Suriyeli kızlar erkekler de dahil jdjdjd şöyle Karadenizli bir Uşax iyi olurdu 😌
3 ay
Suriyeli kızlar erkekler de dahil jdjdjd şöyle Karadenizli bir Uşax iyi olurdu 😌
Din dil ırkı geçtim o kadar yokluktayım ki sadece bir kız tarafından beğenilmek istiyorum birinin aklına yatmak mantığına uymak istiyorum evlilik için çok büyük beklentim yok bu yaşıma kadar bir şey olmadı bu saatten sonra da olacağını düşünmüyorum dünya onların olsun dış görünüşü iyi olanları alsınlar evlensinler 2 şerli 3 er li evlensinler en yakışıklı uzun boylular onların olsun artık iş işten geçti bu yaştan tipten ve boydan sonra kimse almaz beni
Allah nasip eder inş
Seçim işi nasip değil kul seçer seçmedikten sonra boş
Yozgat kesinlikle olmaz. Doğu Karadeniz de olmaz fazla hırçın ve agresif insanı. Doğu da olmaz. Kürtlerde merhamet damarı eksik. Akdeniz olur. Ege olur. Güney Marmara olur. Trakya da olmaz. İnsanı hoş sevecen lakin inanç kavramı eksik oluyor Trakya insanında.
@ilksaygı hayırlısı abi 😀
Bence kurtler daha merhametli
@Haletiruhiyemm bizzat gördüm tanıdım
Kesinlikle merhametin m si bile yok Kürtlerde
Bulundukları her ortamda huzurluk çıkarıyorlar
Tıpkı melun Yahudi gibi
O yüzden; benden uzak olsunlar.
Nerden tanıdın mesela
@Haletiruhiyemm uzaydan
Yeterli cevap mi?
Degıl sen nerelisin
@Haletiruhiyemm Jüpiter
Trakyalıyım inançla alakalı pek şey yok herkes herkse saygı duruyor burada kimse kimseye karışmaz zaten öyle olmalı kimsenin haddine değil bu türkiye de adam yerine koyulacak yöre insanı bellidir güney marmara trakya dahil kıyı ege batı akdenizdir diğerler iyi yerin insanları illerde değil de ilçelerde oluyor daha çok şimdi tek tek saymayayım doğu kesinlikle olmaz kanında bir kere sıkıntı var karadeniz ve klasik iç anadolu şehirleri de olmaz düşünce yapısı çok geri de bu kadar İQ olarak geri kalmış insan nasıl bir ara toplanıyor bilmiyorum
@ErenEngin22 kürtlerın kanında ne varmıs?
@ErenEngin22 ya iyimisiniz arkadaşlar herkes birbirine sallamış her yörede iyi insan kötü insan vardır bunu sadece bir kısımla kıyaslama yapmayın ben de doğuluyum ayıp oluyo 😑
@ErenEngin22 ama üniversitelerde en iyi öğrenciler hep oralardan geliyor ne hikmetse. Herhalde sebebi düşük IQ değil mi?
@Haletiruhiyemm çok kandırıyorlar hilekârlar. Bir de çok kendilerini beğenmişlik var maalesef.
@ErenEngin22 kurtlerin kaninda sorun mu var. Bu Mubarak gece seni aileni Allah a havale ediyorum. Bu Mubarak gecede bedduamsin. Isiniz gucunuz fitne fesat ayrimcilik. Bir Turk olarak senden utaniyorum.
@sakallidede itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı dalyaprak bulundukları her yerde huzursuz çıkarıyorlar Yalan mı lan yahudi'den Ne farkları var şimdi kaybol yorumumdan
Kızlar, kabul edelim Karadenizli erkeklerin farklı bir çekiciliği var. Dışarıdan bakınca diyorsun ki, bu adam beni güzel sever, delikanlıca sever ama yaşayınca öyle olmuyor işte. Ağızları iyi laf yapıyor ama kalplerinin olması gereken yerde kocaman bir taş var.
Yine de genelleme yapmayı sevmem, alınan veya kalbi kırılan gardaşlarımdan özür diliyorum.
