Annem beni hep babama şikayet ediyor, iyi evlat olmak için sürekli ev işi yapmak zorunda mıyım?

Annem beni hep babama şikayet ediyor, yok evi düzenlemiyor, yok yemek yapmiyor yok para verme, yok yurtta yaşasınlar. Normal mi ya bıktım artık, yaptığım hiçbir şey begenilmiyor daha yeni çorbayı ben yaptım masayı kuruyorum bulaşıkları ben yıkıyorum tuvet ayna vs ben yıkıyorum, alt tarafi her gün süpürge açmıyorum yerleri silmiyorum ya da çamaşır yıkayıp asmiyorum diye devamlı lafını ediyor
Tamam yemekleri de yapmıyorum ama gına geldi artık bu tavirlardan bıktım. Kendisi de bir şeye dokunmuyor sadece arada yemek yapıyor. Yurtta kalsam daha mutlu olurum zaten yemek hazır, temizlikçi var, kendi başıma zaten çok düzenli biriyim kıyafetlerim vs sistematik ve düzenlidir hatta evdeki en düzenli kişiyim ama beklenti çok fazla.
Napcammm bu kadınla yaa şu an mutfakta beni çekiştiriyorrrr.
Güncellemeler
+1 yıl
Su an sıkıntı yok sjdj
Güncellemeler
+1 yıl
KS sorumu çok güzel. soru seçmiş ama soru basligimi. degistirmis ya ben böyle. sormadiydim kiiii
Annem beni hep babama şikayet ediyor, iyi evlat olmak için sürekli ev işi yapmak zorunda mıyım?