Hangisini tercih edersiniz
Sağcı Akpli
Solcu Chpli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini tercih edersiniz
Pkkalı olmayan CHP li seçerdim. Zira CHP nin içinde, çakma VE PKKA DESTEKÇİSİ CHP Lİ çok. DAHA DETAYLI olarak evlenme şartlarımı şöyle izah edeyim
Genel olarak Evlilikve sevgililik şartlarım şöyle :
Evlilik Sevgililik Kriterlerim
1. Anayasanın ilk dört ile 66. Maddesini hedef alıyorsa. Özetle ; Atatürk , laik cumhuriyet, Türk Bayrağı, Devletin bölünmez bütünlüğü ve Türk adı
2. Toksik Ruh hastası ve feminist olmayacak. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli.
3. Seks yapacak, yapmasa saygı duyarım ve hat da konuyu da açmam. Kızdan konusunu açmayı beklerim. Dört buluşma bitene kadar, belli etmez ise ; iletişimi keserim ki kadın seks yapmak istediği erkeğe muhakkak belli eder ve uygun yere götürmeni bekler. Haftada dört farklı kadınla seks yapan erkekler de böyle tavsiye veriyor; "Sakın konusunu açma , kadın seni arzularsa belli ediyor " diye.. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli. Zira bir birimizi tatmin edemiyorsan, neden evleniyoruz ki? Zira aldatmalar olabilir. ..
4. Benim otoritemi tanıyacak. Aksi halde kadın erkeği yönetirse ; terk ediyor saygı duymuyor veya zenginse aldatıyor. Çünkü kadınlar, yönetilmeyi sever. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli.
5. Bir kere seks yaptı diye, bütçemi zorlayacak hediye talep etmeyecek. Kimileri seks yapmadan istiyor. Muhakkak, iletişimi keserim. 1.5 senedir konuştuğum kızla, bu yüzden kestim. Zira her istediğini alırsan, kadının erkeğe arzusu azalıyor ve terk ediyor. Enayi erkekler de yüklü borçlarla uğraşmak durumunda kalıyor. Tecrübesizliğimden, uzun sürdü. Zaten ilk ilişkimdi ve en büyük hatamdı. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli. Evlilikte sadece, özel gün. Yoksa hediye almadan vermem diyen kadın, boşanmayı hak ediyordur.
6. Sağlık testi yaptırmayıp prezervatifsiz ilişki isteyen fakir kadınlardan uzak dururum.. Zira kadın benden fakirse hamile kalıp boynuma kalmak isteyebilir. Bir de hastalık riski var, aman. Az zevk olsun ve sağlıklı olsun kafasındayım. Ama hastalık taşıyamayan ve benimle aynı maaşı alan kadınla, prezervatifsiz sekse karşı değilim. Zira , boynuma kalmak istemez. Çünkü kadınlar , sadece kendisinden yüksek gelirli erkeğin boynuna kalmak ister. Hamileliği de silah gibi kullanır. Buna Hipegrami diyorlar.
Sevgililikte benimle aynı kazanan kadın olmasa da olur. Ama evlilikte gerekli. Şöyle ki;
Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz
Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğinigerçek anlamda seviyor demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
7-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı
Evlenmeyi düşünmüyorum
Cevap
7Cevap
Tanışmadan önce neci olduğunu sormak aklıma bile gelmez neyi tuttuğu önemsiz
Benim için görüşünden daha değerli olan şeyler var siyasi görüş en son gelen şey
Sağcı. solcular yaşlanınca çok yobaz oluyor
Bence tam tersi
istisnalar olabilir ama ekseriyet dediğim gibi. hem de öyle bir yobazlık ki sırf tesettürlü diye diplomasını alıp hakkı olan konusmasyı yapmak isteyen hemşire kızımızı yaka paça dışarı atanlara methiyeler dizip atılan kızımıza da oh çekecek kadar da Kara vicdanlı oluyorlar. Bunların gençleri de cok farklı değil haa. Çoğu böyle mi değil tabi ama yaşlandıkça gençken olduklarından çok daha yobaz ve müslüman düşmanı oluyorlar. Benim gördüğüm bu. Yaşım 30 ne dün başörtüsü ile okul okumak isteyen kızlarımıza mani olmaya çalışan bugünün sevimli şebeklerini unuttum ne de zamaninda vaatleri uçuk hayaller olarak görülen (ki şu
an gerceklestirdi onlari) Tayyip Erdoğan a oy verdigi icin millete bidon diye hakaret eden namussuz demokrasi düşmanı tiniyetsizleri unuttum. Dolayısıyla eşimin de mümkün mertebe sağcı olmasını isterim. yoksa bir daha solcu egitmek gerek taktir edersiniz ki biraz zor bir süreç
Benim AKP'lilere karşı sabrım yok gık deseler sinirlerim tepeme çıkıyor zaten
İnan hiç beklemediğin anda oluyor guzum😂
Dava arkadaşı mı arıyoruz aq
Önemli bence
Seküler
İşçi partisi
Sağcı apolitik birini tercih ederdim.
Yahu anlaşsınlar da
islam düşmanı Türkçü
Tam beni ifade ediyorsun :D
Lezbiyen misiniz acaba
@ErkeksiLezbiyen adam nasibini arıyor sen ne diyosun 😄😄