Babama karşı sevgisizim ve anneme yaptıklarını affedemiyorum, Allahın adaleti bu dünyada mı tecelli edecek?

25 yaşındayım babam var ama hiç ilk aşkı babası olan kızlardan olamadım. Yaşlandıkça düzelir dedik gittikçe kötü oluyor anneme hayatı zindan ediyor ona sinirleniyorum annem hayata bir kere geliyor neden böyle yapıyor diye. Sevmeye çalışıyorum sevemiyorum. Bir kızın babasıyla anlaştığını görünce aşırı hevesleniyorum böyle babasıyla sohbet edip gülen sarılan bunlar bana çok garip geliyor. Eskiden de anneme çok kötülük yapmışlar babaannemle. Aklıma geldikçe affedemiyorum babam canından çok korkuyor bi nezle alsa ölecek gibi sanıyor ve ben canından çok korktuğu için Allah onu canıyla sınayacak düşünüyorum. Babama ne iyi bir koca ne de baba diyebiliyorum hâlâ daha bizle uğraşıyor ne zaman bizle annemle uğraşmayı bırakacak Allah'ın adaleti ne zaman bu dünyada gösterecek merak ediyorum bu dünyaya mı kalacak öbür dünyaya mı
Babama karşı sevgisizim ve anneme yaptıklarını affedemiyorum, Allahın adaleti bu dünyada mı tecelli edecek?