Allah'ın adaletini ve merhametini sorguluyorum haksız mıyım?

Sevdiğim insanlar psikolojik acı çekiyor o psikolojik haplara muhtaçlar kimisi daha 18 inde bile değil öyle üzülüyorum ki elimden bir şey de gelmiyor, kuzenlerim sürekli ayırıp zorbalık yaptılar bana çocukken ne suçum vardı sanki zaten içime kapanık biriydim. Kendime de zarar verdim int*hardan kurtardım kendimi yalnızdım yine ailemede belli etmedim üzülürler diye elime zarar vermiştim lise zamanı onu saklamaya çalıştım hep Allah'ın imtihan adı altında kaldıramayacağı yükü ben taşırım ama sevdiğim insanlar taşıyamiyor bu yüzden de gücüme gidiyor, tek arkadaşım dediğim kişinin cansız bedenini gördükten sonra sanki içimdeki çocuk öld*. İnsan iliskileeinden kullanildim hep benim kalbim yokmuş gibi davrandı insanlar hep ben bir kelimeyi söylerken bile 100 defa düşünüyorum ama olan bana oldu genç yaşımda olgunluğum 80 yaşında insan gibi. Sadece sevdiğim insanları mutlu etmeye çalışıyorum elimden bu kadarı geliyor. Kücük kardeşim de ben gibi olmasın diye çokça ilgileniyorum Umarım hepiniz mutlu olursunuz
Allah'ın adaletini ve merhametini sorguluyorum haksız mıyım?