Ben çok geç evlendim düne kadar annemle yatıyordum. Onun hem arkadaşı hem kızı hem yoldaşıydım 🥺 yani her şeyiyle ben ilgileniridim. Diğer kardeşlerim evli çocukları var diye her şeyi ben üstlenmiştim. Ben evlenince her şeyleri alt üst oldu , yani annemi alışveriş doktora götürmek gerekiyor… bir de ev işi , temizlik gibi yardım etmeli. Benim henüz çocuğum yok bu yüzden her sıkıntısı anında ben geliyorum kalıyorum yanında işi gücünü yapıyorum… digerkeri de rahat tabii ama ben annemle kıyamıyorum … dün annem bizi diğer kardeşlerimi iftara davet etti , ben istemedim anne dedim çok kalabalık olacağız dedim ya gelsen yardım etsen iyi olurdu dedi 🫤 yani artık beni sırf evin hizmetcii gibi görüyorlar.. dün de iyice sinir oldum herkes keyfine bakarken ben eşek gibi evinde yardım hizmet ettim digerleri gelene kadar yemeğe evime gittim. Sonra demez mi annem bayram için sarma saralım diye bana ben de kızdım dedim niye hep ben anne evin enayisi ben miyim ya dedim? Ben sarıyorum yapıyorum vakitleri yok diye ama onlar hazıra konuyor.. ben tek başıma şimdi iki kişiyim. Yediğimiz ne kadar bizim? Amazonlar kalabalık ben yapıyorum her zaman onlar iyiye içip gidiyor. Artık yeter dedim yani.. düne kadar ben evdeydim yaptım ama artık gerçekten yeter..
Böyle düşündüğüm için bazen kendimi kötü hissediyorum ama dayanamadım artık. Zaten bir gün önce temizliğini yapacağım artık sarmasını başkası sarsın öyle değil mi?😟
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunca yükün altında yorulman çok doğal 😔 sen yıllarca elinden geleni fazlasıyla yapmışsın ve artık kendi düzenin var. Sınır koyman bencillik değil sağlıklı bir adım 💛 anneni seviyorsun ama kardeşlerin de sorumluluk almalı. Sarma ya da temizlik başka biri tarafından yapılabilir, bunda hiçbir sorun yok 🌿 kendini suçlama lütfen sen de nefes almaya ihtiyaç duyuyorsun 💕