Uyy ballisi
Nooldu ballısı?
Ne güzel konuştun öyle anzer balım 😁
Doğru mu konuştum sence? Benim etrafımdakiler hep öyleydi.
Doğru konuştun ballisi
Evet bir karadenizli olarak söyleyebilirim ki erkeklerimiz çok kaba ve odun. Anlayışsız, duygulara önem vermeyen kişiliğe sahip çoğu maalesefm
Karadeniz erkeğinin kötü şöhreti her yerde var ya asla da iyi laf edemezler ndjd çok berbat espirileri vardır ve Karadeniz kadını çok çalışkan olmasına karşın erkekleri tembel ve sorumsuz. Ayrıca çoğu Rus kadını kuma getiriyor ya da aldatıyor kaçıyor 😅
Neden herkesi kendin gibi sanıyorsun ki? Sen Karadenizli erkeklerle ilgili böyle düşünüyor olabilirsin ama ben onlardan kaçıyorum.
Aklımdakileri buraya yazarsam mahkemelik olabilirim diye düşündüğümden şöyle etrafından dolanayım cevabın 😂 iki yöre var olmaz dediğim ama büyükte konuşmak istemiyorum. Sonuçta her insan aynı değil.
Evlilik konusunda böyle çekimler çok normal 😄 Kendini bir yörenin insanına daha yakın hissetmen kalbine göre seçim yapmanı sağlar. Ben de gençken Ege insanının sıcaklığına daha çok ilgi duyardım çünkü Muğla’da büyüyünce o enerji insana iyi geliyor 💛 Sen yeter ki seni huzurlu ve değerli hissettiren biriyle yol yürümeyi seç 🧡
Cevap
101Cevap
Ege Bölgesindeki insanlar daha hoş görülü ve modern oluyorlar
Ege nin çoğu doğudan göç Egeli yok gibi bir şey
@NE-VAR-KUZUM yerlisinden bahsetmiştim
Tamam işte yok gibi bir şey
@NE-VAR-KUZUM doğrudur
@NE-VAR-KUZUM Nasıl yok gibi? Yanlış ve saçma konuşuyorsun ben Egeliyim ve Doğu kökenli değilim
Az bi Egeli var geri kalanı göç kaç milyonsunuz? Antalya Muğla Bodrum İzmir hep doğu git araştır Egeli 1000 se diğer göçlerin nüfusu 5 bin 10 bin
yöre önemli değil
Aslında iyi bir soru sordu. yaşamak istedigin hayata göre tercih edebilirsin. Açık giyinen biriyseniz bu nasıl kifayet adam gibi birşeyler giy ve benzeri baskılar yaşamak istemiyorsan bazı yörelerinden birini tercih edebilirsin. Muhafazar yaşamak istiyorsan başka yörelerin insanını tercih edebilirsin. umarim anlatmak isteğimi anlamışsınizdir
Yanii
Keske sizleri amerikaya getirip 1 ay misfire etme meaning olsa. Irklar arasi evlilik cenneti. Sari sacli siyahi cocuklar mi dersin, cekik gozlu siyahiler mi ya da rekli gozlu pakistan siyahi mi dersin. Aklima ne gelirse var. Herkes her yerden evleniyor. Irklar arasi evlilik cenneti. Herkeste halinden memnun. Bence tok takilmayim sehir koy bolge yore. Iki gonul bir olunca gerisi teferruat.
Bi İstanbul beyefendisi olsa iyi olurdu ama kalmamış o eski İstanbul beyefendileri
Maalesef
Denize yakın olan yerler ve Antalya İstanbul Ankara ve tabiki en büyük istemdegim yer olan İzmir bunlar olmasın yeterli doğudan olsun hatta Arabistan'da olabilir. Maraş Gaziantep öncelik
Karadenizli uşaklar iyi değil boşuna aldanma resimlere anlatılanlara
Ön yargılar, ön yargılar
Niye ön yargı olsun bende karadenizliyim içindenim tanıyorum ne olduklarını
Bence herkes kendi yoresının insanı ile evlensin evlilikte tartısmaların cogu kultur uyusmazlıgından oluyor
Kültür çatışması yüzünden oluyor pek çok şey zaten. Aşk bitince büyüme farkı aile vs çok fark ediyor
Çekici gelen bir yöre insanı yok ama memleketi Anamur olan Türk kökenli erkeklerin hanımcı ve becerikli tipler olduğunu gördüm genelde. Evlenmek isteyen kadınlara tavsiye edilir.
