Kafayı yiyeceğim. Nasıl çözerim nazar mıydı büyü müydü neydi? Allah rızası için yardımcı olun
3 ay
Kuzum bı sakin ol ne oldu bir hocaya falan göründün mu bak bende kız kardeşimi kaybettim büyü yüzünden sakin ol ama sonra öğrendik büyü olduğunu hocanın biri Allah razı olsun temizledi düzeldik
Nasıl öğrendin? Niçin yapmışlar?
Huzursuzluk olması için hastalıklar olsun diye cehennemi yaşattılar Allah'ın belalalari kardeşim rüyama girdi ateşler içinde azap çekiyordu evimiz yanıyordu bir arkadaşım bizden gizli bu hocaya anlatmış konuştuk falan öyle öğrendik şu an bir huzur var evde çok şükür ama kardeşim gitti büyü sebebiyle
Teyzeleeim mi halalarım mı yengelerim mi dışardan biri mi bilmiyorum. teyzelerim hep annemi kıskanırdı. halalarım ve babannem beddua ederdi haksız. bir de ben o dönem sıkıntılardan dolayı çok zikir çekiyordum
Bı hocaya vs git derim kuzum Allah evlerden uzak etsin
Her hoca farklı şeyler söylüyo. hocaya gitsem nolcak sanki inanamıuorum ki
Bende inanmıyordum bak sonuç işte
Allah yaşatmasın. sma gerçekten hocalara da inanmıyorum. ne olduysa babam kör oldu annem öldü ben işten kovuldum gözüme şiş girdi bunlar aynı yıl içinde oldu. evlilik hazırlığındaydım bitti
Size ne büyüdü yapmışlardı ki? Amaçları neymiş? Kim yapmış
Ölüm büyüsü mu sabun mu neydi öyle bir şey kin öfke işte ne olacak ki
Allah vermesin. Allah bi daha yaşatmasın size. ben bazen çok düşünüyorum kafayı yicem
Amin inşallah canım ama sende bı baktır derim valla insanlar çok pis olmuş
Allahtan bulsunlar
Aminn
Sende böyle şeylere inanmıyorsun ama bı baktır derim
Diyorlarki fal yafa yıldızname baktırınca musallat geliyomuş
Olabilir duymuştum
O yüzden de istemiyorum
Ama o büyüler vs için geçerli İslami hocalar öyle değil ki
Bu kadar büyük bir kaybın ardından aklının karışması çok normal 💔 Böyle dönemlerde her şeyin bir sebebi varmış gibi düşünmek kalbi koruma çabası olur. Suçu nazara ya da başka bir şeye yüklediğinde acın hafiflemiyor. Kendine zaman tanı çünkü yas böyle adım adım çözülüyor 🌿 İçinde ne varsa konuşabileceğin biri olsun. Aldığın her nefes biraz daha güç verir 💛
Cevap
4Cevap
Bende annemin nazardan gittigini düşünüyorum
Çözsen ne olacak?
Eğer nazar ve büyü falansa Allah'a havale edip hayatına bak, kendi ektiklerini biçerler.
İyi de benim haberim olmiycak ben hep soru işvretleriyle kalıcam kendimi yicem
Bu işlere girme ancak sana zarar olur.
Hangi işe?
Ne gibi zarar?
Nazar ve büyü işlerini bulmak için gidip ona buna soracaksın. İllaki sana bu işle uğraşan birisini tavsiye edecekler, bu kişiler cinler sayesinde kimin ne yaptığını biliyor.
Sonra öğrencen ne olacak? İntikam almak istersin doğal olarak. Döne döne sende büyü falan yaptırmak istersin...
Bu işler tehlikeli. Büyü yapan ve yaptıran cehennemliktir.
Haklısın. yok yapmam. ama bileyim kim yapmış. çayına zehir katıcam benim büyüyle işim olmaz
merhaba yardımcı ola bilirim istersen sayfamı incele
Boş bos konusma
sen canım yoksa bir sorunun mu var sana neyi kanıtlamak zorundayım?
Seni uyarıyorm insan ol
sen kendinş uyar canım
Ne düşünüyorsun ne oldu?
Hicbiri sadece vakti doldu
@Berat06905 sen sus
😂😂
Neden gidip tedavi olmuyorsun
Müslüman misin
Evet
Ozaman şunu deyim ayette ecel ler gelmeden ne bi an önce ne an sonra ya kalır hersey belirli bi ecel
iyi bir hoca varsa baktır
Nasıl öldü ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?