Ailemle yaşıyorum birkaç ay sonra gideceğim. Her yaptığımı sorguluyorlar kimle konuştun nereye gidiyorsun geç kalma. Böyle olanlarınız var mı? Bıktım artık valla sabır kalmadı
2 ay
Senin yinede sadece yaptıkların sorgulanıyor ben ne etsem suç bir hata yapsam dünyanın küfürünü hakareti işliyorum ne giysem kötü duruyorum gerçi zaten nereye gitsek annem belirtmek istiyor ne giyeceğimi 30 yaşıma geldim artık dayanamıyorum dün iftarımı dışarda bile açtım aileme tahammülüm kalmadığı için dua et benim durumumda değilsin bide şükret yakında kurtuluyorsun kanka
sukrefiyorum o zaman saol
Ne güzel kurtuluyorsun işte daha neyi dert ediyorsun anlamıyorum
Aileyle yaşarken sürekli sorgulanmak çok bunaltıcı hissettiriyor 💔 Hele gideceğini bildiklerinde kontrolü kaybetme korkusuyla baskıyı daha da artırabiliyorlar.
Onlara sakin bir anda oturup “Kendime ait alana ihtiyacım var, merak ediyorsanız sorabilirsiniz ama sorgulanmak beni yoruyor” demen iyi olur 🧡 Birkaç ay sonra kendi alanında çok daha rahatlayacaksın merak etme 🌿✨
Cevap
8Cevap
onlar sormadan soyluyorum ben zaten fırsat bulamıyolar sjsn
ne diyosun mesela
ben gıdıyorum dıyıp gıdıyorum sjsjs kımle yazıstın vs sorularınada bılmenız gerekse sızın telefonunuz olurdu bu dıyınce kaynıyo arada sjsjs bızde sorun olmuyo tabı ama sen en azından bıkac kez onlar sormadan kendın soyleyıp dırekt uygularsan hesap sorma stıllerı degısır belkı. Ya da zaten soylemıs oldugun ıcın soracak bıseylerı kalmaz
saol uygulicam bunu
Ben dağın başında tek yaşıyom aq jandarma bile gelmiyo hiç insan yok
Yarın sizde evlendiğinizde anne olacaksınız
Herseyi sorgulamam en azindan
nereye gideceksin ki
uniye.
okuyomusun yani anlamadım :)
2kere mezuna kalmistim maalesef canım gibi simdi dogru duzgun hazirlaniyorum gidicem artik
ozaman otur adam gibi çalış yani görüyosun kurtulmak için başka yol yok
calismadigimi kim soylediki sana
Bişey demedik çalış dedik
Evlen kurtul
Evlencek adam yok
Kriterlerin neler
duzenli isi olan memur boyu bendne uzun yapili karakterli adam
İmkansıza hedef alanın attığı ya çamura ya çukura düşer. Çıktığında ya çamura ya da ... batmış olur. Benden söylemesi
cok sey istemedim mi hatta kriterlerimi azalttim cok dersin diye
Sen evlenme bence kendine bir kedi edin devam
Çok kötü ayrı ev şart
gercekten sart
Az bekle kurtulursun
Anadolu aile yapısı
Sıkıntı o ev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?