Yöreye göre belirlenmez bu elbette ama kendi yöremden olursa daha iyi olur tabi ki kültür farklılığı olmaması için
Hiç bir yörenin kadını çekici değil artık. Evlenen erkeğin beynine tükürürüm bu devirde. Kendini yıprattığına deymez bu zamanın kadınları evlilikle.
Erkekleri ile de evlenilmez aynı şeyi düşünüyorum
Aynı düşünüyoruz demek ki. Ne mutlu biz erkeklere✊ Ne mutlu sana 👍
Anlamak istediğin gibi anlıyorsun ne mutlu sana değil
😛 Benim terbiyesizliğim. Aklımdan çıkı vermiş. Additionally:Haklısın, hep haklısın feyzo baba😀
İnsanın kendini bilmesi de iyidir aferin
🥱
👊
Yöre meselesi değil adam olan çekici ama iç Anadolu erkekleri biraz yoz sanki kadına değer verme noktasinda
Kardeniz kizari benim için cok degerlidir okul zamni 4 sene yalvardım. kiza elini tutturmadi bana;)
Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla dan demisler ama İzmir çevresi cazip geliyor ama bizim kapımız her yöreye açık 😅
Karadenizli beyaz tenli kızlar iyidir.
Bu arada senin yaş 15 mi 16 mi
Yok 11
16 gösteriyorsun,
Ama çok çok tatlı bir kızsın
Mercii
Rica ederim teninin beyazlığına sütün gıpta ettiği hatun 🌹
☺️
Yoksa yıldızlar sendeki güzellik sebebiyle mi göz kırpar 🌹🌹
hicbiri. yoreye gore belirlemiyorun acikcasi karakteri iyi olsun yeterli
İnsanları siniflandirmayi sevmem. Çünkü ben de siniflandirilabilirim.
Trakyalıyım. Trakya’dan başkası bize gitmez.
Karadenizliyim güneydekiler daha çekici geliyor
Tanışalım
Her bölgeden her türlü insan var artık o yüzden kişi özelinde çekicilik mevcut 😅
Trakyalı ile evliyim ama eğer şans olsaydı Karadeniz yöresinden isterdim balayinada oralara gittik isteğim üzerine seviyorum oraları
Trabzon, Rize, Düzce, Sakarya, Kocaeli. Bu iller dışında çok zor.
Benim de Karadeniz'e zaafım varrr kesinlikle Karadeniz'e gelin gideceğim hissediyorum
Trabzonlu erkekler çekici geliyor
Not : karadenizli değilim
Ben karadenizliyim tercihen karadenizli bir kadınla evlenmek isterim bi kere daha güzeller ve coğrafya gereği zorlukla yoğrulmuşlar (kütük yarıp odun eden kadın gördü bu gözler)
Tabiki kendi yoremin insani her zmn daha sıcak gelir Trakya 🥰
Batı iyidir benim açımdan. Hangi bölgedeysen bölge insanıyla iyi anlaşırsın genelde
Selanik göçmeni olan ben bende iyi anlaşıyorum batı ile
İşte tamamen nerede yetiştiğinle veya beklentinle alakalı. Biz anlaşıyoruz ama diğerlerine çok rahat geliyoruz vs
Böyle tatil yerlerinden olsa iyi olur 😅😅 Muğla Antalya falan
Muğla var 😁
Kriterlerim arasında memleket yok ama yine de karadenizden öteye geçmesin batıya doğr olsun😂
Balkan göçmeniyim. Kaliteli kişilik o vücutta şekil bulmuşsa yöre çok fark etmez. Önce insani kriterleri taşıyıp taşımadığına bakmalı.
