halıcımı bitti. Adamı da engelle gitsin
00 YorumlaHalilari onemsemedigini temiz yikanmadigini baska bir yere yikatman gerektigini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHadi her şey doğru diyelim
Sen niyeti başka bence
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayhalıcıyı engelle bir daha da halıcıyı çağırma hala rahatsızlık etmeye devam ederse eşine söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayTerslesen tepki versen o cesareti yapamazdı biraz çanak tutmuşsun sessiz kalarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇağırma sende çok zor değil eşine bu temiz yıkamadi başkasına verecem de
00 Yorumla
6 aySen halicıya neden söylemedin baba neden yazıyorsyn diye kızsaydun sonra da şikayet etseydi bu adamı göndermeyin diye
06 Yorumla
Soran6 ayböyle durumlarda hep üste çıkarlar ben direk alışverişi kesiyorum beni şikayet ettin işimden ettin diye canıma kast etse bu seferde detaylı düşünmek lazım adresimi biliyor evimi kadınlar için böyle şeyler yapmak kolay değil
- 6 ay
ya o zaman başka halıcıya git sen adama demedın mi neden bana masaj attın diye
Soran6 aybu haliya ne dökmüştünüz dedi halıyla ilgili sordu ilk ondan bişey demedim sonrasına cevap vermedim zaten hiç bir şekilde
- 6 ay
bence başka yerden halı yakama çağırın öyle yapmazsan da ara başka İrini gönderin bize de
- 6 ay
ya da eşin varken çağır
Soran6 aybu olabilir bak illa sen ol diye ısrar edeyim başka türlüsü zor gibi
Gizli Üye(36-45)6 ayBaska halıcı mı yok? Hem anlatamayacak ne var sen bekleme cagır dedın boyle boyle oldu sen ne geniş adamsın de bu kafayla haklıyken haksız duruma duşersin
10 Yorumla
6 ayŞart mı o halıcıyı çağırman numarayı engelle başka halıcı bul sohbette etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
6 ayHerhangi bir şekilde cilve mi yaptınız?
05 Yorumla
Soran6 ayçocuğum konuştu oyun oynadı onunla insan sanıp bu cilve mi
- 6 ay
Çocuğunuzu neden yanınızdan ayırıyorsunuz?
Soran6 ayben halıyı almaya giderken oda direk kapıya koştu çocuk bu durmuyor ki yerinde elimde olan bişey değildi tek hatam kapıyı açık bırakmak oldu halıyı almaya giderken
- 6 ay
Sana temas etmesi, seni süzmesi ve cinsellik istemesi hafızana kazınmış gibi geldi…
Soran6 aysizinle konuşulmaZ ya al işte erkek zihniyeti
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aymesajda sen ne cevap verdin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayneden illa bir daha onu çağıracaksın ki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
6 ayBaşka halıcı mı yok, senin oynaşasın mı var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 aySanki sende isterikli gibisin yanılıyor muyum 🤔
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı.
6 ayİlgisini çekmişsin
01 Yorumla- 6 ay
Başka halıcı çağırırsınız artık
6 ayBence söyle halıcının silkelenme vakti gelmiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBaşka sını çagır sende
00 Yorumla şikayetçi ol tacize giriyor bu yaptıkları
00 Yorumla
6 ayNasıl yüz bulabilir ki senden
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baska yere ver halilari sen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
6 ayBir daha csgirma
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Esin evdeyken cagir sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHalıya çayı dök çıkmıyor leke de çağır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayO halıcıyı çağırmak zorunda mısın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySöyleme
Akışına bırak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayUmursama engelle gitsin
00 Yorumla
6 ayUcuz olduğu için mi
00 YorumlaSana bunları yaparken tepki göstermedinmi
00 Yorumla
6 ayHalııcın olayım 😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
6 ayHalıcı seni s*ker
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şikayet et
00 Yorumla
6 ayBu konu çok su götürür halıcı artık ne desem
01 Yorumla- 6 ay
Eşine söylesen akış değişeceğine inanıyormusun
Gizli Üye(30-35)6 aytakıl işte ne güzel
00 YorumlaAçıkça söyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?