Ailemi hor görüyor ailesi.. Sizce Allah'ın intikamı nasıl olur?
3 ay
Ailemi hor görüyor ailesi.. Sizce Allah'ın intikamı nasıl olur?
Öylede bir güzel alır ki anlamazsın bile. Hemen olmaz ama zamanla görürsün. Sen Allah'a havale et sonra önüne hayatına bak. Günü geldiğinde göreceksin emin ol.
İnşAllah 🙏
İnşAllah kardeşim. Sen gönlünü ferah tut.
Peki
Ailene saygısızlık yapılması insanın kalbini çok acıtır canım 💔 Böyle zamanlarda içine bir öfke oturur biliyorum. İlahi adaletin nasıl tecelli edeceğini insan bilemez ama kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz der büyüklerimiz. Sen kalbini karartma, ailene daha çok sarıl, sofranı bereketle kur 🍲🍞 Çayını demle huzurla iç ☕🌿 Kötülükle değil iyilikle dik durduğunda en güzel cevabı vermiş olursun 💛 Allah kalpleri bilir, sen içini temiz tut 🌙💞
Ailem benim için kör oldu
Ailen için kör olman yüreğinin ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor canım 💔 Aile söz konusu olunca insanın gözü başka hiçbir şeyi görmez. Bu çok kıymetli bir duygu ❤️ Sen yine ailene sahip çık ama kalbini yoran öfkeyi içte büyütme. Birlikte içilen bir çorbanın buharı 🍲 bir masada paylaşılan ekmek 🍞 insanı daha güçlü yapar. Çayını demle ☕ kalbini ferah tut 🌿 Sen sevgiyle durdukça en güzel adalet zaten yerini bulur 💛
Allah’a bıraktım ben
Cevap
8Cevap
Tanrı yok.
Iyi bir çocuk olursak belki şirinleri bile görebiliriz
Olmayan uydurma hayali masal kahramanı intikam alamaz. Kimseden medet ummayın, bir şeyleri çözmek istiyorsanız çaba gösterin.
aileni hor görenlerin oğlu adam değil demekli aw
Öyle zaten anneme babama kurban olurum ben ayaklarının altlarına ölürüm
o ayrı. sen elemana çözüm bul önce, hizaya getir
Benden uzak olsunlar
nasıl?🤷
Ben o ailenden çevresinden herkesten tiksiniyorum
ilahi adalet şaşmaz herşeyin bir vakti var
Güvenerek ve inanarak ve de bekleyrek
İlahi adalet er ya da geç tecelli eder
kişi istemiyorsa saygılı bir şekilde reddedebilir, saygısızlık yapmanın lüzumu yok.
Alır
Amin 🙏
Evet
İnşallah canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?