Kendi irkimi severim ama Türk kizi da olur Türkler güzel insanlar
Karadeniz ve Doğu tarafı.. Dine ve aile kavramına daha yatkınlar..
Abi sen köyünden bir kızla evlen 😄
Köyüm olsa, yok ama.. Niye ki?
Senden öyle bi Vibe alıyorum çünkü nxjxj
Olsa yok demem.. İsteğim gibi olduktan sonra..
Hakkında hayırlısı abi ne diyeyim 😄
Amin :)
Doğulu güzel kızlar tanıdım beğeniyorum yani, seni merak ettim
Karadenizliyim karadenizli kız isterim daha doğrusu trabzonsporlu olsun yeter bana başka kriterim yok
Karadeniz, Trakya ve Batı Anadolu olmaz. Doğu, Güneydoğu 🥂🌸
Yöre önemli depil insan olsun merhametli olsun
Ege bölgesi olabilir ama kısmetimde hep doğulular var😂😅🤣
Yol ver gitsin onlara
Bence herkes kendi yöresi kültürüne uygun biriyle evlensin
Türkiye'de ne kadar Suriyeli varsa Allah hepsini belasını versin defolsun gitsinler Türkiye'den
Bela okuma
Eferim
Bizim ülkedeki kızların çoğu artık bana pek çekici gelmiyor. Çoğu ya sorunlu bir kişiliğe sahip, ya maddiyatçı ya da erkek düşmanı. Şöyle Türkiyede hem düzgün bir karaktere sahip olup hem de güzel olan kafa dengi bir kız pek yok gibi.
bence güney marmara orta anadolu iyidir. dogu akdeniz ege trakya güneydogu pek tercih etmezdim.
Feyza bu sefer haklı değilsin Feyzahaksızsın yapma deme jsjsjsjsjsj
Niyekine 🥴
Yok Karadeniz güzeldir jxjx
Doğu’nun erkekleri daima daha eril gelmiştir
@ctatar ikide bir her yorumun altına kölelik yaparsın deme siz sanki çok farklisiniz
Bir takmışsınız erilliğe. Kadının çalışmasına izin vermezler. Erkek çocuk yapmayan kadını boşarlar. Kadın aldattığında kendi ailesinden bile kaçamaz sonu kesin ölüm. Aşirette baba sözünün dışına çıkarmazlar mesela kıza damatta söz sahibi yapmazlar ailenin büyükleri kimi uygun görüyorsa onunla evlendirirler.
Kürt erkekleri ayrıca sarışın kadınlara zaafları var. Acaip şekilde aldatmaya müsaitler. Çoğu aile tarafından zengin olduğu için kadına değer vermezler. Sen hiç gördünmü hayatı boyunca sadece 1 tane kadınla evli olan kürt erkeği?
Her zaman 1 den fazla evlilik yapmışlardır. Ben 7 vilayet gezdim doğuda. Eril olmak önemli değil. Kadına değer vermiyorlar.
Karadeniz erkekleri çok daha karakterli aşk konusunda.
@aerolite sen meraklanma bende ona güzel bişey yazıp engelledim 😅
@Vişnegofret Sen çok film izlemişsin. Biraz sakin ol 😉
Bir yorum yaptık kaos çıkmış 😅 @Vişnegofret hanımefendi haklı olduğunuz taraflar vardır elbette ama genelleme yapmayın yıllardır çok fazla doğulu insan tanıdım bahsettiğiniz gibisi nadir emin olun bu arada benim eşim de doğulu 🤗
@Vişnegofret abarttınız gerçekten. Çok doğulu arkadaşım oldu. Katılmıyorum bu dediklerinize. Üst komşum siirtli ve 4 kız çocuğu var karı koca bundan çok memnun. Arkasim var yine o da Elazığlı 4 kız kardeş çok mutlular. Ve hayatım da daha çok eşli bir kürt erkek görmedim. Siz çok sallamasyon konuştunuz.
Karaden*zli mi ıyyyy hamsi kokar :D
Biz KURMANC erkeklerinden razıyız ✌ Kırşehirden selam olsun tüm KURMANCLARA
Tövbe kız jdjdj Karadeniz insanları da çok iyidir Kürt insanları da iyidir
Balkan göçmeni kızlar daha modern, öz güvenli ve rahat oluyor bence
Benim için farketmez ama Karadeniz biraz daha çekici geliyor 😅🤭 Karadeniz kızları şivesi pek tatlı
Karadeniz diyenler.. Karadenizli kadınlar da erkekler de hep aldatıyorlar. Karadeniz olur diyen erkeklerin haberi olsun karadenizli kadınlar kocalarını hep aldatıyor ama kocalarının haberi yok tabi
Onlardan biri de sensin herhalda ki böyle konuşuyorsun. Biraz edebinizi takının kendinize gelin ya. O dediklerin ege bölgesinde çokça oluyor şahit oluyoruz maalesef. Gönül ister ki hiç bi yerde olmasın fakat yoğunluk buralarda. Bilip bilmeden konuşmayın. Erkeklerine de genelleme yapmayın. Ben hiç yoktur demiyorum vardır fakat kadınlarını da dahil etmeniz çok cahilce olmuş kusura bakmayın
Neden iftira atıyorsun kız. Diğer dünya da bütün karadenizlilerin günahlarını boynuna alacaksın.
@RosalineCavill yoo iftira değil ki görüyorum duyuyorum biliyorum şahit oluyorum
@Alpiiii13 Karadenizli erkeğin yüzüne bile bakmam
Büyük konuşmanın bir manası yok. Onlarda dana hasta değil zaten. Bu tarz yorumları kendine saklamanı öneririm. Ege ile Karadeniz'i karıştırdın galiba.
Yöreden ziyade, kafa yapısı ve karakterin uyuşması benim için daha öncelikli.
İç Anadolu ve doğulu İstanbul , İzmir gibi yerler fazla çekici gelmiyor.
Birde memlekete gore mi ayirt edecez😁 hani esmer kumral sarisin olsa anlardimda memleket farkli geldi😁 asik olunca ogrenirsiniz😁
Evliliğe kendimi o kadar uzak hissediyorum ki hangi yöre vs. düşünmek dahi aklımın ucundan geçmiyor.
Bence kendiniz hangi yoredenseniz o yöre en iyisi olur çünkü örf adet birbirine benzediği için kafa uyuşma ihtimali daha yüksek
Valla Suriye'li kadınlar özellikle halep
Çok değer veriyor eve gelince muhabbet ile karşılıyor
Suriye kadınları eşleri konusunda çok hürmet gösterirler o yönden doğru
Kanki benim çalıştığım bir abla vardı ona sordum Çünkü Bizim memlekette Herkes eşinden ayrılıp Suriyeli ile evleniyor Kadın dediğin şey şu annemler bizlere 10 yaşındayken eşe saygı sevgi ve hürmet eğitimini verirler o yaşta başlar
Bir erkek de başka ne bekler ki eve geldiğinde yüzü gülsün seni karşılasın yetiyor şahsen bana öyle
Karadeniz liyim bazı doğulu kızlar fena
Sen nerelisin peki?
Doğu
Hmm taş gibi kızsın varya bide beyaz tenli of ki of mis gibisin
İnsan insan olsun nerenin nerede doğduğu önemli değil
İnsan olsun yeter nereli olduğu ilgilendirmiyor beni
Erkek erkeğin hiç bir değilim erkeğiyle kıyaslanmaz
Ne yazdın anlamadık tekrar yazarmısımınız
Erkekten erkeğe değişir karakter meselesi yazmak istemiştim😂
Teşekkürler
@orçomanyak rica ederim
Bana arnavut bayanı bide kayserili bayan kayssrili olduğum içim ya. sen?
Hiçbir insan çekici gelmiyor
Hmmm bilmem ki. TÜRK olsun has olsun
He öyle he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?